Abartıyormuyum enayimiyim

Yanında parası olsaydı zaten o an çıkarir verirdi
Baska bi gun veririm diye de dusunmus olabilir ama bence enayi yerinw koydu sizi

Herkese hayırlı bayramlar.

Bir arkadaşım la laf arasında yemek yiyelim diye konuştuk ir ara. Sonra ben msj attım gidelim diye işim var dedi. Sonra msj attı bir ara ben gidemedim işim vardı. Buğün ben msj attım ve tamam dedi buluştuk gittik.

Neyse self servis önce deme yapmak Lazım malum neyse sipariş verdik. İkimizde cüzdanlarımızı çıkardık. Ben karttan gececektim sen benimkini de karttan gec. Ben sana veririm dedi..

Veggün sonunda ayrılırken herşey için sağol dedi ve yemekten sonra 4 bes saat beraberdik hiç bahsetmedi. Bahsetsd zate. Almazdım ama kendimi Bi kötü kullanılmış hissettim abartıyormuyum.
Abartiyorsunuz, alti usru bi yemek hem bir dahakini ben oderim diye dusunmus olamaz mi?

Aynı karttan ödeyince bulaşık sepeti mi kazanılıyormuş
Resmen yol yapmış geçmiş olsun😀

Konuyla alakasiz ama ne zaman sizin konunuzu gorsem nickinizin anlamini merak ediyorum. Var mi bi anlamı? ☺

Sonra vericem demiş demek ki sonra verecek daha kaç gün oldu ki kafana takıldı?
Bu isin sonra vermesimi var o anda kendi parani cikarir verirsin bozugun yoksada ayrilmadan bir yerde bozdurur verirsin.Bu bariz kullanmak iste. Yakin arkadasida degilmis hem

Tekrar olursa irtibatı kes.
Böyle kan emicilerin sevmem.

Görünürde o kârlı
Yemek parası cebinde kaldı.
Aslında zararda
arkadaşı ona olan güvenini kaybetti.

Halbuki param yok dese zaten sakınmaz ısmarlarsınız. Ne gerek var böyle ali cengiz oyunlarına. Insanlar bir tuhaf.

Tek seferlik olduysa enayi değilsiniz kesinlikle, bunu birkaç buluşmada anlarsınız zaten. Ama şundan eminim ki bazı insanlar hesap ödetme konusunda usta o insanlarla da nasıl başa çıkılır ben çözemedim.

En azından cözmüşsünüz boşa giden 3 yıl benzeri abuk subuk şeyleri yaşadım. Bir kerede kimse enayi olmaz 2 den sonra olursunuz. Kişiliğini göstermiş ve bundan sonraki yılları kurtarmış oldunuz tebrikler.

Görünürde o kârlı
Yemek parası cebinde kaldı.
Aslında zararda
arkadaşı ona olan güvenini kaybetti.

Halbuki param yok dese zaten sakınmaz ısmarlarsınız. Ne gerek var böyle ali cengiz oyunlarına. Insanlar bir tuhaf.
Bizim iş yerinde blrivayet o dur ki cevresindekilere ödete odete Diyarbakır'da kat sahibi olup öyle tayin alip gitmişti

Her sey icin sagol demis ya. Bir de bulusmaya parasız gelinmez ki. Tek karttan cekilsin diye oyle ben sonra veririm demis sonra da veresi gelmemis. Herkes seb ben degil bunu yapan cok insan var cidden. O para hayatta gelmez:)
Sen karttan çek demekle ben param yetmicekben sana veririm diye anladım. Geçirdikleri gün için teşekkür etmiş olabilir ya da dediğin gibi herkes biz değil.:KK51:

Bu isin sonra vermesimi var o anda kendi parani cikarir verirsin bozugun yoksada ayrilmadan bir yerde bozdurur verirsin.Bu bariz kullanmak iste. Yakin arkadasida degilmis hem
Eğer benim param hesabın üstünde çıktıysa arkadaşıma derim bi dahaki buluşmada hesap benden ya da al bu üstümdeki para kalanını sonra tamamlarım diye. Ama oldu ki unuttum hemen arkadaşım böyle düşünsün istemem belki gerçekten unutmuşumdur. Ben de uzun aralıklarla görüştüğüm bi arkadaşım olduğunda güzel gündü teşekkür ederim derim öyle ayrılırız.

Back
X