abartmıyorum değil mi

Işte o sinir krizi geçiren elti insan değil mi ?
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mevzusu bu işte.

Oysa çocuklarını teşvik edeceksiniz, bir yardımcı tutulacakti.

Size iki gün gelmiş , şikayet etmişsiniz.

Sanırım doğru okumadan bu yorumu yaptınız bu kadının engelli bakıma muhtaç bir evladı var hangisine baksın
Bakıcı olayı bencede mantıklı

Kv haksız tabii de konuya engelli çocuğunuz olduğunu yazmadığınız için kadının lafları havada kalıyor

Oysa engellî çocuk için söylediği çoğu şey makul olabilir onun penceresinden bakınca

yani sevap bak derken de diğerlerini derken de esasen size üzülüp de demiş bence

Yalnız Kv gelince annenizi çağırmayın muhatap olacak kalmasın sizin evde çok konuşamaz

8
85 yasinda birinden bahsediyorsunuz akli selim olsa soylemez zaten oyle birsey. Abartiyorsunuz bence!

Bende öyle anladım aslına bakarsan,dolayısıyla "elti nasil bakıyor,siz neden yakınıyorsunuz" diye üzerine gidilmesi doğru gelmedi bana konu sahibinin. Sonuçta eltinin böyle özel bir durumu yoktur diye düşünüyorum ki zaten bence bakıcı tutulmalı,tek başına eltide bakmamalı.

belli ki bunamış, ne dediğini bilmiyor. Ben sana ettiği laflara değil, sürekli kalan eltine üzüldüm açıkçası. Siz 2 gün dayanamamışsınız zira.

Gerçekten Allah size güç kuvvet versin dese benzeri cümleler kullansa kimsenin zoruna gitmez.Konuşmaktan anladığı yok.Her zaman patavatsızdı.Hiç bu kadar ileri gitmemişti.Düşünce süzgecinden geçirmeden ilk aklına geleni söylüyor ve yapıyor.Küçük bir çocuk gibi.

Gönlü herşeyi istiyor fakat vücudu dinç değil.. Herşeyi yapamaz.

yorumların hepsini okumadım, daha çok konuya göre yazıyorum. k.valideniz büyük ihtimal alzheimer hastası veya başlangıcında. bu hastalarla sürekli yaşayanların mutlaka psikolojik destek alması gerekiyor. evladınız konusunda hassasiyetiniz var, o yüzden kızgınsınız. ama kinlenmemeye çalışın. bir an önce kendisini nörolojiye götürün. şokunuzu anlıyorum ve hem çocuğunuz, hem sizin için üzüldüm. ama sürekli bir arada yaşayan eltinize daha çok üzüldüm. allah kolaylık, sabır versin.
k.valideniz aslında size üzülüyor, zorlandığınızı düşünüyor. bu duygularını da çok çok yanlış kelimeler seçerek ifade etmiş. çünkü mantık devreden çıkmış. alzheimer olmasa bile, yaşlılık bunaması başlamıştır. allah kimsenin aklını almasın, yaşlandığımızda bizim de ne olacağımız hiç belli değil

Hakli olabilirsin ama kadin bunamis. 100une merdiven dayamis bir bunak kadini fazla ciddiye alma,anneni takdir ettim onun gibi davran

sen iki gün sabredememişsin eltin napsın.

Bugün babam geldi garibim o bile dolmuş.Kadının böyle olduğunu bilmiyordum diyor .Bu kadar hiçkimse beklemiyordu.Onun yanında oğullarına beddua ediyormuş.Üç oğlu var üçüde annesini gözünden sakınır.Yanında kaldığı oğluna beni gezmeye götürmedi diye kızıp beddua ediyormuş..Ona param var benim, taksi tut benide götür demiş.Aldığı para 250 lira.Oğlu ne yapsın sırtındamı taşısın.Gittiği yer uzak az gitse yoruluyor.Zaten daha yeni gezmeye götürdüler.

Kayınbiraderim dünyanın en iyi insanlarından birisi.Melek gibi.Ona bile laf söylüyor nankörlükten başka bir şey değil.

O kadar yaşlı insan gördük annemin teyzesi olsun babaanne olsun böylesini görmedik.Hepsi aklı başında insanlardı.Otur köşede hanım hanımcık .

Benim oğlumada kötü çocuğun ayakkabısı çıktı kötü çocuğun şurada şunu var deyip duruyormuş.Babamda oğlumu çok sever o yüzden zoruma gitti diyor.Nesi var pamuk gibi oğlumun diyor.

e onu diyorum elti napsın? ona yazık değil mi? neden dönüşümlü bakmıyorsunuz?

engelli çocuk yorumlarını şimdi gördüm. o yüzden hava kalıyor ne söylesek. geçmiş olsn.

Kayınvalidenin yaşı büyük de vicdanı kücük. İnsan kendi engelli torunu icin bunu nasıl söyler aklım almıyor. Sabırlı insanmışsınız. Ben olsam coktan carpmıştım.

Evlad mevzu olunca hassaslik normal hele de ozel bir cocuga sahipseniz hassas olmaniz cok normal.
Ben de ozel bir cocuk annesiyim.
Babanneyi cok dikkate akmamak lazim, hasta gozuyle bakin ona. Ne konustugunu bilmiyor belli ki.
Enerjinizi, sabrinizi evladiniza saklayin, sikmayin caninizi.

Neden hep eltinizde kalıyor? siz gelinseniz o da gelin. O kadın sürekli bakıyormuş siz 2 gün dayanamamışsınız. yaşlı kadın belli ki ne dediğini de artık bilmiyor niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki? madem o kadar çenebaz maden o kadar laf söylüyor eltin nasıl dayanıyor onun canı yok mu, onun evlatları yok mu.

Alt tarafı 2 gün yahu onda da hemen böyle yaklaşımlar. Sizde bir gün o hale geleceksiniz unutmayın. Ohh ne güzel bir eltinin başına atılmış siz rahatsınız tabi nasılsa bakan var bir de annenizi çağırmışsınız resmen eşine senin annen geliyorsa benimki de gelir demişsiniz yani. Demek ki anneniz size her daim gelebiliyor ama o kadıncağızız 2 gün ağırlayamaya erinmişsiniz yazık. Aklı yerinde değil belli yani.

Ben oradan uzaklaştığım için duymadım ama herkes garipsediği için hemen konuyu kıvırmaya çalışmış yok ben torunuma söylemedim de büyük geline söyledimde .

Ben konuşmadım o kızgınlıkla konuşmak istemedim.Söylesem inkar ederdi bence.

Bugünde babam yaptığından utandı diyor.Gezmeden dönüşte beni eve bırakın demesinin sebebi utanmasıymış.

Utandı diyelim bu seferde anneme neden çirkince laf söylüyor.Afedersiniz g ... yandı diyor.Eşime şeker almamış diye söylenip duruyor.

Eşime yalvardı beni eve bırak diye ,yukarı çıkamam bacaklarım tutmuyor dedi.3.katta oturuyoruz. Eşimde abimler gelmedi bırakamam dedi.İnat etti.Eltimin amcası oturuyor üstünde. Onlara baktık onlarda yoktu.Eve gideceğiz dedik .Bu seferde tutturdu ben sokakta dururum ,gezmem lazım.

Ne yapıyorsun kış günü saattlerce dışardamı kalacaksın dedik. Şekerin düşer bir şey olur diyoruz yok anlamıyor hava güzel kapıda otururum.Tabi dinlemedik eve getirdik.

Sabrım taşmak üzereydi.

Benim evime herkes gelebilir haddini aşmadığı sürece sorun yok.Onun annesi benim annem meselesi değil sizin gibi ard niyetli düşünmedimAnnem kaç gündür bacağından rahatsızdı doktor yasaklamıştı.Düzelmişken gel evde sıkılmışsındır gözün gönlün açılsın sohbet edersiniz dedim eşim aldı getirdi .

Sorun olacak bir durum yoktu kalabalık bir şekilde ailecek 2 güzel gün geçirecektik.Geldiğinden beri saçmalayıp duruyordu idare ediyorduk pazar sabahı herşeyi batırdı ağlattı sağolsun.Yinede günleri mahvolmasın diye gezmeye götürdük.

Bu bana iyi ders oldu bir daha o bize gelecek olursa annemleri çağırmam .Boş yere onlarda üzülmüş oldu.Hatta o geldiğinde baktım yine saçmalıyor yemeklerini bırakıp kendimi dışarı atmayı düşünüyorum.Birkaç saatliğine.Oğlu ne yaparsa yapsın.

kv ne delidir ne yapsa yeridir gözüyle bakmak lazım artık.
ancak tabikis enin en hassas olduğun evladın hususunda söylediklerini sineye çekmek te kolay değil.
ee eşin uyarmadı mı annesini peki?
ya arada görüşüyormuşsunuz zaten boşver üzerinde durma.
dedim ya dengin biri söylese tamam üzül ama kadın bunamış iyice ne dersen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…