- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Ben de kim bilir kaç sefer duşumu alıp saçlarım tam kupkuru olmadan işe gittim, ofistekıler hakkımda ne düşündü acaba?Ben de anlamadim. Bunlar seks yaptiginin sabahi disinda hic dus almiyorlar heralde. Ben sacimla ugrasmakla usendigimden neredeyse her gun bazen 2 gune 1 alırım ama kocam ise gidiyor diye gunde 2 kere dus alıyor Ben sinirden ölim o zaman
ÖyleAdam genelde hep cima ettikten sonra duş alıyorsa , kadın da cenabetinden temizlendi diye düşündü zaar.
Aha belli oldu sexten sexe duş alan.
Bence de yani herkes canını istedigi zaman duş alabilir ben bazen sabah kalkıyorum üstümde Bi yorgunluk başımda sanki hastaymış gibi Bi his oluyor rahatlamak kendime gelmek için duşa giriyorum eşim de girer hatta bazen uykuda yaşanan boşalma durumu vs oluyor o zaman da girer sıkıntı etmem yani ki mastürbasyon yapmış bile olsa ne olacak adam kaldırsa bu defa da çok yorgunum beni düşünmüyor kendi derdinde denilir sizi ve ilişkinizi ihmal etmiyorsa mastürbasyon da yapabilir fazla abartılıyor bana göreSanırım ben anladım sabah duş aldığı için masturbasyon yaptığını düşünüyor konu sahibi.
Ben bu konuyu merak ediyorum: burda okuyup çok şaşırıyorum sabah duş almak için birlikte mi olmak gerek? Yani ben işe gitmeden duş alırım, güne başlarken duş alırım, niye bu sabah duşu sekse indirgeniyor? Bende mi var tuhaflık?
Niye herkes saf ayagina yatiyor yaa esinin mastürbasyon yaptığından suphe etmis ona darlaniyor
Bazıları sadece sevişince duş alındığını sandığı içinDuş alırken izin mi alacak bu kadar takıntılı olmanız çok değişik . Çok yorucu bir ilişki olur bu şekilde . Neyi abartacaksiniz ki?
adam aldatsa kızarız, kendi isini kendi görmüş ne guzel, afra tafra yapmamis Dime tatlim, anlamadim ben bu kadin neye darlanmis diye bakıyorum, aklima bile gelmedi sanırsam cidden safım
Sanırım kocası da öyle yapıyormuş çok fenaBazıları sadece sevişince duş alındığını sandığı için
Valla bıraksalar duşta yaşarımSanırım kocası da öyle yapıyormuş çok fenasonra her taraf ter kokuyor işte hadi bir gün yapmadın ikinci gün insan rahat edemiyor yahu
Ben hele yazın çok seviyorum valla kışın bazen üşüyorum da yazın günlük hatta bazen iki kere giresim geliyor .Valla bıraksalar duşta yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?