Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir arkadaşım la laf arasında yemek yiyelim diye konuştuk ir ara. Sonra ben msj attım gidelim diye işim var dedi. Sonra msj attı bir ara ben gidemedim işim vardı. Buğün ben msj attım ve tamam dedi buluştuk gittik.
Neyse self servis önce deme yapmak Lazım malum neyse sipariş verdik. İkimizde cüzdanlarımızı çıkardık. Ben karttan gececektim sen benimkini de karttan gec. Ben sana veririm dedi..
Veggün sonunda ayrılırken herşey için sağol dedi ve yemekten sonra 4 bes saat beraberdik hiç bahsetmedi. Bahsetsd zate. Almazdım ama kendimi Bi kötü kullanılmış hissettim abartıyormuyum.
Enayilik ne demek belki durumu yoktu belki oda sizi yakın zamanda yemeğe çıkartır arkadaş arasında bunlar olabilir kiiii bu durum tekrar ederse o zaman kullanılıyorum dersiniz..
Sen karttan çek demekle ben param yetmicekben sana veririm diye anladım. Geçirdikleri gün için teşekkür etmiş olabilir ya da dediğin gibi herkes biz değil.
Benim cevremde yiyici tip cok olduğu icin belki de cok iyimser bakamiyorum. Misal sen kisitli bir butcen varken menuden fiyat bakmadan mi yemek söylersin. Yani 10 liran varken 25 liralik yemezsin degil mi
Benim cevremde yiyici tip cok olduğu icin belki de cok iyimser bakamiyorum. Misal sen kisitli bir butcen varken menuden fiyat bakmadan mi yemek söylersin. Yani 10 liran varken 25 liralik yemezsin degil mi
Samimiyetime bağlı. Mesela ben bi dondurma yeriz diyerek çıkarım ama arkadaşım yüksek fiyatlı bir yere oturmak ister o zaman açıklarım o kadar bütçem yok sen karşıla ben sana vereyim derim ki dediğim gibi eğer belli bir geçmişim yoksa çıktığım kişiyle yeterli bütçem mutlaka olur.
Siz davet etmissiniz yemek yemeye siz odeyeceksiniz tabiki de usulu budur. Ayrica ben sizin gibi bir arkadasim olsun istemezdim cocuk gibi 3 5 kurusun hesabini yapip sonra da enayilik mi diye soruyosunuz. Ha ogrenci olursunuz bir nebze anlarim ama yine de paraya cok deger vermeyin derim.
Ben bir kerelik bir olaydan karşımdakinin beni kullanmaya çalıştığını düşünmezdim. Böyle bir sonuca varmak için biraz daha gözlemlemem, başka olaylar yaşamamız gerekirdi.
Zaten ben böyle bir durumda benim ikramım olsun der geçerdim. Biraz aceleci buldum sizi. Ama tabi kimse benim gibi düşünmek zorunda değil.
Aranızdaki samimiyete bağlı benim candan sevdiğim bir arkadaşım dese asla art niyet aramam hatta sorman bile.Ama çok samimi olmadığım bir arkdaşım der ise o zaman sinir olurum.