Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu devamlı yapıyorsa, üzgünüm enayisiniz![]()
Abartiyorsunuz, alti usru bi yemek hem bir dahakini ben oderim diye dusunmus olamaz mi?Herkese hayırlı bayramlar.
Bir arkadaşım la laf arasında yemek yiyelim diye konuştuk ir ara. Sonra ben msj attım gidelim diye işim var dedi. Sonra msj attı bir ara ben gidemedim işim vardı. Buğün ben msj attım ve tamam dedi buluştuk gittik.
Neyse self servis önce deme yapmak Lazım malum neyse sipariş verdik. İkimizde cüzdanlarımızı çıkardık. Ben karttan gececektim sen benimkini de karttan gec. Ben sana veririm dedi..
Veggün sonunda ayrılırken herşey için sağol dedi ve yemekten sonra 4 bes saat beraberdik hiç bahsetmedi. Bahsetsd zate. Almazdım ama kendimi Bi kötü kullanılmış hissettim abartıyormuyum.
Bu isin sonra vermesimi var o anda kendi parani cikarir verirsin bozugun yoksada ayrilmadan bir yerde bozdurur verirsin.Bu bariz kullanmak iste. Yakin arkadasida degilmis hemSonra vericem demiş demek ki sonra verecek daha kaç gün oldu ki kafana takıldı?
Bizim iş yerinde blrivayet o dur ki cevresindekilere ödete odete Diyarbakır'da kat sahibi olup öyle tayin alip gitmiştiGörünürde o kârlı
Yemek parası cebinde kaldı.
Aslında zararda
arkadaşı ona olan güvenini kaybetti.
Halbuki param yok dese zaten sakınmaz ısmarlarsınız. Ne gerek var böyle ali cengiz oyunlarına. Insanlar bir tuhaf.
Sen karttan çek demekle ben param yetmicekben sana veririm diye anladım. Geçirdikleri gün için teşekkür etmiş olabilir ya da dediğin gibi herkes biz değil.Her sey icin sagol demis ya. Bir de bulusmaya parasız gelinmez ki. Tek karttan cekilsin diye oyle ben sonra veririm demis sonra da veresi gelmemis. Herkes seb ben degil bunu yapan cok insan var cidden. O para hayatta gelmez:)
Tavrını anlamadım ben galiba ama bir kaç gün sonra niyetini anlarsın ancak.Buğün yaşanan olay olay verip vermemesi değil ki asla konusunu açmam o vermeye kalkışşsa asla almam benim aklıma takılan tavrı
Eğer benim param hesabın üstünde çıktıysa arkadaşıma derim bi dahaki buluşmada hesap benden ya da al bu üstümdeki para kalanını sonra tamamlarım diye. Ama oldu ki unuttum hemen arkadaşım böyle düşünsün istemem belki gerçekten unutmuşumdur. Ben de uzun aralıklarla görüştüğüm bi arkadaşım olduğunda güzel gündü teşekkür ederim derim öyle ayrılırız.Bu isin sonra vermesimi var o anda kendi parani cikarir verirsin bozugun yoksada ayrilmadan bir yerde bozdurur verirsin.Bu bariz kullanmak iste. Yakin arkadasida degilmis hem
Var böyle cepleri akrepli, kefenleri cepli insanlar.Bizim iş yerinde blrivayet o dur ki cevresindekilere ödete odete Diyarbakır'da kat sahibi olup öyle tayin alip gitmişti