- 15 Ocak 2020
- 236
- 69
- 28
- Konu Sahibi fulyam2727
-
Cok iyi canm kaçı döllendi transfer edildiSen devam et öyleyse canım inşallah pozitif olur 14 yumurta oluştu
10 tanesi döllendi ama 3 tane 3.güne gelebildiCok iyi canm kaçı döllendi transfer edildi
Eee iki tane bıraktı ikiside tutmadı mı canm10 tanesi döllendi ama 3 tane 3.güne gelebildi
3 tane transfer edildi üçü de tutmadı cnmEee iki tane bıraktı ikiside tutmadı mı canm
Allah allah cok üzüldüm adına demek engelleyen baska bişey varmış3 tane transfer edildi üçü de tutmadı cnm
Başka bir sorun yok canım tüm testlerimi ve tahlillerimi yaptırdım zamanı değildi belkideAllah allah cok üzüldüm adına demek engelleyen baska bişey varmış
Gittim cok iyi bilgili bi doktor işte başladık tüp bebege ama yumurtam olmadı iptal ettiCanim ben Antep'te görev yapıyorum,adını çok duydum hatta ben de çocuk için yakında yanına gideceğim,ben de yeni evliyim çocuk için herhangi bir problem var mı yok mu diye gideceğim yanına,ama giden yakınlarım var çok memnun kaldılar umarım sen de memnun kalirsin
Aynen canm nasip sabır cok zor bir sürec inan hep ağlıyorum ama elden bişey gelmiyor Allah'ım ramazının hürmetine bizlere hayırlı evlatlar versin inşallahBaşka bir sorun yok canım tüm testlerimi ve tahlillerimi yaptırdım zamanı değildi belkide
Seninle konuşmuştuk oldu mu senin ben yaptım benimde tutmadıBiz doktordan olduğunu düşünüyoruz biz çık güvenerek gittik bizim hiç bir dediğimize cvp alamazdım kendisi konuştu konuştu bizi yolladı bizi dinlemedi bile acele ecele herseyi yaptı zaten olumsuz olacağını biliyorduk ama tedaviye bir kere başladık vazgeçirmedik ilk denememizdi asla tavsiye etmiyorum kişiye özel tedavi uygulamayan bir doktor pozitif görenler sadece şans. Hem olumlu konuşuyor ana sonuç hüsran
Hayır olmadı benimde zaten baştan belliydi olmayacağı hiç memnun kalmadımSeninle konuşmuştuk oldu mu senin ben yaptım benimde tutmadı
Sen başka doktora gidecektin ne oldu kaldınmıHayır olmadı benimde zaten baştan belliydi olmayacağı hiç memnun kalmadım
Hayır ben şuan tedavi aşamasındayım canım Ruşen atmacaya gidiyorumSen başka doktora gidecektin ne oldu kaldınmı
Tutmadı zaten dondurulmuşum da cıkmadı 12 yumurtadan 1i tek döllenmişti o da kötü kalite denildi çürük ceviz gibi denildi önceki gün ögrendik negatif zaten bedenimde yoruldu bide maddi olarak da kötü olduk yapamayız hemen artık ama ben novafertil hiç begenmedim kesin laboratuvarı kötü başıma bunlar geldiSen devam edecek misin
Evet labaratuvqrı iyi değil ben bir çok kişiyle konuştum nerdeyse hiç dondurulan duymadım benim çok kaliteli olduğu halde yumurtalar 2 tane sağlam kaldı ama başka çaremiz yok Gaziantep ten yaptırmak zorundayız o yüzden novafertilTutmadı zaten dondurulmuşum da cıkmadı 12 yumurtadan 1i tek döllenmişti o da kötü kalite denildi çürük ceviz gibi denildi önceki gün ögrendik negatif zaten bedenimde yoruldu bide maddi olarak da kötü olduk yapamayız hemen artık ama ben novafertil hiç begenmedim kesin laboratuvarı kötü başıma bunlar geldi
Diyarbakırda yaparım artk bi gün yaparsam iyi doktorlar varAbdullah görmene devam edecek misin peki
Siz Antep te değil misiniz neden devam etmediniz çok güzel moral veriyor değil mi kesin olur gözüyle baktırıyor bizde öyle olmuştıDiyarbakırda yaparım artk bi gün yaparsam iyi doktorlar var
Evet cnm memleket diyarbakır antep yabancısıyım hersey tamam dedik sonuç negatifSiz Antep te değil misiniz neden devam etmediniz çok güzel moral veriyor değil mi kesin olur gözüyle baktırıyor bizde öyle olmuştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?