Abdullah Öcalan da bir kurşun sıkmamıştır ona bakarsan; ne yaptıysa düşünceleriyle, laflarıyla yaptı. Aynı düşünceleri benimsediyse onun da gidişatı oraya dogru olacaktır. Henüz suçlu degil ama o düşünceyle mevcut rejime karşı mecburen suç işleyecek.
Abdullah Öcalan bizzat cinayet işlemese de azmettirendir yani cinayet işlettiren kişidir ve bu nedenle azmettirdiği suçlardan eylemi yapan kişi kadar ceza alır. Öte yandan Abdullah Öcalan'a sempati duymak ya da fikirlerini benimsemek, doğru bulmak suç değildir, yasa dışı bir eyleme dönüşmediği sürece. Dilek Öcalan da adını sanını daha önce duymadığımız bir insan muhtemelen amcası ile paralel düşünüyordur ama bu kanun önünde bir suç teşkil etmez. Yazdım zaten kendisini savunmuyorum belki suça da bulaşacak, amcasından daha manyak çıkacak kim bilir? Sırf soyadından dolayı makul şüpheli ilan etmek de yanlış bu kadar üstüne gidilmemeli diyorum. "Ben Hdp'lilerin hepsini aynı görüyorum" diyenleri yine bir nebze anlıyorum ama amcasına duyulan nefret yüzünden kadının çirkinliğinden dem vurmak falan yakışıksız geliyor bana.
dile kolay binlerce kişinin katili bir teröristbaşının aynı amaçlarla meclise sokulan yeğeni için çirkin demek herhalde dünya üzerinde görülebilecek en naif eleştiridir.
Ayrıca kadın da görüp görebileceğimiz en çirkin kadınlardan biri.
Evet beğenmiyorum benim verdiğim verginin 1 kuruşu boğazlarından geciyorsa haram olsun.kaçak elektrikle ahırdaki hayvanlara bile elektrikli ısıtıcı yakan zarardan başka birşeyi olmayan bir milletin iradesinden ne olur ki.bu ülkeye nasıl bir yararı var bu insanların?neyi savunuyorlar?meclise hiç bir zaman ayak basmayacaklardi şimdi önünü alamıyorlar böyle işte
Hayır bence en naif değil en saçma ve haksız eleştiri. Bize ne kadının çirkinliğinden güzelliğinden? İnsanları durduk yere mazlum konumuna düşürüyorsunuz gerçekten.
3 sene içlerinde görev yapmış bir insan olarak söylüyorum bunları tvden duyma onun bunun söylemesiyle değil. Yuksekovaya havaalanı yapıldı ama ne zorlukla yapıldı biliyor musunuz siz ?kaç mühendis kaçırıldı kaç işçi çalıştığı için tehdit edildi yetmedi kaçırıldı. Tamamen kaçakçılıkla geçinen bir toplum orası. Ahirindaki hayvana ısıtıcı çalıştıran sabaha kadar ahirin lambasını bilerek açık birakan bir toplum orası. Bütün evlerde kaçak eletrik çekili belediye başkanının evinde bile kaçak eletrik vardı nerden geliyor bu degirmenin suyu ben bu ülkeye her ay vergi veriyorum onlar ne yapıyor pekiBu nasıl bir bakış açısı nasıl herkesi bu şekilde genelleyebiliyorsunuz? Zarardan başka bir şeyi olmayan bir "millet" ne demek? Sanki Türklerin hepsi çok mu iyi? Kürt, Türk ne fark eder insan iyiyse iyidir, kötüyse kötüdür, cahilse cahildir ırktan bağımsız şeyler bunlar.
3 sene içlerinde görev yapmış bir insan olarak söylüyorum bunları tvden duyma onun bunun söylemesiyle değil. Yuksekovaya havaalanı yapıldı ama ne zorlukla yapıldı biliyor musunuz siz ?kaç mühendis kaçırıldı kaç işçi çalıştığı için tehdit edildi yetmedi kaçırıldı. Tamamen kaçakçılıkla geçinen bir toplum orası. Ahirindaki hayvana ısıtıcı çalıştıran sabaha kadar ahirin lambasını bilerek açık birakan bir toplum orası. Bütün evlerde kaçak eletrik çekili belediye başkanının evinde bile kaçak eletrik vardı nerden geliyor bu degirmenin suyu ben bu ülkeye her ay vergi veriyorum onlar ne yapıyor peki
asıl sen bu kadını mazlum konumuna düşürmek için uğraşıyorsun.
Sen ve senin gibi düşünen hdpyi ve pkkyı cici göstermeye çalışanlar dışında hiçkimsenin hatta kadının kendisinin bile umurunda değildir bu tip eleştriler.
Ben Hdp'yi ya da Pkk'yı cici falan göstermeye çalışmıyorum. Eleştirilerinizi mantıklı yapın diyorum çirkinlik, güzellik ne alaka diyorum. Şu nefret içeren duygularınızı bir kenara bırakın analitik yaklaşın olaylara.
Gerçekten fenalık geldi, bu foruma takılmaya başlamadan önce Hdp'yi hiç savunmuyordum hatta sosyal medyada Hdp güzellemeleri yapanlara, her olayda "faşist" damgası yapıştıranlara ne kadar abartıyorlar diye antipati duyuyordum, karşıt söylemler geliştiriyordum ama burada öyle nefret dolu paylaşımlar ve genellemeler görüyorum ki hak veriyorum adamlara artık abarttıkları kadar var gerçekten.
Ha bu arada her ay hepsi ptt kuyrugunda olurlar cocuk başı paralarını alırlar neye istinaden veriliyor bu paralar.ihtiyaç varsa dugunlerdeki altınları nasıl takıyorlar.hakkaride gördüğüm lüks arabaları başka yerde görmedim ben.bir yerde çalışmıyorlar tarla bağ bahçe fabrika yok nerden geliyor bu gelir bir gün olsun ne vergisi vermiş bu insanlar bunu da açıklar mısınız bu ülkeye ne verdiler gerçekten çok merak ediyorum
Eskiden bende böyle değildim herkes Allah'ın kulu derdim ama hiçbirşey emin olun tvde gösterilen gibi değil. Orası bambaşka bir yer ne mobese ne trafik lambası bulamazsınız hepsini kirarlar.benim eşim polis diye burnu kırıldı hemde benim yanımda saldırdılar hiçbirine ne merhametim ne vicdanım var elimde bir bardak su olsa o suyu dökerim öyle nefret doluyumeee işte kendin diyorsun eskiden kızıyordum ama şimdi anlıyorum pkklıları diye???
eee işte kendin diyorsun eskiden kızıyordum ama şimdi anlıyorum pkklıları diye???
Sadece bu kadın değil sadece almanca ve kürtçe bilen vekil benim sorunlarıma nasıl çare olacak her oturumda tercüme mi yapılacak bu sayın vekile adamlar türkçeyi çocuklarına öğretme gayretinde bile bulunmuyorlarÖcalan soyadı lanetli benim gözümde. Yanlış yada doğru bu benim düşüncem. Hdplilere pkk gözüyle baksam bile bu kadın ayrı uyuz etti beni meclise girerek. Normal bi suçludan bahsetmiyoruz yahu bebek katili dediğimiz şeref..zden bahsediyoruz. Ve onun düşüncelerini destekleyen "suçsuz" yeğeninden.
Hiç biri bizim haklarımızı savunmak için girmedi ki meclise.Sadece bu kadın değil sadece almanca ve kürtçe bilen vekil benim sorunlarıma nasıl çare olacak her oturumda tercüme mi yapılacak bu sayın vekile adamlar türkçeyi çocuklarına öğretme gayretinde bile bulunmuyorlar
Olsun onlar senin arabanı da taşlasa hatta pazarda ya da yolda vurup öldürse bile cici mazlum iyi insanlar. Sen ise aponun yeğenine çirkin dedin diye ırkçısın.Oralarda ayrı bir ülke kurulmuş zaten ırkçılığa uğrayan bizleriz kendi ülkemin toprağında arabam taşlandı benim hemde ilkokul çocukları taşladı anası babası öğretmese nereden biliyor o çocuk taş atmayı. Haftada en fazla 3 gün okullar açık zaten diğer günler pkknin isteğine göre olaylar çıkar yolları kapatırlar. Siz kendi ülkenizin toprağında arkanıza bakarak yürümek nedir bilir misiniz ben bilirim çok zordur.oradan geldigimde bile alışamadım arkama bakmadan yürümeyi geç öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?