abi dedigim insan......

Tepki biraz fazla olmuş, seni ciddiye alıyorum mesajı vermişsiniz karşı tarafa.
Sadece "hayır, mesaj atma, ben rahatsız oluyorum" deseydiniz yeterliydi. Fazla derine inmiş fazla tırnak çıkarmışsınız.
kusura bakmayın dayanamadım, Allah aşkına erkek cinsi bu msjı aynen şöyle algılardı; BEN DE NİYETLİYİM AMA, BİRAZ NAZ YAPMAM ŞART...

kusura bakmayın dayanamadım, Allah aşkına erkek cinsi bu msjı aynen şöyle algılardı; BEN DE NİYETLİYİM AMA, BİRAZ NAZ YAPMAM ŞART...
yapmayın artık hakikaten erkeklerin beyni böyle mi çalışıyor ben direkt defol git kendi çöplüğüne mesajını aldım oysa ki

çok iyi yapmışsın ağırlığını koymazsan istemem yan cebime koy mantığıyla hareket ettiğini zannederdi öyle pislikler

yapmayın artık hakikaten erkeklerin beyni böyle mi çalışıyor ben direkt defol git kendi çöplüğüne mesajını aldım oysa ki

yalnız bir kadın, böyle kibarca msj atarsa karşısındaki ş..........
her saba h msjı bırak, kapıya gelir günaydın demeye..
bilmem anlatabildim mi..
ben olsam daha farklı bildirirdim haddini,
çünkü resmen flörtleşip sonucunda, çıkar elde etmek istiyor

ağzının payını vermişin hiç kendinden şüpheye düşme doğru düşünmüşsün,adam kıvırmaya çalışıyor kendince kifayetsiz..

bacım sen en iyisini yapmışssın helal olsun sana hakkaden alkışlıyorum seni kimse senin gibi namuslu olamaz bu devirde inan kazanan sen olursun helal olsun sanaaaaaa hakkaten saygı uyandırdı bu davranışın bana :)

Erkek de olsa kadın da karşısındaki insanın tavrı net olursa eğer alması gereken mesajı alır. Birini reddetmek ya da uzaklaştırmak için hakarete, uzatmaya, ince ince anlatmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Bu daha çok seni önemsiyorum mesajı verir karşı tarafa bence.

BU SİTEDE KEŞKE KÜFÜR SERBEST OLSAYDI !!!

Çok sinirlendim herhalde sadece bizim ülkemizde eşinden ayrılanlara potansiyel kaşar (özür dilerim) gözüyle bakıyorlar

çok haklısın önemsemekten gelen, ÖNEMSEMEME..arkadaşım, bir duvarı sıvazladım diye bu kadar yüz bulan bu adam, ah hayır abiciğim lütfen ben çok rahatsız olurum cümlesiyle mi msjı alacak..ben anlamıyorum ki, kibarlık çok farklı bişey edep de öyle..ama benim namusuma el uzanıyorsa, bambaşka birine dönüşürüm, bu da apayrı bişey..bilmem anlatabildim mi?_

Adam seni boşanmış olduğun için kolay lokma afedersin..... konumuna düşürmüş bence tepkin hiçte abartılı değil,

o sinirle insan ne yapacağını şaşırır.

iyi yapmışsın canım, net olarak tavrını koymuşsun. böyleleriyle fazla muhatap olmadan, oyalanmadan gerekli konuşmayı yapacaksın ki olay dallanıp budaklanmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…