- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Dertsizsiniz sanırım dert arıyorsunuzEşim ile bir kaç gündür birlikte olamadık her fırsatta istekli olduğunu söyleyip gösteriyordu.ama düğün vardı telasliydik.
Eve geldik kızımı uyutup güya gidicektim yanında uyuya kalmışım kızımın
Oda içerde koltuğun üstünde uyuyakalmisim sabah kalkti apar topar dus aldı .
Çok sinirim bozuldu.banane diyeceksiniz ama ne bilim öyle darlandim iste
Niye herkes saf ayagina yatiyor yaa esinin mastürbasyon yaptığından suphe etmis ona darlaniyor
Adam genelde hep cima ettikten sonra duş alıyorsa , kadın da cenabetinden temizlendi diye düşündü zaar.Duş alırken izin mi alacak bu kadar takıntılı olmanız çok değişik . Çok yorucu bir ilişki olur bu şekilde . Neyi abartacaksiniz ki?
Ben de anlamadim. Bunlar seks yaptiginin sabahi disinda hic dus almiyorlar heralde. Ben sacimla ugrasmakla usendigimden neredeyse her gun bazen 2 gune 1 alırım ama kocam ise gidiyor diye gunde 2 kere dus alıyor Ben sinirden ölim o zamanSanırım ben anladım sabah duş aldığı için masturbasyon yaptığını düşünüyor konu sahibi.
Ben bu konuyu merak ediyorum: burda okuyup çok şaşırıyorum sabah duş almak için birlikte mi olmak gerek? Yani ben işe gitmeden duş alırım, güne başlarken duş alırım, niye bu sabah duşu sekse indirgeniyor? Bende mi var tuhaflık?
Eşim ile bir kaç gündür birlikte olamadık her fırsatta istekli olduğunu söyleyip gösteriyordu.ama düğün vardı telasliydik.
Ne boş zamanınız varmış değerlendirin.Eşim ile bir kaç gündür birlikte olamadık her fırsatta istekli olduğunu söyleyip gösteriyordu.ama düğün vardı telasliydik.
Niye herkes saf ayagina yatiyor yaa esinin mastürbasyon yaptığından suphe etmis ona darlaniyor
Ben de eşimde hemen hemen her sabah duş alırızNiye herkes saf ayagina yatiyor yaa esinin mastürbasyon yaptığından suphe etmis ona darlaniyor
Ayy çok fenaAdam genelde hep cima ettikten sonra duş alıyorsa , kadın da cenabetinden temizlendi diye düşündü zaar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?