- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
kusura bakmayın dayanamadım, Allah aşkına erkek cinsi bu msjı aynen şöyle algılardı; BEN DE NİYETLİYİM AMA, BİRAZ NAZ YAPMAM ŞART...Tepki biraz fazla olmuş, seni ciddiye alıyorum mesajı vermişsiniz karşı tarafa.
Sadece "hayır, mesaj atma, ben rahatsız oluyorum" deseydiniz yeterliydi. Fazla derine inmiş fazla tırnak çıkarmışsınız.
Hem salak hem çulsuzo ne öyle yahu, acayip güldüm
yapmayın artık hakikaten erkeklerin beyni böyle mi çalışıyor ben direkt defol git kendi çöplüğüne mesajını aldım oysa kikusura bakmayın dayanamadım, Allah aşkına erkek cinsi bu msjı aynen şöyle algılardı; BEN DE NİYETLİYİM AMA, BİRAZ NAZ YAPMAM ŞART...
Soracaksin hangisini yanlis anladim izzah et yazdiklarini b.k gibi yigilip kalacak durum ortada neyini yanlis anlayim pisherifbide beni yanlış anladın klişe lafları yokmu.
işte o zaman kafalarının üstünden arabayla gecmek istiyesim geliyo
Dedim rahatsiz oldugumu anlamamis ayagina yatti sonrada bende sarteller attieşinle mutlu olmayı dene demeseniz de olurdu, erkekler bunu o kadar yanlış anlar ki.. rahatsız oluyorum yazmayın demen yeterliydi..
erkek mantığı tek düze çalışıyor, anlamak istediği gibi yaniyapmayın artık hakikaten erkeklerin beyni böyle mi çalışıyor ben direkt defol git kendi çöplüğüne mesajını aldım oysa ki
yapmayın artık hakikaten erkeklerin beyni böyle mi çalışıyor ben direkt defol git kendi çöplüğüne mesajını aldım oysa ki
Ben daha cok sey yapmak isterdimde degmez karekter yoksunu mahlukatla ugrasmayabide beni yanlış anladın klişe lafları yokmu.
işte o zaman kafalarının üstünden arabayla gecmek istiyesim geliyo
ağzının payını vermişin hiç kendinden şüpheye düşme doğru düşünmüşsün,adam kıvırmaya çalışıyor kendince kifayetsiz..Selamlar
Konuya direkt giriş:biliyorsunuz bazi sebeblerden dolayi 1 yil icinde 2 kez ev taşidim bu yeni evim 4 odadan ibaret yalniz salon ve bir oda arasindaki duvar kasilmaliydi neyse hemsehri olan tanidimim bir abimize sordum tanidigin bildigin birisi varmi bu duvar isini yapabilicek oda ben yaparim anlarim bu islerden tmm dedim bu duvari yapti aradan 2 gun gecti bir msj sabahin köründe gunaydin nasilsin bir yapilcak is olursa ara cekinme neyse tmm yazdim her msj da ozellikle abi yaziyorumki yanlis seyler dusunmesin diye neyse kendisi evli huzuru yok etraftan ilgi alaka muhabbet bekledigini anladim bu tekrar msj yazmis ayni sabah sana her sabah gunaydin msj atsam rahatsiz olurmusun diye!!!!!cok sinirlendim ona yazdigim msj:bak abi abi diyorum ustune basa basa sen ne hakla hersabah gunaydin msj atacaksin bana yardimci olmus olabilirsin allah razi olsun ama kim kimin ayrilmis esine her sabah msj atar hangi sifatla???ben ortalik mali deyilim bir bayan olabilirim ama anneyim haddini bil evli bir erkekle bekar bayanin negibi bir muhabbeti olabilir????anladimki buzamanda abiler kardeslerine yangozle bakar olmus nr sil birdaha yazma rahatsiz oluyorum esinle mutlu olmayi dene!!!! Ogun hicbirsey yazmadi ertesi gun gelen msjda demiski sen beni yanlis anladin nr siliyorum.benmi safim salagim bu insanlarmi cakal yanlis yaptigimi sanmiyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim yazmadigim ayrintilar var sinir bozucu mesela guzel hemsehrim genc anne vs vs. Okudugunuz icin sagolun artik kimseye guvenemez oldum kahretsin.
bacım sen en iyisini yapmışssın helal olsun sana hakkaden alkışlıyorum seniSelamlar
Konuya direkt giriş:biliyorsunuz bazi sebeblerden dolayi 1 yil icinde 2 kez ev taşidim bu yeni evim 4 odadan ibaret yalniz salon ve bir oda arasindaki duvar kasilmaliydi neyse hemsehri olan tanidimim bir abimize sordum tanidigin bildigin birisi varmi bu duvar isini yapabilicek oda ben yaparim anlarim bu islerden tmm dedim bu duvari yapti aradan 2 gun gecti bir msj sabahin köründe gunaydin nasilsin bir yapilcak is olursa ara cekinme neyse tmm yazdim her msj da ozellikle abi yaziyorumki yanlis seyler dusunmesin diye neyse kendisi evli huzuru yok etraftan ilgi alaka muhabbet bekledigini anladim bu tekrar msj yazmis ayni sabah sana her sabah gunaydin msj atsam rahatsiz olurmusun diye!!!!!cok sinirlendim ona yazdigim msj:bak abi abi diyorum ustune basa basa sen ne hakla hersabah gunaydin msj atacaksin bana yardimci olmus olabilirsin allah razi olsun ama kim kimin ayrilmis esine her sabah msj atar hangi sifatla???ben ortalik mali deyilim bir bayan olabilirim ama anneyim haddini bil evli bir erkekle bekar bayanin negibi bir muhabbeti olabilir????anladimki buzamanda abiler kardeslerine yangozle bakar olmus nr sil birdaha yazma rahatsiz oluyorum esinle mutlu olmayi dene!!!! Ogun hicbirsey yazmadi ertesi gun gelen msjda demiski sen beni yanlis anladin nr siliyorum.benmi safim salagim bu insanlarmi cakal yanlis yaptigimi sanmiyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim yazmadigim ayrintilar var sinir bozucu mesela guzel hemsehrim genc anne vs vs. Okudugunuz icin sagolun artik kimseye guvenemez oldum kahretsin.
Erkek de olsa kadın da karşısındaki insanın tavrı net olursa eğer alması gereken mesajı alır. Birini reddetmek ya da uzaklaştırmak için hakarete, uzatmaya, ince ince anlatmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Bu daha çok seni önemsiyorum mesajı verir karşı tarafa bence.kusura bakmayın dayanamadım, Allah aşkına erkek cinsi bu msjı aynen şöyle algılardı; BEN DE NİYETLİYİM AMA, BİRAZ NAZ YAPMAM ŞART...
BU SİTEDE KEŞKE KÜFÜR SERBEST OLSAYDI !!!Selamlar
Dedim aynen aldigim cvb ben gonulluyum yazmaya dedi orda cildirdimTepki biraz fazla olmuş, seni ciddiye alıyorum mesajı vermişsiniz karşı tarafa.
Sadece "hayır, mesaj atma, ben rahatsız oluyorum" deseydiniz yeterliydi. Fazla derine inmiş fazla tırnak çıkarmışsınız.
Erkek de olsa kadın da karşısındaki insanın tavrı net olursa eğer alması gereken mesajı alır. Birini reddetmek ya da uzaklaştırmak için hakarete, uzatmaya, ince ince anlatmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Bu daha çok seni önemsiyorum mesajı verir karşı tarafa bence.
Sagol bacimbacım sen en iyisini yapmışssın helal olsun sana hakkaden alkışlıyorum senikimse senin gibi namuslu olamaz bu devirde inan kazanan sen olursun helal olsun sanaaaaaa hakkaten saygı uyandırdı bu davranışın bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?