Abdullah göymen gaziantep

Canim ben Antep'te görev yapıyorum,adını çok duydum hatta ben de çocuk için yakında yanına gideceğim,ben de yeni evliyim çocuk için herhangi bir problem var mı yok mu diye gideceğim yanına,ama giden yakınlarım var çok memnun kaldılar umarım sen de memnun kalirsin

Gittim cok iyi bilgili bi doktor işte başladık tüp bebege ama yumurtam olmadı iptal etti

Seninle konuşmuştuk oldu mu senin ben yaptım benimde tutmadı

Sen devam edecek misin
Tutmadı zaten dondurulmuşum da cıkmadı 12 yumurtadan 1i tek döllenmişti o da kötü kalite denildi çürük ceviz gibi denildi önceki gün ögrendik negatif zaten bedenimde yoruldu bide maddi olarak da kötü olduk yapamayız hemen artık ama ben novafertil hiç begenmedim kesin laboratuvarı kötü başıma bunlar geldi

Evet labaratuvqrı iyi değil ben bir çok kişiyle konuştum nerdeyse hiç dondurulan duymadım benim çok kaliteli olduğu halde yumurtalar 2 tane sağlam kaldı ama başka çaremiz yok Gaziantep ten yaptırmak zorundayız o yüzden novafertil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…