Abartiyormuyum?

bizler çok fazla sıcaklık, yakınlık, arkadaşlık arıyoruz ama erkekler maalesef öyle değil. odunun farklı yazılmış hali pek çoğu :)

Abartmıyorsun. Ben de olsam bozulurdum ama kalabalıkta olsa bu bize yetmez neden tek tabak aldın derdim.Kendi umursamazlığı ise o sıraya tekrar girecek ve o yemeği de alacak.O zaman bir daha unutmaz.

Bana bu durum çok acayip geldi ya.. yemeğe gittiğimizde veya ayaküstü bi yerde yiyceksek bile oğlumla bana bi porsiyon yeter derim hayır yetmez kalırsa da paketletiriz ya da hayvanlara veririz der.. ben yalnız yürüycem diye aklı çıkar.. özellikle arkasında kaldım mı söylene söylene elimden tutup çekiştirir bırakma şu elimi diye.. yani bu kadar gamsızlık olmaz ki.. sinir bozucuymuş.. hayatım çocuğumuza da şunu alalım.. yürürken yetişip elini tut canım daldın galiba arkada kaldım ben sensiz yürümek istemiyorum falan gibi cilvelerle tatlılıkla adamda bunun gibi alışkanlıkları oluşturun. o bile farkına varmadan alışıcak bunlara.. sonra kendisi gelicek size.. :KK66:
ama bunun yanında iyi tarafları da vardır muhtemelen diye düşünüyorum. O taraflarını düşünüp rahatlamaya çalış.. benim eşimin de dangoz tarafları var.. ama iyi taraflarıyla örtüyorum..
Iste maalesef artık ben mi göremiyorum yoksa gercekten yok mu öyle bir tarafı bilemiyorum. Daha gecen gun tez komitesini atlatti foto cekilmis hocalari ile. Ya göster gormek istiyorum ilk ben goreyim diye naz yapıyorum adama yaninda oturmuş. Saniyesinde o sevincime rağmen inadima fotoyu facebook'a atti. İlk ben goreyim demisim diye saka yapmismis...
Abartmıyorsun eşin çok düşüncesiz ve ilgisizmiş benim sevgilim mağazada kıyafet bakarken bile elimi bırakmıyor arkadaşıyla ben yokmuşum gibi önden önden gitse kıyameti kopartırdım yani tepkini net şekilde göster
Nişanlı ve evlilik ilk senelerinde bizde boyleydik. Belimden sarardi hatta.

Hayat gerçekten onlara güzel ...
:(
Abartmıyorsun. Ben de olsam bozulurdum ama kalabalıkta olsa bu bize yetmez neden tek tabak aldın derdim.Kendi umursamazlığı ise o sıraya tekrar girecek ve o yemeği de alacak.O zaman bir daha unutmaz.
Ya iste ben kendim unutmustur birazdan sira azalir ben gider alirim diye hala onu düşünüyorum. Salakligoma doyamadim sanırım

Bir daha böyle bir şey yaparsa 'senin karnın tok galiba tek tabak almışsın oğlunla beraber yemek için' derseniz mesajı alır diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba. Dünden beri canim sıkkın. Aslında belki bu kadar buyutmemem lazım ama sanırım birikti artik bende..
Dün esim, erkek kardesim ve esimin bekar arkadaşı ile birlikte yemeğe çıktık ikeaya. Iftar saatinden önce yemeklerimizi almaya koyulduk. Kalabalik başlamadan evvel. Daha once ki gidisimizde ogluma ayri tabak almasini söylemiştim esimin. Bu yüzden dün birsey demedim biliyordur diye. Bi baktim ki benle oğluma bir tabak alip gelmis. Birsey demedim. Çünkü o sırada inanilmaz kalabaliklasmisti, bayagida kuyruk olmuştu. Ama esim hic bir şekilde farketmedi durumu. Acayip bozuldum. Yemek bitti bu sefer magazayi gezmeye başladık. Beni geride birakip arkadasinin yaninda yürümeye başladı. Ben geride mi kaldim arkada mi yuruyorum umurunda degil. Kardeşim geldi yanima tek yurumeyeyim diye. Onlarda o sirada magazadan çıkmıştı çoktan. Eve geldik birseyler isittigimi gördü sormadi bile ya sen neden isittin doymadin mi diye..
Hep bu şekilde dusunmuyor, görmüyor, duymuyor. Ozel gunler onun icin sacmalik. Birseye üzülüp aglarsam hemen kizmaya baslamalar. Bunun icin mi ağlıyorsun diye azarlamalar.. ( ki ciddi konularda ben öyle sulu göz biri degilim asla..) Birseylerden endise etsem umurunda bile olmuyor. Dönüp yatıyor arkasini. Sonra da dile getirdigimde huzursuzluk cikaran ben oluyorum. Ben mi abartiyorum? artik gerçekten anlayamiyorum.
Eşiniz sıradan bir erkek düşüncesiz bir çoğu gibi.
Ben bu çocuk anneye aittir mantığına hastayım ya. Annesi ile aynı bedeni paylaşan çocuk elbette annesinin tabağından da yiyebilir. Annesinin her şeyi artık 2 kişinindir. E nasılsa çocuk annenindir ya o yüzden. E o zaman bu babalar ne işe yarıyor çok afedersiniz?

Hata sende, yemeğe başlamadan eşine tek tabak almışsın, çocuğa senin ve benim tabağımdan vereceğiz yoksa ben doymam diyecektin. Neden hemen üstleniyorsun o da babası sonuçta. Çocuğun yemeyeceği bir şey bile olsa salatasından, ekmeğinden bir şeyinden tırtıklamalısın. Anlar. Diğer konularda da aynı şekilde düz ol. İstiyorsan söyle.

Kızlar merhaba. Dünden beri canim sıkkın. Aslında belki bu kadar buyutmemem lazım ama sanırım birikti artik bende..
Dün esim, erkek kardesim ve esimin bekar arkadaşı ile birlikte yemeğe çıktık ikeaya. Iftar saatinden önce yemeklerimizi almaya koyulduk. Kalabalik başlamadan evvel. Daha once ki gidisimizde ogluma ayri tabak almasini söylemiştim esimin. Bu yüzden dün birsey demedim biliyordur diye. Bi baktim ki benle oğluma bir tabak alip gelmis. Birsey demedim. Çünkü o sırada inanilmaz kalabaliklasmisti, bayagida kuyruk olmuştu. Ama esim hic bir şekilde farketmedi durumu. Acayip bozuldum. Yemek bitti bu sefer magazayi gezmeye başladık. Beni geride birakip arkadasinin yaninda yürümeye başladı. Ben geride mi kaldim arkada mi yuruyorum umurunda degil. Kardeşim geldi yanima tek yurumeyeyim diye. Onlarda o sirada magazadan çıkmıştı çoktan. Eve geldik birseyler isittigimi gördü sormadi bile ya sen neden isittin doymadin mi diye..
Hep bu şekilde dusunmuyor, görmüyor, duymuyor. Ozel gunler onun icin sacmalik. Birseye üzülüp aglarsam hemen kizmaya baslamalar. Bunun icin mi ağlıyorsun diye azarlamalar.. ( ki ciddi konularda ben öyle sulu göz biri degilim asla..) Birseylerden endise etsem umurunda bile olmuyor. Dönüp yatıyor arkasini. Sonra da dile getirdigimde huzursuzluk cikaran ben oluyorum. Ben mi abartiyorum? artik gerçekten anlayamiyorum.
merhaba olaylarda net davranırsan senin yararına olur. mesela kalabalıktı kuyruk vardı falan..yanına geldiğinde söyle gitsin bitane daha alsın..erkekler bazen gercekten düşünemeyebiliyorlar..Alttan almak karşılıklı olmalı bu hayatta..

Back
X