Abartma..!! Doyur cocuklari...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rtv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ağlayarak yaptırabileceğini öğrenmiş. Bırakın bi odaya, yanında durmayın, ilgilenmeyin. Mecburen susacak.

Ayrıca ben bu insanları anlamıyorum o kadar çocuğa yönelik taciz tecavüz olayları var sallamislar çocukları başınıza Ohh takılıyorlar. Böyle annelik de olmaz olsun. Siz de açın gözünüzü kurtulun kızınizin yaptığı sacmaliktan. Bu çocuklar o kadar tv izliyor anahaberlerde full bu konular işleniyor biri hayal dünyasında sizi suçlasa böööle ağzınız açık kalır. Siz neyinize güvenip de o kadar çocuğun sorumluluğunu alıyorsunuz.
Hadi ev dağınık toplanır. Biri sizin evde kafasını kırsa gözünü patlatsa. O çocuğunu başınıza sallayan çok sevgili anneler bir anda aslan Kaplan kesilir tum mahalleyi başınıza yıkar o zaman da bik bik anlatirsiniz "kızım için...." diye. Bence en hizlisindan bitirin bu ortamı. Kızınıza da anlatın sonsuza kadar tutturacak değil ya.

Zorla mı o çocukları size yollamışlar kusura bakmayın ama zamanında kızım oynasın sosyalleşsin diye siz taviz vermişsiniz.Bu durumu sizin dışınızda kimse çözemez.Yavaş yavaş çocuklarla arayı soğutup çocuğunuzla siz ve babası ilgilenip-oynayacak öyle öyle kızınızda bu duruma alışacak.

Reactions: rtv
Aynen yapman gereken bu. Çocuklar geldiğinde ya da biri bırakacağı zaman bahane bul gönder.

Çok iyi bir kadinsiniz ama iyi bir anne değilsiniz. Lütfen yanlış anlamayın ama siz doğru çocuk yetistiremiyorsunuz. Çocuğunuz her istediğinin olamayacağının farkında değil ve her istediği olmadığında ağlayacak, dediginiz gibi yerlere yatacak.

Herşeye evet demek sizi harika anne değil, çocuğunuzu kıymet bilmez şımarık yapar.

Lütfen daha dikkatli olun. Çocuklara birşey olsan, ne olursa olsun suçlu siz olmuş olacaksınız

Belirli saat koy.ya bir veya iki saat.. "Ayyy kizlarda cok guzel oynuyor "diyip vicdan yapma.. Benim de oyleydi.. Artik kizima arkadaslarini hadi gecir degince .. Tıpış tıpış gidiyorlar..

Hıc aklima gelmemisti ama burda yazdiklarindan beri buda ihtimaller arasinda ben kendi cocugumdan ayirmiyorum hic birini ama dediginiz gibi düşse etse suçlu ben olurum..zaten bende bayilmiyorum artik evet ilk zamanlar oynuyorlar mutlu olsunlar adina sustum ama son zamanlar bazen sesimi yükselttigim oldu annelere karsi tavirli ilgisiz konustum ama anlamak istemdiler mi bilmiyorumm..30 kere kapi calmak yaaa cildirasim geliyor artik ben bakicimiyim yaaa alin cocuklarinizi evinize..

Belirli saat koy.ya bir veya iki saat.. "Ayyy kizlarda cok guzel oynuyor "diyip vicdan yapma.. Benim de oyleydi.. Artik kizima arkadaslarini hadi gecir degince .. Tıpış tıpış gidiyorlar..
Akşam oldu diyorum hadi herkes evinee hepsinde bahane hazir annemin haberi var biri diyor annem almaya gelecek benim kizin zaten canina minnet ama bugun kimseyi almadim bi surede kimseyi almiycamm yazik benim ömrüme gençligimede yaa koca bir yaz kapidan bak balkondan bak kapinin onunde otur pencereden bak yanlarindan ayrilama boyle gecti...

Usulünde kizinin arkadaslarina kizinin oynamayaxagini soylersin. Eger sosyallessin istiyorsan haftada bir gun kabul edersin. Olur biter.

Izin vermemeye devam ozaman.. Acik daha sabr et kizin seneye okulu herhalde.. Ondan sonra daha farkli olur..

Iyi dayanmışsın valla ben çoktan postalardım hadi evlerinize diye .
Onu geçtim başlarına bişey gelse düşseler ne bileyim neler duyuyoruz hayatta sizi sorumlu tutarlar.
Nasıl aileler var ya ben çocuğumu hayatta göndermem .

ayy kabus gibi valla erkekler bu tarz seylerı cok severler, çünkü kendılerı peşinde dolanıp iş yapmıyor ve yorulmuyorlar.

Cocuk yetiştirme konusunda biraz okuyup araştırsaniz hiç sağlıklı değil bu yaptığınız bide kizimin hatiri için demissiniz ne hatiri yav 5 yaşındaki çocuğun biraz abartmamis misiniz sizcede.
Daha 5 yaşındaki çocuğunuza kural koymayin, oyuncak olun, ilerde ergenlikte basinizi cok duvarlara vurursunuz.

Zaman kötü Yarın öbür gün Allah korusun birinin çocuğuna bişi olsa gelip size kızacaklar niye sahip çıkmadın diye.

Annem almaya gelecek diyenin annesini arayacaksin almaya gelecem demişsin çocuk seni bekliyor diye annemin haberi var diyene de olabilir ben bu kadar oyunu yeterli görüyorum sizin evde annenin kuralları geçerli diyeceksin yollayacaksin. Ayyh bu ne hep böyle cekingen misiniz yahu küçücük çocuklari idare edemiyorsunuz bana çok garip geliyor şöyle cekingen haller.

Bence alın çocuğunuzu parka götürün,sosyalleşmekse,eğlenmekse maksat. Tamam bir olur iki olur ama hergün hergün olmaz ki. Birde çocuk yani bunlar,ciddi sorumluluk,düşüp bir yerlerini kırsalar,biri diğerine zarar verse utanmadan gelip hesap sorarlar size emin olun.
Kabul etmeyin,maalesef başka yolu yok. Sizin ev beleş kreşe dönmüş,böyle saçmalık olmaz yani. 5 yaş bir çocuk bir yere gidecekse annesiyle gitmeli,nasıl bir cesaret aklım almıyor,o çocukları tek başına yollamak.

Komşularınıza gündemdeki olayların konusu açın. Bu yüzden çocuğunuzun sokakta oynama sıklığını azaltacağınızı söyleyin. Birden fazla çocuğa bakma sorumluluğuna girerek yanlış yaptığınızı, bir anlık dikkatsizlik sonucu başlarına bir şey gelmesinden korktuğunuzu belirtin. Bir çocuğun evi dışındaki yerlere annesiz girme alışkanlığı edinmesi sapıklara fırsat oluşturur deyin. Hem kibarca hem de bilinçlendirerek komşularınızın tutumlarını değiştirebilirsiniz.

Kızınıza gelince yanlış büyütmüşsünüz ama hala düzeltme şansınız var. Artık sorumluluğunun farkında olmalı. 1. sınıfa yaklaşmış çocuk. Onu yavaş yavaş eve çekmelisiniz ki okula başladığında zorlanmayın. Hep sokak oyunları değil ev içi etkinlikleri olsun. Sizinle evde oyunlar oynasın. Çok çocuk gürültüsünden iyidir kızınızla vakit geçirmek. Yarım gün ana sınıfına gidiyor sanırım. İşiniz öğretmen desteğiyle daha rahat olur.
Her istediğini yapmayın. Belli bir kuralınız düzeniniz olsun. Tabi başlangıçta ağlayacak. Sizden nefret ettiğini söyleyecek. Yumuşamanız için türlü tiyatrolar çevirecek. Ama fikrinizin değişmediğini görünce alışacak. Ve o kurallar doğrultusunda büyüyecek. Yoksa çok şımarık bir çocuk olur. İleride daha çok sıkıntılar oluşur. Önleminizi başta alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…