Artik misafir falan hiç birseye tahammulum kalmadi yaaa..kendi arkadaslarima bile o derece bunaldim onu anliyorum..millet anlayışsız cidden
Ağlayarak yaptırabileceğini öğrenmiş. Bırakın bi odaya, yanında durmayın, ilgilenmeyin. Mecburen susacak.Mutlu cocukluk adina katlandim zaten bunca zaman..benin kapimin önü müsait orda istedikleri kadar oynayabilirler ama 30 kere kapi calincaa gercekten sabrim bitmeye başliyor..dişari şişeyle su ve plastik bardak gönderiyorum cişleri bilmem nesi yanlarina iniyorum dedigim gibi fındık ceviz kraker evde ne varsa iste benimki burda sıkıldık eve cikalim diyor hayir desemde sonra aglamalar karsi cikamiyorum..cocuklar sıkıldık hadi eve gidelim diyorlar benimki beni tamam dedirtene kadar baskiliyor..
haklısın cnm seninkisi ücretsiz kreşe dönüşmüşArtik misafir falan hiç birseye tahammulum kalmadi yaaa..kendi arkadaslarima bile o derece bunaldim onu anliyorum..
Ayrıca ben bu insanları anlamıyorum o kadar çocuğa yönelik taciz tecavüz olayları var sallamislar çocukları başınıza Ohh takılıyorlar. Böyle annelik de olmaz olsun. Siz de açın gözünüzü kurtulun kızınizin yaptığı sacmaliktan. Bu çocuklar o kadar tv izliyor anahaberlerde full bu konular işleniyor biri hayal dünyasında sizi suçlasa böööle ağzınız açık kalır. Siz neyinize güvenip de o kadar çocuğun sorumluluğunu alıyorsunuz.Bahçede oyun fasli kapandi evet ama ev ne gune duruyor.Aksam ustu cocuklarini almaya gelen annelere birde kahve ikrami yapiyorum 8kizim anasinifina gidiyor zaten ogleden sonra bende kursa gidiyorum yeni basladin kendime zaman ayirmak adina.Okul cikislari kurs bitmedigi icin 1 saat falan kizimida yanima getiriyorum kiyametler kopuyor o arkadaslariyla oynayacakti niye yanimda duruyor diye..Cevremden insanlar tepki gostermeye baslayacak sanirim kurs tecrubemde bitecek.
Aynen yapman gereken bu. Çocuklar geldiğinde ya da biri bırakacağı zaman bahane bul gönder.15 dakikadir kapinin onunde karsi komsunun kizi var eve gelsin olmaz dedim banyo yapacaksin boyaman gerekenler var ve benimde isim var yerlere yatti ama izin vermedim.disari cikalim dedi diger cocuk olmaz dedin artik havalar serin sende eve git benim musait oldugum baska zaman oynarsiniz..benimki icerde mizildiyor hala
Ben size söyleyeyim bu muhabbet çocuk istismarina kadar gider. Aman uzak durun almayın elalemin çocuğunun sorumluluğunu.Mesela ben kimse kızımın cişini yaptirsin istemem.Gonderemem baskasinin evine..
Hıc aklima gelmemisti ama burda yazdiklarindan beri buda ihtimaller arasinda ben kendi cocugumdan ayirmiyorum hic birini ama dediginiz gibi düşse etse suçlu ben olurum..zaten bende bayilmiyorum artik evet ilk zamanlar oynuyorlar mutlu olsunlar adina sustum ama son zamanlar bazen sesimi yükselttigim oldu annelere karsi tavirli ilgisiz konustum ama anlamak istemdiler mi bilmiyorumm..30 kere kapi calmak yaaa cildirasim geliyor artik ben bakicimiyim yaaa alin cocuklarinizi evinize..Ayrıca ben bu insanları anlamıyorum o kadar çocuğa yönelik taciz tecavüz olayları var sallamislar çocukları başınıza Ohh takılıyorlar. Böyle annelik de olmaz olsun. Siz de açın gözünüzü kurtulun kızınizin yaptığı sacmaliktan. Bu çocuklar o kadar tv izliyor anahaberlerde full bu konular işleniyor biri hayal dünyasında sizi suçlasa böööle ağzınız açık kalır. Siz neyinize güvenip de o kadar çocuğun sorumluluğunu alıyorsunuz.
Hadi ev dağınık toplanır. Biri sizin evde kafasını kırsa gözünü patlatsa. O çocuğunu başınıza sallayan çok sevgili anneler bir anda aslan Kaplan kesilir tum mahalleyi başınıza yıkar o zaman da bik bik anlatirsiniz "kızım için...." diye. Bence en hizlisindan bitirin bu ortamı. Kızınıza da anlatın sonsuza kadar tutturacak değil ya.
Akşam oldu diyorum hadi herkes evinee hepsinde bahane hazir annemin haberi var biri diyor annem almaya gelecek benim kizin zaten canina minnet ama bugun kimseyi almadim bi surede kimseyi almiycamm yazik benim ömrüme gençligimede yaa koca bir yaz kapidan bak balkondan bak kapinin onunde otur pencereden bak yanlarindan ayrilama boyle gecti...Belirli saat koy.ya bir veya iki saat.. "Ayyy kizlarda cok guzel oynuyor "diyip vicdan yapma.. Benim de oyleydi.. Artik kizima arkadaslarini hadi gecir degince .. Tıpış tıpış gidiyorlar..
Izin vermemeye devam ozaman.. Acik daha sabr et kizin seneye okulu herhalde.. Ondan sonra daha farkli olur..Akşam oldu diyorum hadi herkes evinee hepsinde bahane hazir annemin haberi var biri diyor annem almaya gelecek benim kizin zaten canina minnet ama bugun kimseyi almadim bi surede kimseyi almiycamm yazik benim ömrüme gençligimede yaa koca bir yaz kapidan bak balkondan bak kapinin onunde otur pencereden bak yanlarindan ayrilama boyle gecti...
Akşam oldu diyorum hadi herkes evinee hepsinde bahane hazir annemin haberi var biri diyor annem almaya gelecek benim kizin zaten canina minnet ama bugun kimseyi almadim bi surede kimseyi almiycamm yazik benim ömrüme gençligimede yaa koca bir yaz kapidan bak balkondan bak kapinin onunde otur pencereden bak yanlarindan ayrilama boyle gecti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?