ABD den Turkiye'ye gelip bayramda ailemi gormeyecegim, simdiden agliyorum:(

Cok üzüldüm ya. .bayram bitiminde sen de ailene git kal orada biraz..kac gün izin var bilmiyorum ama. sende diret biraz ezdirme kendini

Ben anlamiyorum kac senelik evlisiniz esleriniz uzerinde hic mi hakkiniz yok hic mi sozunuz yok. Ne bicim bir evlilik boyle. Bir insan karisini bu sekilde nasil uzer? Boyle biri karisina zerre kadar sevgi ve saygi duymuyor emin olun. Siz agac kovugundan cikmadiniz. Kararli olun ve kocanizin hayatindaki biri olarak degil kendiniz olarak yasayin.

Canım çok üzüldüm.gerçekten üzüldüm.sadece bunu yazmak istedim çünkü bu konular beni çok rahatsız ediyor.sen 2 bayramda da buna müsade etmekle gözünün korktuğunu hissettirmişsin ona.erkekler aile ve memleketlerine eşlerinden daha bağlı oluyor.çocuk bile değiştirmiyor bunu.senin de fikirlerin var.o nasıl diretiyor sen de diret.ne yapabilir ? En fazla kavga edersiniz.ki ABD gibi aile ve kişisel haklara Önem veren bir memlekettesin.sonu sana avantaj Sağlar.el kaldırırsa öyle bir ülkede afedersin donuna kadar alırsın.köküne kibrit suyu.korkma.isteklerini Dillendir.sonu ne olursa olsun.ben senin yerinde olsam bunu yapardım.

Nasıl mutlu oluyorlar bir de dimi onların yanında çocuk gibi:) sanki bu Dünya'dan değillermiş gibi.aklıma geldi hani bazı otlar yenmeyince geçir otu denirmiş ya,kayınpederim bizim memleketteki otlara gevur otu derken o manalı bakışını unutamam.onların memleketleri bile bizimkilerden daha Müslüman :)

Böyle bir konuda kavganın alasını çıkartırım, adaletse adalet her iki taraf için de eşit çalışmalı. Ezdirmeyin kendinizi.

Sizin yerinizde olsam hic gitmemeyi bu sekilde gidip bayramin tamamini onun ailesiyle gecirmeye tercih ederim.

Tamamen haklısın canım, Allah sana sabır versin, yerinde ben olsam bende çok ama çooook üzülürdüm.
Bence asla biletleri iptal ettirmez.
Herkes kendi ailesinde kalsın o zaman madem onunki ona değerli seninkide sana.
Şimdi birde utanmadan senden ailesinin yanında dünyanın eeeen mutlu insanı olmanı bekler,. Bu bence düpedüz bencillik

Öncelikle eşinin matematik öğretmenine selamlar1 gece senin ailenle,3 gece onun ailesiyle kalınca yarı yarıya mı oluyor...Arife olmuş bayram olmuş orası çok sorun değil ama eşinin yaptığı haksızlık sorun.Blöf yapmış,yeme sen de ısrarcı ol, iptal ediyorsa etsin o da göremez ailesini,en azından eşit şartlarda olursunuz.

Ben olsam ses çıkarmam, ailemin evine ayak basınca da sen git ailenin evine ben zaten 2 bayramdır görmüyorum kendi ailemi, sonra buradan beraber döneriz ABD'ye derim.

Yaa ben şimdi senin eski konulara bir gözattimda, zaten annen eşin aralari sorunlu seninde kv kp le aran sorunlu, e eşinlede aranızda sorunlar yaşanmış, anneci diyorsun... Varya senin işin zor nereye kiminle gitsen huzursuz olacaksın ben sana diim, en iyisi ABD de durmak

Ben de baktım da eski konulara eşiniz daha nişanlı iken babanıza şerefsiz demiş ağzına..... demiş küfürler etmiş. Hatta bu dediklerini sizin babanızın yüzüne söylemenizi istemiş. Siz üstüne ağlayarak adamın yanına gitmiş siniz. Ailenizi daha evlenmeden böyle ezdirdiyseniz çok da aile falan takmıuorsunız. Bırakın Eşinizin dediği gibi olsun bence. Babaya üzüldüm ben doğrusu. Eski konuları taşımayı sevmem ama bu olay benim bile gücüme gitti. İnsanın babası kapı gibidir çünkü. Ne bileyim çok garip ya

eşin bencillik yapıyor.
onun ailesi onun için önemliyse senin içinde senin ailen önemlidir.
böyle yapacaksa,seni ailenle görüştürmeyecekse şimdiden biletleri iptal etsin.
bu ne ya.yada onun yaptığı bencilliğin alasını ben son anda yaparım senin yerinde olsam.turkiyeye gelirim.aileme giderim sonra eşime kendisinin yalnız ankaraya gitmesini söylerim.gelemeyeceğimi,ailemle vakit geçirmek istediğimi söylerim.bu senin en doğal hakkın sonuçta.
yinede karar senin canim.kendini çok üzme.

Yazdıklarınızı okuyunca iki büklüm mıymıy bir kadın canlandı gözümde, sarsıp kendinize gelmenizi öyle çok istiyorum ki şuan.

okuyunca gözlerim açıldı erkekler aileleri hata yapsa bile sonuna kadar ailelerinin arkasında duruken kadınlar hemen ailelerine sırt çeviriyorlar sonrada böyle oluyor. Konu sahibesi babanıza küfreden eşinizle mutlu mesut yaşayacağınızı mı düşündünüz?

[QUOTssemjik, post: 41742039, member: 570090"] okuyunca gözlerim açıldı erkekler aileleri hata yapsa bile sonuna kadar ailelerinin arkasında duruken kadınlar hemen ailelerine sırt çeviriyorlar sonrada böyle oluyor. Konu sahibesi babanıza küfreden eşinizle mutlu mesut yaşayacağınızı mı düşündünüz?[/QUOTE]
Evet aynen benim de öyle oldu. Ama mutlu olunmuyormuş işte görüldüğü üzere. En azından bazılarına ders olur böyle konular. Başkaları kendini kurtarır belki

iki bayram esimin tarafina gidilicek benimkine sira gelmicek ancak ruyada olur...ya esit olur derim koca bozuntusuna yada gitmem hesap verir anasina babasina tabi verebilirse...

tipe bak ya...öyle adamin ailesine bisey derim, manyak mi ne ya? sen nesin kimsin ki onun pesine takilip ailesine gidecen....bide hizmet yapacan he?! kendine ailenle bi kahvalti bile yapamican ama kocanin ailesine hizmet yapacan...insanin damarina dokunur ya, nasil bir adalet bu? kusura bakma ama senin kocan adam degil

Pofff ruhum daraldı. İşin zor bacım. Bu adamla nereye gitsen huzur bulamazsın. Bir de üstüne çocuk. Söyleyecek sözüm yok.

iki haftaysa tatiliniz bir haftasini istanbuldsbir haftasini ankara da gecirin. Bunlari da kabul etmezse ABD de kalin. O hesap versin ailesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…