Abartma..!! Doyur cocuklari...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rtv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence siz de kızınızı onlara yollayın.
Biraz da onlara düşsün bu görev.

Kreşe döndürmüşler orayı.
Haklısınız sinirlenmekte.

Bence siz de kızınızı onlara yollayın.
Biraz da onlara düşsün bu görev.

Kreşe döndürmüşler orayı.
Haklısınız sinirlenmekte.
Aslında mantıken doğru ama insan hele de kızını nasıl başkasının evine tek başına yollar? Onlar düşüncesiz ama konu sahibi kendini böyle bir riske atmaz bence..

Aslında mantıken doğru ama insan hele de kızını nasıl başkasının evine tek başına yollar? Onlar düşüncesiz ama konu sahibi kendini böyle bir riske atmaz bence..

Evet çok iyi tanıdığı birisi olmalı.
Ama artık onlara da güvenemiyor insan.

Ayy yakında kimse kimseyle arkadaş da olmayacak zaten.
Milleti manyak ettiler

Gündemdeki olaylardan hepsi pekala haberdarlar..Hepsi muhtesem hatta facede paylasim pesindeler cocuklarinizi sokaga salmayin diye ama isin asli oylemi tabiki degil..Kimse duydugundan gordugunden ders cikarmiyor bence..Ben cocuklari cok seviyorum anne olmayi cok seviyorum ama olay bir saat oynasinlardan insan kullanmaya gectiginde sabrim tasiyor..

Herkes gün gün dolasirken ben calistim evde oldugum an kizima yogunlastim.Millet o gezme senin bu kahvalti benim pesindeyken ben kizima verimli olmaya onunla zaman gecirmeye ugrastim..Tabiki hatalarim olduu bende 10 numara olamadim belki ama cocugum oyun oynasin istedim iyi niyetimin suistimal edilecegi bi derece sömürülecegi aklima gelmedi..

Esinizle tekrar konuşmayın.

Daha fazla sinir küpü olmadan çocuklara daha az ilgi gösterin, bir sey iatediklerinde ailelerine yönlendirin "aa aciktin mi haydi bakalim tatlim eve annene söyle" vs..

Hala devam ediyorlarsa anneleriyle tatli dille konusun. Öfkelenmenizi anliyorum ama huzursuzluk çıkarmadan, kendizi daha cok doldurmadan çözmek en makulu.

Kizinizi karsiniza alin ve ben senin annenim ve ben senin arkadaslarinin gelmesinden rahatsiz olmuyorum ama gercekten bende cok yoruluyorum demelisiniz . sadece hafta sonlari gelseler bence yeterli yani biraz anneleride abartmis .. Size nasil guvenipte birakiyorlar evlatlarini.anlamiyorum ya kotu biri olsaniz . surekli yirtiniyorum evlatlarinizi kimseye birakmayin diye. Yok yok bizim millet akillanmaz valla pes artik ya

Aslında kizinizin anaokul cagi. Anaokuluna gitse kimseyle kotu olmadan sorunu çözmüş olursunuz hem de çocuk sosyallesir. Ayrıca birinci sinifina iyi hazirlik sagliyor. Bu olamiyorsa halk eğitimin anne çocuk eğitimi kursu var çocuğunuzla katilabileceğiniz. En azindan millete gelme demek için elle tutulur bahaneniz olur ve de çocuk sizi yormadan sosyallesir.

Bakın ortam kötü o çocuklardan birinin başına bir şey gelse zan altında kalırsınız.. lütfen ailelere aynen böyle söyleyip bundan sonra bu sorumluluğu alamayacağınızi belirtin...

Bunca olay olurken iyi cesaret sizinki .Ya o cocuklardan birinin basina yolda bisey gelse yada birbirlerine sizin evde bisey yapsa .
Allah muhafaza ayikla pirincin taşını .Kimsenin cocugunun sorumluluğunu almayın .Bu iyilik değil.Cahil cesareti

böyle rahat pişkin kadınlara sinir oluyorum
insanda biraz utanma olur
eğer iyi niyet suistimal ediliyorsa ona bir dur demek lazım
siz her gün belli saatler arası çocuk kabul edebileceğinizi söyleyin o düşüncesiz annelere
mesela öğlen 13.00 ile 14.00 arası çocuklarınızı gönderebilirsiniz ama lütfen tam saatinde alın benimde işim oluyor diyin
ayrıca devir çok kötü , ben kimsenin çocuğunu emanet alamam kimseye de kendi çocuğumu gönderemem açıkçası

Eviniz kreşe dönmüş gerçekten. Bence annelerini uyarın kızınızla da güzelce konuşun. Belki zaman alır sürecin düzelmesi ama size yazık . Eşiniz yapsa emin olun bir gün dayanamaz. Çocukları doyur demiş ama kolaysa o doyursun.

Yokk artikkk !! Siz cocuk pesinde kosmaya mi geldiniz dünyaya? Kendi ozel hayatiniz yok mu?? O kadar cocukla ugrasilir mi yaa. Ayrıca kızınızın her istedigini yapip simarik biri olmasini sagliyosunuz, belli ki kiziniz ustunde bi otoriteniz yok, iyilik yapiyorum sanarken kotuluk yaptiginizin farkinda degilsiniz.
Ayrica cocuklarin anneleri resmen sizi kullaniyo

Madem anneleri senin evini kreş gibi görüyo sen de onlara kreş maliyetlerini söyle.
Ciddiyim, bunlar arsızlığı ele almış resmen.
Eve gelirlerse almayacaksın.
Kızını da iyice tembihlemen gerekiyo.

İnsanlar nankordur. O çocuklar sizin evinizdeyken başlarına ufacık bir kaza gelse sizden hesap soracaklar. Hatta belki polise şikayet edecekler. Anneleri rahat ve piskin olabilir, siz iyilik yaptığınızı dusunerek başınıza dert acacaksiniz.

Ayrıca kızınız sizin evinizin kurallarina uymak zorunda, evin kurallarını o belirliyor sizin durumunuzda. Söyleyecek çok şey var da konunuz "asiri hoşgörülü aile tutumu" na ornek olarak gösterilebilir. Bu aile tutumunun kotu sonuçları saymakla bitmez.

Eşinize kizamadim ben. Evin sorumluluğu kadına aittir. Neticede gün içinde Eşiniz evde değil. Çocuk gibi eşinize şikayet eder kendiniz pasif kalırsanız , alacağınız cevap bu olur haliyle.

kesinlikle evinize kimsenin cocugunu anasiz babasiz almayin.
yapmayin bunu.
kiziniza da bu kadar soz hakki tanimayin,ne demek onun cisi var onun karni ac..5 yasinda cocuk sizi nasil yonetir?

Eşin ne yapacak ki bu durumda çocukları kolundan sürekleyip dışarı mı atsın. Sen koyacak çizgini çocuğu alıp o oyun saatinde hadi markete diyeceksin başka hışlandığı bir yere götüreceksin senin olmadığı yere gönderemeyecekleriviçin annelerde anlayacak. İş sende bitiyor burda konu açman bile yanlış 5 yaşındaki çocuk sana emir veremez bu duruma getiren sensen düzeltmesi gereken kişide sensin

Birde allah korusun bsşında durduğun çocukların başına bir şey gelse nasıl hesap vereceksin her şey haklı gibi seni suçlayacak. Son olaylarıda bahane ederek ben sorumluluk alamam diyip kestirip atacaksın bu kadar basit. Çok birlikte oynamak istiyorlarsada hepsinin annesi yanında duracak bunu sen söyleceksin

Canım ne gerek var kendini bu kadar bunaltmaya, milletin çocuklarına sen mi bakıcılık yapacaksın. İnsanların rahatlığına da hayret ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…