- Konu Sahibi fulyam2727
-
Ben sana söylemiştim bizede aynı şekilde yaptı bizim isteklerimizi önemsemedi tamam Güler yüzlü felan ama kişiye özel tedavi uygulamıyor benceEvet cnm memleket diyarbakır antep yabancısıyım hersey tamam dedik sonuç negatif
Bnce bnm sıkıntıydı ama cok ugrastık ama novafertil berbat ben oranın laboratuvar ına hiç güvenmiyorumBen sana söylemiştim bizede aynı şekilde yaptı bizim isteklerimizi önemsemedi tamam Güler yüzlü felan ama kişiye özel tedavi uygulamıyor bence
Anladım cnm hayırlısıBnce bnm sıkıntıydı ama cok ugrastık ama novafertil berbat ben oranın laboratuvar ına hiç güvenmiyorum
Sizin sıkıntı neydi unuttum yaBen sana söylemiştim bizede aynı şekilde yaptı bizim isteklerimizi önemsemedi tamam Güler yüzlü felan ama kişiye özel tedavi uygulamıyor bence
Bende sadece çikolata kisti var 1.5 cmSizin sıkıntı neydi unuttum ya
Merhaba novafertilde başladınız mi hangi aşamadasinizBende sadece çikolata kisti var 1.5 cm
Evet başladım dün 6 yumurta toplandı ama 3 tane kalmış bugün aradılar sizMerhaba novafertilde başladınız mi hangi aşamadasiniz
Ben geçen yıl yapmıştım orda negatif olmuştu sizn ikinci denemeydi galiba transfer ne zamanEvet başladım dün 6 yumurta toplandı ama 3 tane kalmış bugün aradılar siz
Evet yani transfer olur mu bilmiyorum ki 3 tane kalmış zatenBen geçen yıl yapmıştım orda negatif olmuştu sizn ikinci denemeydi galiba transfer ne zaman
Hayırlısı olsun inşallah kalır ya birtanede kalsa yeter ne kadar ödediniz tüp bebeğe histereskopi yapıldımiEvet yani transfer olur mu bilmiyorum ki 3 tane kalmış zaten
Histeroskobi yapıldı canım hiç birsey çıkmadı hiç bir sorun yok genetik testleri de yaptırdık birsey çıkmadı sen nereye gidiyorsun laboratuvarı iyi değil yaHayırlısı olsun inşallah kalır ya birtanede kalsa yeter ne kadar ödediniz tüp bebeğe histereskopi yapıldımi
Banada aynıları yapıldı hiç bir sorun yoktu hersey yolundaydı ama sonuç negatif sperm kaynaklı dediler ama bilmiyorum ben birde enfeksiyon geçirdim transfer sonrası şuan beklemedeyim bir yere gitmiyorum spermleriniz iyiyse olur inşallahHisteroskobi yapıldı canım hiç birsey çıkmadı hiç bir sorun yok genetik testleri de yaptırdık birsey çıkmadı sen nereye gidiyorsun laboratuvarı iyi değil ya
Cnm biz bütün testleri yaptırdık hiç birsey çıkmadı ama sanırım labaratuvardan bilmiyorum ya moralimbozukBanada aynıları yapıldı hiç bir sorun yoktu hersey yolundaydı ama sonuç negatif sperm kaynaklı dediler ama bilmiyorum ben birde enfeksiyon geçirdim transfer sonrası şuan beklemedeyim bir yere gitmiyorum spermleriniz iyiyse olur inşallah
Yinede umudunu kaybetme inşallah olurCnm biz bütün testleri yaptırdık hiç birsey çıkmadı ama sanırım labaratuvardan bilmiyorum ya moralimbozuk
İnşallah nereyi düşünüyorsun sen bir dahaki deneme içşnYinede umudunu kaybetme inşallah olur
Cok kararsızım canim kesinlikle bilmiyorum antep dışı maliyetli olacak burda yapsam emin değilim bilmiyorum aşı oldunuzmuİnşallah nereyi düşünüyorsun sen bir dahaki deneme içşn
Evet aşı oldum iki doz siz bizim devinin alma problem olduğundan mecbur AntepCok kararsızım canim kesinlikle bilmiyorum antep dışı maliyetli olacak burda yapsam emin değilim bilmiyorum aşı oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?