- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
Kusura bakma bence gayet yerinde olmus sizin dediginizi de dedim adamdan gelen cvb ben gonulluyum oldu bunun uzerine siz ne yazardiniz cok merak ettim karsidaki anlamazliktan geliyorsa ona bu yazdigim az bile sanirim siz buraya yazmis oldugum cevaplarin bircogunu okumadan rast gele yorum yapmissiniz!tekrarliyorum BU ADAMA RAHATSIZ OLDUGUMU YAZDIM AMA ANLAMAMAZLIKTAN GELDI BENDE ANLAYACAGI DILDE TERSLEDIM!!yazdiginiz mesaj cok yersiz olmus
sadece mesaj atmayin demeniz yeterliydi sanki
adam dahada tahrik olmustur kesin
Bakin bi arkadasa gereken aciklamayi yaptim o an insan kibar takilamiyor isterseniz o aciklamayi okuyun derim ozaman yerli yada yersiz daha net anlasilirbak abi abi diyorum ustune basa basa sen ne hakla hersabah gunaydin msj atacaksin bana yardimci olmus olabilirsin allah razi olsun ama kim kimin ayrilmis esine her sabah msj atar hangi sifatla???ben ortalik mali deyilim bir bayan olabilirim ama anneyim haddini bil evli bir erkekle bekar bayanin negibi bir muhabbeti olabilir????anladimki buzamanda abiler kardeslerine yangozle bakar olmus nr sil birdaha yazma rahatsiz oluyorum esinle mutlu olmayi dene!!!!
Burada ayrılmış eş,ortalık malı gibi sözleri telaffuz etmek çok yersiz olmuş.Kendin hakkında,sana yakıştırılmasını istemediğin sıfatları dile getirmemeni tavsiye ederim.Şöyle bir mesaj daha mesafeli olurdu bence :
Ne münasebet her sabah mesaj atacakmışsın ? Abi dediysem abiliğini bil,yanlış şeyler düşünme,bana da sakın bir daha mesaj yazma.
Kolaysa musallat olsun yazdigi msj larin hepsi duruyor yikilan onun yuvasi olur benlik birsey yokinşallah musallat olmaz arsız bi tip değildir
Valla bazi arkadaslar yazmis oldugum cvbi elestirmiste ayni rezaleti yasamis olsalar merak ediyorum burda dedikleri kadar kibar cvb verirlermiydi adama karsi.cunku adam israrla anlamamis ayagina yatiyor bu durumda baska yapicak birsey yoktuçok iyi yapmışsınız tepkinizi sert göstererekmanyak,terbiyesiz adam ağzının payınıda aldı kadınlara nasıl davranılacağınıda öğrenmiş oldu.
Anlayisin icin sagol bacim malesef bazi arkadaslar kibarca yazmami istemisler yazdim karsidaki hödük olunca kibarlik bikenara atilmak zorunda.doğru anlamışsın ve çok iyi yapmışsın.
Selamlar
Konuya direkt giriş:biliyorsunuz bazi sebeblerden dolayi 1 yil icinde 2 kez ev taşidim bu yeni evim 4 odadan ibaret yalniz salon ve bir oda arasindaki duvar kasilmaliydi neyse hemsehri olan tanidimim bir abimize sordum tanidigin bildigin birisi varmi bu duvar isini yapabilicek oda ben yaparim anlarim bu islerden tmm dedim bu duvari yapti aradan 2 gun gecti bir msj sabahin köründe gunaydin nasilsin bir yapilcak is olursa ara cekinme neyse tmm yazdim her msj da ozellikle abi yaziyorumki yanlis seyler dusunmesin diye neyse kendisi evli huzuru yok etraftan ilgi alaka muhabbet bekledigini anladim bu tekrar msj yazmis ayni sabah sana her sabah gunaydin msj atsam rahatsiz olurmusun diye!!!!!cok sinirlendim ona yazdigim msj:bak abi abi diyorum ustune basa basa sen ne hakla hersabah gunaydin msj atacaksin bana yardimci olmus olabilirsin allah razi olsun ama kim kimin ayrilmis esine her sabah msj atar hangi sifatla???ben ortalik mali deyilim bir bayan olabilirim ama anneyim haddini bil evli bir erkekle bekar bayanin negibi bir muhabbeti olabilir????anladimki buzamanda abiler kardeslerine yangozle bakar olmus nr sil birdaha yazma rahatsiz oluyorum esinle mutlu olmayi dene!!!! Ogun hicbirsey yazmadi ertesi gun gelen msjda demiski sen beni yanlis anladin nr siliyorum.benmi safim salagim bu insanlarmi cakal yanlis yaptigimi sanmiyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim yazmadigim ayrintilar var sinir bozucu mesela guzel hemsehrim genc anne vs vs. Okudugunuz icin sagolun artik kimseye guvenemez oldum kahretsin.
Iste bu adama karsi kibar olmaliymisim msj yazarken bazen bizim bayanlari anlamak zor kibarliktan anlayan var anlamayip ileri gitmek isteyen var bunu izzah edemiyorum bazilarina malesef kardesimböyle insanlar oldukça toplumun ön yargıları hayatta değişmez. aşağılık adam. ş.refsiz.
anlattıklarına göre tabiki onun niyetini doğru anlamışsın. Allah hidayete erdirsin böylelerini. terbiyesiz utanmaz pislik adam.
Iste bu adama karsi kibar olmaliymisim msj yazarken bazen bizim bayanlari anlamak zor kibarliktan anlayan var anlamayip ileri gitmek isteyen var bunu izzah edemiyorum bazilarina malesef kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?