abartıyor olabilir miyim ?

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.261
3.773
198
Dün akşam nişanlımla film izliyorduk. Sonlara doğru net yavaşladı, film sıktı elimize telefonlarımızı aldık. Sonra ona doğru dönmemle yüzündeki tebessüm ve heyecanı görmem bir oldu. Kimle konuşuyosun diye sordum sadece merak ettiğimden. Bir kız ismi söyledi, ona seni anlatıyorum diyerek. O an hatırlamadım da bi dönem bahsetmişti, nereli olduğunu hatırlamadığım biraz türkçesi olan sanıyorum melez bir kız. Geçmişte çok konusuyorlarmış hatta bi dönem onu burada yaşayalım diye ülkesine çağırmış kız. Erkek arkadaşım da annesini bırakamayacağından gidememiş. Anlattığı kadarıyla sevgili değillermiş ama uzunca bir flört gibi sanki. Eski erkek arkadaşından bir bebeği olmuş ona bakıyormuş şuan. Dün de hatırlayıp yazmış. Mesaj akışı su şekilde, yarı türkçe yarı ingilizce yazıyor, K olan bahse konu kişi, N nişanlım olsun.

K: Hey, seni düşünüyordum.
N: aaa napıyorsun
K: hiçbirşey, bebek bakıyorum. Asya 'ya geri taşındım, sen ingilizce unutmadın değil mi, ben türkçeyi biraz unuttum da. senden naber evlendin mi ahah.
N: haha yok henüz evlenmedim ama düşünüyorum. ( yakın tarihte düğün, neyi düşünüyosa )
K: Gel evlenelm ben de evlenmedim evde kaldım puahah.
N: hahaha ben sözlendim ama
K: Bosarsin sorun yok . ahaha şaka yapıyorum, annen nasıl vs.
N: nişanlım söz fotolarımızı atıyor, annesinin de iyi olduğunu söylüyor bir yandan
K: nerden buldun? (şair burada benden bahsediyor) aa tebrikler, tatlı kız. beni düğüne davet et

vs. vs. sonrasında bebeğin fotoğrafını falan atıyor.

Her şeyi geçerim de böyle şaka yapıyorum diye eklenen ahaha temalı cümleleri hiç samimi bulmuyorum. Boşarsın ahaha filan.. Bu üslubu doğru bulmadığımı söyledim, sonradan biraz da trip atmış olabilirim empati kurmasını gerektiğini söyleyerek.. Objektif bakacak olursak, siz ne düşünürdünüz?

Ee nişanlandigın adamin karakterini az cok tayin etmissindir. Beklemediğin bir rahatlik mi ?

Ben sen bundırından rahatsız olurdum, ama rahatsız olma sebebim bir kızın nişanlıma mesaj atması değil, nişanlımın ona böyle pür neşe içinde cevap vermesi olurdu...
Bence içinde tutma, açık açık konuş nişanlınla, çünkü bu konu ileride bu Mesajlar devam ederse patlamaya sebep olacak konular...

Aslında konuşmalar normal ama bu kadar samimiyeti bende istemezdim yakın kız arkadaşı olayına ben de karşıyım

Ee nişanlandigın adamin karakterini az cok tayin etmissindir. Beklemediğin bir rahatlik mi ?

Anlayamadım? bir olayla karakter tahlili yapamam sanırım ilk kez böyle bir muhabbet geçti çünkü aramızda.

uzun yıllardır görmediği akrabasına sarılır gibi yazmasını geçtim de bu durumda hata görmemesi bana kendimi sorgulattıracaktı, yersiz trip mi yapıyorum diye.
Mesaj atmış şimdi de, evet sen haklısın şaka da olsa yazmaması gerekirdi. siliyorum, ben de senden onu beklerdim diye.. Bilemedim garip. durduk yere güven zedelenmesi kötü şey

Kızın nişanlına ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum en az 60 kişiye yazıyordur o. Ama adamdaki bu sevindirik hal ve hareketler düşündürücü. Binlerce km uzaktaki bebekli bekar bi kadına bu kadar yükseliyorsa yakınlarda bi ışık yansa ne yapar? Takipte kal bence

Kesinlikle normal değil ama karşıdaki insanın tabiri caizse genişliğinden kaynaklanan bi konuşma olmuş bence.

Zamana bırakın, ancak takibi de bir elden bırakmayın :)

Geç de olsa durumu kendince değerlendirip bu şekilde dönüş yapması güzel bir şey...

Dilerim gönlünüzce olur her şey...

Gereksiz bir muhabbet olmuş. Şu da var ki; o kişiye karşı bir hissi olsaydı, sizin yanınızda yazıp bir de üstüne yazışmaları göstermezdi. Her ne olursa olsun can sıkıcı bir durum.

Zamana bırakın, ancak takibi de bir elden bırakmayın :)

Geç de olsa durumu kendince değerlendirip bu şekilde dönüş yapması güzel bir şey...

Dilerim gönlünüzce olur her şey...

biraz kızdırınca sana yaranılmaz, kimseyi silmeyeceğım sana değer verdiğimi göstermek için , geri ekliyorum diyor bide.

Yoo hiç abartmıyorsun. Eskiden flört ettiği biriyle sohbet etmesi bile kavga sebebi

annesi babası yoktu, ben abi gibi destek olabilmek amacıyla konuştum ne flörtü diyor. yani flört olarak değerlendirmem yanlışta olabilir, bilemedim ben uyarılarımı yaptım, rahatsız oldu zaar.

kız nereli? sonuçta yabancı, bizdeki mezhep onda yoktur. daha rahat olabiliyolar bu tip konularda. eme nişanlı da rahatsız olmamış. bence gereksiz bir muhabbet.

kız nereli? sonuçta yabancı, bizdeki mezhep onda yoktur. daha rahat olabiliyolar bu tip konularda. eme nişanlı da rahatsız olmamış. bence gereksiz bir muhabbet.
tam olarak nereli bilmiyorum ABD de yaşıyormuş.
evet belli ki biraz rahat. ben zaten nisanlıma kızıyorum haklısın deyip sonra geri vites yapmak bılemedm yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…