Abartmamaliyim diyorum ama abartiyorum galiba sizce

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Eşim ile bir kaç gündür birlikte olamadık her fırsatta istekli olduğunu söyleyip gösteriyordu.ama düğün vardı telasliydik.

Eve geldik kızımı uyutup güya gidicektim yanında uyuya kalmışım kızımın

Oda içerde koltuğun üstünde uyuyakalmisim sabah kalkti apar topar dus aldı .

Çok sinirim bozuldu.banane diyeceksiniz ama ne bilim öyle darlandim iste

Sanırım ben anladım sabah duş aldığı için masturbasyon yaptığını düşünüyor konu sahibi.
Ben bu konuyu merak ediyorum: burda okuyup çok şaşırıyorum sabah duş almak için birlikte mi olmak gerek? Yani ben işe gitmeden duş alırım, güne başlarken duş alırım, niye bu sabah duşu sekse indirgeniyor? Bende mi var tuhaflık?

Dertsizsiniz sanırım dert arıyorsunuz

Niye herkes saf ayagina yatiyor yaa esinin mastürbasyon yaptığından suphe etmis ona darlaniyor

Konu sahibi, hava sıcaklığı eksilerde ve ev buz gibiyken; kocası titreye titreye "ihtiyaçtan" duş almış gibi davrandığı için garipsedim ben.

Bu sıcakta duş almadan evden çıkan adam /insan , işyerine varmadan leş gibi kokar ; adamın duş alması normal bir eylem.

Duş alırken izin mi alacak bu kadar takıntılı olmanız çok değişik . Çok yorucu bir ilişki olur bu şekilde . Neyi abartacaksiniz ki?
Adam genelde hep cima ettikten sonra duş alıyorsa , kadın da cenabetinden temizlendi diye düşündü zaar.

Ben de anlamadim. Bunlar seks yaptiginin sabahi disinda hic dus almiyorlar heralde. Ben sacimla ugrasmakla usendigimden neredeyse her gun bazen 2 gune 1 alırım ama kocam ise gidiyor diye gunde 2 kere dus alıyor Ben sinirden ölim o zaman

Sabah 07:54 te sorduğunuz Ocağiniza düştüm kizlar sorunun cevabını bulabildiniz mi ?

Eşinizin daha önce ihanet girişimi veya ihaneti mi oldu ?

O yüzden mi adamın telefonundaki bildirimden , bu sıcakta duş alması gibi gayet olması gereken bir eylemde dahil; her hareketinin altında farklı bir anlam arıyorsunuz.

Ne boş zamanınız varmış değerlendirin.

Temmuz ayındayız terledigi icin de duş almış olabilir eskisi gibi suyu ısıt ibriklere koy teknigiyle yıkanmıyoruz ki hem abdest hem banyo isini beraber halledelim

Planlı da güzel olmuyo beh
akşam saat 11de bu işi bitirelim tarzı
Uyumuş olabilirsiniz ne olacak günler çuvala mı girdi
Hayır yani gecelik giyip saçları maşalayıp yatağa gül yaprakları serpip kenarına mumlar yakıp çikolata yedirmeceyle mi başlayacaktı hadise
Madem bu kadar istiyordunuz uyumayacaktınız
Ben sandım adam uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…