• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyorsam gerçekten söyleyin bilmek istiyorum.

Sizce ?

• Haklısın

OY: 57 53,3%
  • Haksızsın

OY: 50 46,7%

• Ankete Katılan
    107
Deprem için arasalar hoş olur tabi ama şart değil aramadılar diye beklenti içinde olmanız biraz abartı. Konser için net aramaları lazım nişanlınız gelmeyecekmiş çünkü.

Deprem için aramayabilirler, zaten anneleri aramış. Kızlar depremden etkilenmemiş olabilirler, tekrar tekrar konuşmak istemiyor olabilirler. Konsere davet etmek zorunda değiller ben olsam bu konu da da beklentiye girmem. Gelelim haklı olduğunuz noktaya, kızlar ya da elti sizi bizzat arayıp biz gidiyoruz sen de gel demedikçe o konsere gidilmez. Ben olsam ben de gitmem. Nişanlınızın bu durumu anlaması lazım.

Konser başka konu deprem başka .
Deprem oldu, bir tek size olmadı herkese oldu. Onlar da korkmuştur , siz niye aramadınız ? Bu konuda size pek hak veremedim .
Konser konusunda ise evet ben de davet edilmek isterdim . Eğer nişanlınız gitseydi kendisinin daveti yeterliydi ama onun olmadığı bir yerde başkası adına davet etmesi benim içinde birşey ifade etmezdi .
Özetleyecek olursam;
• deprem konusunda; haksızsınız
• konser konusunda; haklısınız .

benim de görümcem var. birbirimizi neredeyse hiç aramayız. bir araya geldiğimizde ise gayet iyiyiz ballım böreklim olmasak da. bu yapılmalı edilmeli ler listesi ben gibi onları da boğuyordur. türk olmak demek adı konmayan bir sürü görevi boynuna asıyor. tamam arasalar güzel olurdu. aramayınca da hemen dışlanmış ötekileştirilmiş muhabbeti yapmak yerine canları sağolsun geçin deyin ya.
konser konusunda ise ben olsam ben de çağırmazdım :KK48: üç kız kardeş eğlencesiyle henüz yeni tanışılan müstakbel gelinin katıldığı eglence bir olur mu ya. hem daha nişanlısınız neden böyle büyük beklentilere giriyorsunuz ki.

Çok ilgi bekliyorsunuz.

Konsere çağırsalarmış hoş olurmuş, gitmek istiyordunuz sanırım.
Akıl etmemiş olabilirler, bu kadar muhabbeti yapılacak bir şey yok.
Çağırmamışlar, gitmediniz, bu kadar.

Deprem konusunda aramayabilirler. Onlar da yaşadı depremi. Belki onlar da etkilendi. Ki aileden arayanlar olmuş. Bence bu konuyu hić dillendirmeyin. Ama konser konusunda haklısınız. Ben olsam gitmezdim.

Deprem konusundaki beklentinizi doğru bulmadım ben izmirdeyim ben bile istanbulda deprem oldugunu duyunca cok korktum sonucta siz yasamissiniz bu korku cok normal ama görümcelerinizde yaşadı depremi onlarda sizin gibi korkmus olabilirler.Konser davetine gelince de haklı buldum sizi.Arayıp konser konusunu konusup bir davet bir plan yapilsaydi sizde gitmek iaterdiniz.Ama aranmamissiniz gitmeyin bence.Birde ne olursa olsun cok beklentiye girmeyin hem siz yorulirsunuz hem de karsi taraf.Bizim bir gelinimiz var ve devamli beklenti icindeydi.Tamam beklentisini giderelim de ne bekliyor onun ne bekledigini cogu zaman tirip atarken anlardim.Yani ben yuzeysel düşünürken (kocasi ilgilensin banane modu ) o cok derin düşünürdü (ben senin kardesinin hanimiyim beni kardesin kadar dusuneceksin modu) yani art niyetim yoktu sadece düz dusunmemden kaynakli beklentilerini anlayamiyordum.Sonrasinda ondan cok soğumuştum.Senle mi ugrasacagim tarzinda dusunceler olustu bende zamanla.Yani kisacasi karsi tarafta yorulabiliyor aklinizda bulunsun istedim.

Bende yengemi aramadim . Abim le konustum,iyiler dedi tamam . Bence beklenti icine girme , kendini yipratirsin. Kayinvaliden yada nisanlin aramasa neyse.
Konsere de cagirilmamissin gitme bence. Nisanlin gitseydi eger , onun cagirmasi yeterli olurdu.

Ya vallahi dünden beri baydı, bu deprem oldu da aramadılar beni konusu.

Arkadaşım sen insansın korktun da görümcelerin korkmadı mı? Neden illa onlardan haber bekliyosun sen ara? Belki de onlar senden aramanı bekliyolar.

Ne büyüttünüz yahu! Vallahi gına geldi.

Ben haksız buldum sizi . Kayınvalideniz zaten aramış kaç kere . Görümceler aramak zorunda değil bunun yüzünden aranızı bozup kinlenmeye gerek yok . Konser için de gitmek istiyorsanız davet beklemeyin gidin .

Onlar da istanbulda mi? Eger öyleyse haksizsiniz, ayni seyi yasamislar neden sizi arasınlar ki,
Konsere gelince davet edilmediyseniz gitmeyin.

Yani abartılacak bir durum mu bence değil. Deprem konusuna gelecek olursak arayıp sormamaları onların ayıbı yarın öbür gün onlar zor durumda kalırlarsa sende büyüklüğünü gösterirsin. İstersen kısasa kısas yaparsın istersen arar utandırırsın bu sana kalmış bir durum. Ben arayıp utandırmayı tercih ederim ama kısasa kısas yapmakta bazen gerekiyor. Konser konusuna gelecek olursak nişanlının sana söylemesi saçma o gitmiyor sonuçta dediğin gibi arayıp bende geliyorum demek de olmaz. Kardeşler toplanıp gidiyorlarsa belki baş başa olmak istemişlerdir alınacak bir durum yok. Gitmezsin olur biter ben burada yüze vurulacak bir şey göremedim açıkçası. Her yere davet etmek gibi bir zorunlulukları yok sonuçta kendi özel hayatları. Bence sen depreminde stresiyle ve yalnız olmanın verdiği korkuyla biraz fazla takmışsın konuları. Herkes aynı değil maalesef. Beş parmağın beşi bir değil gibi düşünmelisin olayı. Sende yarın öbür gün evlendiğinde baş başa bir şeyler yapmak istediğinde kimseye minnet borcunu ödemek için davet etmek zorunda kalmayacaksın böyle düşün olayları. İyi geceler diliyorum umarım daha büyük bir depremle karşılaşmayız
Eğer gidilecekse nişanlınla gitmelisin, onlar abileri gelmiyor diye sende gelmezsin diye düşünmüş olabilirler. Bi de peşinde yengoş diye dolaşan tipler degillerse muhtemelen kabullenememişlerdir durumu.

Back
X