abartmıyorum değil mi

Oğluna çok düşkün biri olarak yazıyorum ki.
Çocugunuzun bazı saglık sorunları var, bu yuzden enerjımıde sabrımıda esımın hatrına bıle olsa kayınvalıdemın emmesıne musade etmezdım. Sızı yadırgayanlar olmus ama kımse farkında degıl mı , sızın zaten mesguluyetınız var

Konu sahıbının oglunun saglık sorunları var, kucuk degıl ancak sorunlarından dolayı evde yatakta sanırım makıneye baglı yasıyor eger yanlıs hatırlamıyorsam. Bu durumda kayınvalıdeyle cocugun evde gun ıcınde yalnız kalıyor olması bıle sorun olurdu benım ıcın....

Bu konuda maalesef biraz yanlı olacağım kusura bakmayın.. Hem haklı, hem de haksızsınız.. Sanırım yaşınız küçük 20li 30lu yaşlar, kafanızda kurduğunuz kayınvalide modeli karşınızda yok, bir de evlilik öncesi yaşantınızda bu kadar yaşlı olan bir insanla muhattap olmadıysanız bu sözlerin sizi incitmesi normal bu haklı olduğunuz taraf.. Diğer yandan da o yaştaki bir kadından mantıklı şeyler söylemesini beklemek? Dua edin eli ayağı tutuyor kendi işini görüyor.. Eltinizin durumunda annem olduğu için yazıyorum kadına büyük haksızlık yapıyorsunuz yaşlıların sadece 1 evlada bırakılması, her türlü bakım ve isteğinin sadece 1 evlada ve onun ailesine yüklenilmesi son derece adaletsiz.. 2 gün dayanamamışsınız eltiniz ne yapsın peki? Ha bu arada belki alzheimer/bunama vs olabilir ya da sadece yaşlılıktan olabilir o sözleri ama emin olun can sıkıntısından da olabilir o yaştaki insanlar konuşmayı çok severler ve geçmişi plağa takar gibi sürekli anlatırlar siz dinleyin ya da dinlemeyin...

Öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum.Kaçık değil ama düşünmeden konuşan birisi.

Evet dediğin gibi Cutemom oğlum makineye bağlı 9 yaşında..Makine derken beslenme pompası .Burundan mamayla besleniyor.Kayınvalide bu oğlumla hiç tek kalmadı.Misafir olarak geldi kaldı gitti.Oğlumla ilgilenilmesi için bizden birileri olurdu mutlaka.Ya ben ya eşim ya babam .

Öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum.Kaçık değil ama düşünmeden konuşan birisi.

kızmakta haklısın.
çok saçma sapan konuşmuş kv.
ama işte yaşı çok be canım.
ne dediğini bilmez vaziyette anlaşılan.
Allah sana kolaylıklar versin.
gerisini duyma görme.
hani dengin bir insan olsa cevap verirsin de ne denir ki şimdi bu kadına.
Allahtan bakmak zorunda değilmişssin sürekli.
oğlun doğuştan mı rahtsız böyle canım özel olmazssa merak ettim.
teşhisi neydi?

Konu sahibine neden bu kadar yüklenildi anlayamadım,evet kv yaşli bunamış da olabilir
Ama evladı da rahatsız ,kim ister gözü gibi baktıgı evladına babannesin ölsün demesini
Biraz empati yapın lütfen
Hem konu sahibide bakmiş 5 yıl şimdi özel durumundan dolayı bakamıyo

Haklısın en güzeli duymamak .Aldırış etmemek .Ben yapamıyorum o başka.Keşke gamsız bir insan olsaydım bir kulağımdan girip bi kulağımdan çıksaydı.

Oğlumun rahatsızlığı doğuştan serebral palsi artı başka bir hastalığı daha var.

penceremden kv de de vicdan olmadığı için ,böyle saçmalıyor.anlattığına göre her işini kendi yapabilen,gayet aklı baiında bir kadın..85 yaşında diyince illa bunaması şart değil.bizim dayı var mesela aynı yaşta ,adam yurtdışına geziye gidiyor cruise gemisi ile hem de..senede en az 5 y.dışı,5 de y.içi seyahati var adamın.yer içer gezer.
tamamen patavatsızlığından vicdansızlığından kaynaklı söyledikleri.
onun yerine Allah size güç kuvvet sabır versin demesi lazımdı..

Onun söyledi klerı normal degıl ve zaten öyle kabul etmemek lazım
Cok yaslı, kafası gitmiş onun
Kaale alınacak biri değil

Allah rahmet eylesin eşimin ananesıfe o yaslardaydı
Kayınvaldem kendı annesınden illallah etmişti
Saçma saçma konusuyordu

85 yaşındaki kadından bahsediyoruz.
bnim eşimin 76 yaşındaki babaannesi bile ne dediğini bilmiyor.
neler diyor yanımızda arkamızdan ama hoş görüp geçiyorum.
benim gözümde 5 yaşındki çocukla eş değer.
ha bunu küçük gördüğüm için söylemiyorum.
konuşmalarının mantıksızlığı açısından benzetiyorum.
bakalım biz nasıl olacağız....

sen ciddiye alma... canını da sıkma.. deli bile söylese insan kırılır elbette anlıyorum ama akli melekeleri yerinde değil diye düşün... gülüp geçilecek konu değil konu...

aldırış etme demek istemedim ama pek te yapılacak söylenecek bişey olmadığı için duymamaya çalış demiştim.
hani kırıldığını belirtsen kv ne böyle konuşmana üzülüyorum desen anlar mı?
daha doğrusu böyle uyarılardan ,insanları üzdüğünden filan anlıyor mu?

Ayy allah korusun ben korkardım cocuguma birsey yapar diye cok dikkatli olun
Kadinada ne diyeyimki belliki bunamıs siz yine kalp kırmadan idare edin ama geldiği zaman gözünüzü evladınızdan ayırmayın

bellıkı hassas bırısınız ben olsam bende uzulurdum kadının laflarına her ne kadar yaslı ve normal olmadıgını bılsemde
hep eltınızde kalmasının sebebı nedır bunu merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…