- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Kimsenin hicbirseyden ders aldigi yok ciddi soyluyorum..irmak bebegin olayini alintilatip facede paylasmiş bir arkadas mahalleden lutfen cocuklarinizi sokaga salmayin diye yaziyor altinda ama cocugu aksama kadar benin kapimin onunde bazen aksama kadar benim evimde madem bu kadar duyarlisin neden izin veriyorsun..Belki ben katil ruhlu bir psikopatim yani kimseyi bilemezsin burda dayim taciz etti diye konu acan bir arkadas oldu aklima geldikce tuylerim diken diken...can bunu yapan eller ne yapmaz...Aileler de bir hoş nasıl güveniyolar herşeyi geç, ne münasebet yaa rahatlığa bak
Evimde cocuk bakiciligi yapsam en az 500 lira kazanirim hatta bi ogretmen arkadastan teklifte geldi ama sorumluluk alamam dedim ama farkinda olmadan omuzlarimda binlerce ton sorumluluk var hali hazirdaİnsanlar bu işten para kazanıyor..bedava kreş ne güzel valla.
Söyleyin annelere yetişemiyorum deyin.
Kimsenin hicbirseyden ders aldigi yok ciddi soyluyorum..irmak bebegin olayini alintilatip facede paylasmiş bir arkadas mahalleden lutfen cocuklarinizi sokaga salmayin diye yaziyor altinda ama cocugu aksama kadar benin kapimin onunde bazen aksama kadar benim evimde madem bu kadar duyarlisin neden izin veriyorsun..Belki ben katil ruhlu bir psikopatim yani kimseyi bilemezsin burda dayim taciz etti diye konu acan bir arkadas oldu aklima geldikce tuylerim diken diken...can bunu yapan eller ne yapmaz...
Evimde cocuk bakiciligi yapsam en az 500 lira kazanirim hatta bi ogretmen arkadastan teklifte geldi ama sorumluluk alamam dedim ama farkinda olmadan omuzlarimda binlerce ton sorumluluk var hali hazirda
15 dakikadir kapinin onunde karsi komsunun kizi var eve gelsin olmaz dedim banyo yapacaksin boyaman gerekenler var ve benimde isim var yerlere yatti ama izin vermedim.disari cikalim dedi diger cocuk olmaz dedin artik havalar serin sende eve git benim musait oldugum baska zaman oynarsiniz..benimki icerde mizildiyor halakızın ile konuşmayı denesen
bu kdr çok çocuk olduğu zaman ben hasta oluyorum başım ağrıyor hasta olmamı istemezsin dimi gibisinden konuşsanız. hani ben hasta olursam beni hastaneye yatırırlar sen de beni göremezsin gibisinden15 dakikadir kapinin onunde karsi komsunun kizi var eve gelsin olmaz dedim banyo yapacaksin boyaman gerekenler var ve benimde isim var yerlere yatti ama izin vermedim.disari cikalim dedi diger cocuk olmaz dedin artik havalar serin sende eve git benim musait oldugum baska zaman oynarsiniz..benimki icerde mizildiyor hala
O zaman benden kötüsü olmaz..laf yapiştirabilsem zaten işler bu raddeye gelmez.yüz yüze bakiyoruz diye sustum gormezden geldim ama mahallee dadisi gibi ay durmadi yaa yarim saat gonderiyorumlar..sabah 11de gelip aksam 10a kadar duranlar oldu yaa bu cocuk ne yedi ne icti dusunmezmisin sen..klavye basinda atip tutmakla olmuyor baksan herkes en mukemmel anne...Hasbelkader birinin çocuğu düşse başına bi iş gelse senden bilirler soyduğun meyve doyurduğun karın akıllarına gelmez başına is alırsın
Dedim zatenn boyle devam ederse herkesin annesi olacak senin olmayacak cunku yorgunluktan hastalanip olecegim diye sustu simdilik..Birde yetisemiyorum gercekten aksama yemek yapiyorum açiz diyince yediriyorum bitiyor aksama birdaha yapiyorum..pratik herseye yetisen bir insan zaten degilim evde yaptigim temizlik goze gorunmuyor tum gun ayakta duruyorum yine her yer her yerde...simdilerde kiş evim sobali zaten esin odun komur isini hallediyor kendi tasiyip balkona getriyor ama oda ayri bir iş aaaa balkona cikip son ses avaz avaz bagaracagim sanki bunalim geciriyorumm.zaten onceden yasadigim olaylarin uzerimde biraktigi etki var birde bu kapi caldigi anlarda sanki nefesim kesiliyor gibi oluyor..bu kdr çok çocuk olduğu zaman ben hasta oluyorum başım ağrıyor hasta olmamı istemezsin dimi gibisinden konuşsanız. hani ben hasta olursam beni hastaneye yatırırlar sen de beni göremezsin gibisinden
millet anlayışsız ciddenDedim zatenn boyle devam ederse herkesin annesi olacak senin olmayacak cunku yorgunluktan hastalanip olecegim diye sustu simdilik..Birde yetisemiyorum gercekten aksama yemek yapiyorum açiz diyince yediriyorum bitiyor aksama birdaha yapiyorum..pratik herseye yetisen bir insan zaten degilim evde yaptigim temizlik goze gorunmuyor tum gun ayakta duruyorum yine her yer her yerde...simdilerde kiş evim sobali zaten esin odun komur isini hallediyor kendi tasiyip balkona getriyor ama oda ayri bir iş aaaa balkona cikip son ses avaz avaz bagaracagim sanki bunalim geciriyorumm.zaten onceden yasadigim olaylarin uzerimde biraktigi etki var birde bu kapi caldigi anlarda sanki nefesim kesiliyor gibi oluyor..
Mutlu cocukluk adina katlandim zaten bunca zaman..benin kapimin önü müsait orda istedikleri kadar oynayabilirler ama 30 kere kapi calincaa gercekten sabrim bitmeye başliyor..dişari şişeyle su ve plastik bardak gönderiyorum cişleri bilmem nesi yanlarina iniyorum dedigim gibi fındık ceviz kraker evde ne varsa iste benimki burda sıkıldık eve cikalim diyor hayir desemde sonra aglamalar karsi cikamiyorum..cocuklar sıkıldık hadi eve gidelim diyorlar benimki beni tamam dedirtene kadar baskiliyor..Canim seni ben iyi anlarim çünkü ayni durumu 2-3 yil yasadim. Yani oğlum 2-5 yaslari arasindayken. Apartmanda 2-3 çocuk vardi habire bize geliyorlardı. Yalniz onlar oğlumdan biraz buyuklerdi cis derdi yoktu ve yemeğe anneleri cagiriyordu. Sabah 11 gibi gelip aksam 8 de gidiyorlardı.
Tabi anneleri için büyük konfor sagliyordum.Ama ben de senin gibi düşünüyordum oğlum sosyal ve mutlu olsun diyordum. Diğerleri de çocuk zaten hepsi teker teker evlerinde mutsuz olacaklarına varsin bende oynasinlar diyordum. Simdi pişman miyim? Hayir oğlum da diğer çocuklar da mutlu kalabalık bir çocukluk yaşadılar.
Annelerden birinden parali bakici gibi azar isitmistim hatta.Kadin herhalde hizmetçi tuttum diye o kadar havaya girmiş gibi beni azarlamisti. O kadin ve çocuğuyla ilişkiyi kopardim sadece,digerleri gelmeye devam etmişti. Sonra oradan tasindik,çocuk okullu oldu zaten bu durumlar kalmadi. İyi ki sabretmisim diyorum çünkücocuguma mutlu bir çocukluk armağan etmek benim için çok önemliydi.
O günler de geldi geçti iste. Yalniz tabi riskleri de var. Çocukların basina bir şey gelmesi gibi. Düşün kararini ver. Ya da belli sinirlamalar getir. Kolay gelsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?