Abartıyor muyum?

Çok haklısınız, aynı memleketlilerde de sorunlar oluyor. Çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. Size de ömür boyu mutluluk ve huzur dilerim:)

Bizim gelinlerden biri de Azeri ve o da böyle hep maddiyatla ilgili yalan söyler ve kendini maddi olarak hep yukarida göstermeye calisir senelerdir ayni, babasi batmiş filan da değil ama sosyal medyada devamli Azerbaycandaki akrabalariyla çekişme halinde, sosyal medyadan maddi durumunu insanlara göstermeye calisiyor.
Orada daha fazla önemseniyor galiba.

Son düzenleme:
Maalesef gelenek olmuş sanıyorum. Kötü durumda da olsalar asla kimse bilsin istemiyorlar. Aslında bu biraz bizde de var ama bu kadar kanıtlama çabasına girmiyoruz. Evlenmeden önce bir arkadaşım gelse kahvenin yanına bir atıştırmalık koyardık ve gayet de yeterli gelirdi. Şimdi ben de alıştım, misafir geldiğinde birkaç çeşit masaya koymadan rahat edemiyorum. Meyveler, kuruyemişler mutlaka bulunmalı. Tutumlu bir insanım, tabi gelen misafiri bomboş oturtmazdım asla. Gelen misafirler bile bu kadar şey koymasaydın kim yiyecek bunları tarzı şeyler söylüyor. Azeri milletine göre normal olan her şeyi masaya sermek:)

Asla abartı değil gayette haklısınız aynı tepkileri birebir ben de verirdim. Hem tanımadığım adamı dilini bilmediğim adamı ne diye evimde yatıracakmışım ki ne münasebet yani..

Gösterme biraz Turklerde de var ama kayinpederinin cocuga verdiği harclik paralarin (euro) fotosunu cekip stori atan cevremde ilk kendisi oldu.
Onlarda biraz fazla fazla var bu kultur.

huyunu biliyodur farkındadır da işine gelmiyodur.

Haklısın insani hayattan sogutur en iyisi is bulun yoksa bitmicek bunlar isteyim aksmaa yorgunum dersiniz hem parada kazanirsiniz
Evlilik hazırlıkları sebebiyle (eşim yabancı uyruklu olduğu için nikah işlemlerinde baya detaylı araştırma yapılıyor, sürekli devlet dairelerine gitmek gerekiyor) işten sürekli izin alamadığım için ayrılmak zorunda kaldım. Düğünümüzden 3 ay sonra da akrabalarını ziyaret planımız olduğu için oraya giderken de yine izin problemi yaşayacağımdan işe girmedim. Yoksa üniversite mezunuyum elimde mesleğim var. Şu an iş bakıyorum. Dediğiniz gibi çalışırsam belki daha düşünceli davranabilirler..

haklısınız uyarın kendisini değiştirsin bu konuda, davet ediyorsa da yemeklerini temizliğini kendi yapsın :d

haklısınız uyarın kendisini değiştirsin bu konuda, davet ediyorsa da yemeklerini temizliğini kendi yapsın :d
İnanın aynen öyle oldu. Hiçbir şeye elimi sürmedim, asla yemek yapmadım. İşin kötü yanı şu ki eşim ev işleri yapmaya bayılır. Evi bile o süpürür, temizler. Ben ufak tefek işlere bakıyorum, zaten pek elimden de gelmez. Bunun dezavantajını yaşayacağımı düşünmezdim hiç

Bende bir azeriyle evliyim 7 ay oldu. Çok değişik bir millet ya. Eşimin bir tanıdığı vardı aynı senin anlattığın gibi karı koca azeriler adam türkiyede kalıyor her gece eve misafir getiriyor erkek kadın demeden ben bunu duyunca nasıl ya dedim karısı evde erkek arkadaşlarınımı getiriyor gece yarılarına kadar ve karısına sormadan daha neler. Bana çok abes gelmişti. Bir defa ne olursa olsun evin hanımı sensin ortak bir alanı bile paylaşsanız son söz senin olmalı bence eşinin kafa yapısını türkiye standartlarına uydur yoksa vay haline. Zaten ben evlendikten sonra tanıdım bu azerileri benim eşim biraz daha modern çıktı yoksa çoktan boşanmıştık.

Bence aklı başında her kadın bu şekilde düşünür. Ne kadar tolerans gösterseniz o kadar zararımıza oluyor maalesef.
Kesinlikle katılıyorum. Bazı kadınların aslında tölerans dediği şey saygı ama bunu karşı taraf kendi menfaatine kullanıyor buda çok kötü. Baktın bu durumu kullanıyor hemen çıkar pençelerini o zaman daha sözü dinlenen saygı duyulan oluyorsun.

Benimde annem azerbaycanlı onlarda adet gibi bişey o ya bizimkiler de öyle mutlaka gelip kalırlar bizde azerbaycana gittiğimizde annem kalmazsak ayıp olur diyo garip bir durum ama bize göre onlar gayet memnunlar

Son olaydan sonra bir daha yelteneceğini düşünmüyorum, umuyorum. Ben de hiç hoşlanmam öyle ortamlardan. Evet dediğiniz gibi insanlar çok var Azerilerde. Çok 'normal' insan da gördüm tabi içlerinde, hepsini aynı keseye koyamam ama genel olarak bence bizden farklılar. Yabancı biriyle evlilik sayılıyor mu bilmem sonuç olarak bir millet olarak bakıyoruz ama zorlukları da yok değil :)

Benimde annem azerbaycanlı onlarda adet gibi bişey o ya bizimkiler de öyle mutlaka gelip kalırlar bizde azerbaycana gittiğimizde annem kalmazsak ayıp olur diyo garip bir durum ama bize göre onlar gayet memnunlar
Evet işin garip yani cidden kaldığınızda çok mutlu oluyorlarTabi sizde kalırken de aynı tepkiyi bekliyorlar ama maalesefff

Benim kocamda 2 yıl boyunca her kavgada annemi aradı annem hastalığa yakalandı onun yüzünden geçenlerde gene aradı saçımı başımı yolup sinir krizleri geçirince tövbe etti bidaha aramam diye nasıl insan bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…