ABD den Turkiye'ye gelip bayramda ailemi gormeyecegim, simdiden agliyorum:(

Ozaman ısrar edin de dediği gibi biletleri iptal etsin.ailemi göremeyecek olsaydım inadına gitmezdim.

ben olsam hiç gitmem tavrını koy ezdirme kendini iptal et ozmaan yalnız git de nekadar bencil ve anlayıssız bir eşin var en başta böyle alıştırmısın canım ama tavrını koy artık

Ben anne olacak kızımı evlendircem yurt dışına yollayacam ama kızım benim evi sadece durak olarak kullanacak..Allahım gostermesin inşaallah..ben olsam bileti iptal ettiririm..boyle saygısız bir evliliği surduruyorsam şayet...

Bunu şimdi gordum de zaten evlat gibi evlat olmamışsın konu sahibi annenlere gitmese de olur koca mühim mesela olmazsa Allah muhafaza yaşayamazsınız.

Canim benim. Sen altdan aldikca o sesini yukseltecektir! Sesini cikar tabi. Ve soyle "ben ailemi goremiyceksem sende goremiyceksin demek ki" de ve biletleri iptal etmesini soyle. Edecegini sanmiyorum biletler pahali cunku goze alamaz. Etse bile senin kaybedecegin birsey yok zaten. Ben Kanada da yasiyorum ve bizde Allah izin verirse 16 sin da Istanbuldayiz. Benim esim de kendi ailemde daha fazla kalmam icin ikna ediyor beni. Esimin ailesi Katar da yasiyor onlarda ayni sekilde soyluyorlardi ama bebek olunca esit olsun diyorlar artik simdi ki anlayisli olmak lazim.

Konusmak istersen numarami vereyim dertlesirsin. Ben ararim seni istersen sorun degil. Ama guzelim sakin altdan alma. Aldikca sen zarar gorursun yakinda da sinir haplarina baslarsin.

Çok kaldırmışsınız kocanızın totoşunu neden acaba ABD de yaşamak karşılığı mı babanıza küfrettirmeniz?
Ben gelmiyorum git iptal et bileti madem diyememeniz de mi bu ABD için?
Yazık gerçekten üzüldüm adınıza...önceliklerinizi bir gözden geçirin derim...

Ya szin icin cok uzldum .ne bilim sizinailenz yaninizda kalmaniza izin vermsz mi o tek gtse ailesine . Hic bir ihtimal kalmzsa ailenizde esinin ailesinin oraya gelsin allah asbr versn cnm

Eşiniz bencil..
adaletten yana olmalı..
tavrınızı koyun. .

Ben tatilimin cogunu annemin yaninda gecirdigim halde annem " hicbirsey anlamadim, sayili gundu gecdi" diyor. Senin annen ne dusunuyordur acaba? Uzuldum cok ikinizede.

Inanilmaz bencil-anlayissiz esin var.Neden bu kadar susuyorsun? Bu arada bende Amerika'dayim.Hangi eyalettesin?

ya cok afedersiniz acaba ben mi tuhafim
yani bizde yurt disinda yasiyoruz
canim ne zaman isterse gidiyorum ailemin yanina
ne kadar kalirsam kalirim
bunun icin izin almam
söylerim esime sadece gitmek istiyorum diye
bu böyledir benim bildigim
nasil bir tutum esinizinki aklim almadi
taaa abd den geliyorsunuz yani

Bak büyük konuşmak huyum değildir ama bu adamın kafasını klozete sokarım ben.
Bütün suç sende kardeşim biraz yırtık olun ya hakkınızı savunun.Herkes haddini bilecek.

Konu açıyorlar,, sonra biz yazıp fikirler veriyoruz, oda yetmez gibi meraktan patlıyoruz (kendi adıma) ama konu sahibi yok.. Acaba cevaplarımızı mı begenmiyor? Keske konuya dönmeyecekseniz,, hiç açmasanız konu

ayy çok sinir bozucu ve üzücü bir durumm.. teeee onca yol gel aileni bi gece gör oda yarım yamalık.. eşinize kalsa onuda istemiyorr.. taviz vermeyinn.. sonuçta onun ailesiyle seninde ailen tek taraflı olmaz.. bende şehir dışındayım.. ve bayramda memlekete gidicezz.. kayınvalidem ve ailem orda.. biz eşimle 1 hafta tartıştık napalım diye.. eşimde ailesinde kalmak istiyor... bende o zaman sen orda kal ben de ailemle kalırım dedimm.. yaptığım iyi birşeymiydi hayırrr ama beni anlaması gerekir.. sonunda anlaştık biraz orda biraz orda kalıcaz.. sizde alttan aldıkça kendi ailesini önemseyecek

konu sahibi tek sayfa yazıp kaçmış sonra,insanlar 12 sayfa yorum yapıyor.
demekki söylenenleri beğenmiyor, canım eşindir o huzur ve mutluluk için alttan al bık bık bık tarzı yorumlar bekliyor sanırım.
yukarıda bir arkadaşın dediği gibi benim de gözümde iki büklüm mıy mıy bir kadın canlandı.Yazık gerçekten..sen aileni eşine ezdiriyorsun,kendini ezdiriyorsun.
Bizim ne dememizi istiyorsun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…