abi dedigim insan......

bak abi abi diyorum ustune basa basa sen ne hakla hersabah gunaydin msj atacaksin bana yardimci olmus olabilirsin allah razi olsun ama kim kimin ayrilmis esine her sabah msj atar hangi sifatla???ben ortalik mali deyilim bir bayan olabilirim ama anneyim haddini bil evli bir erkekle bekar bayanin negibi bir muhabbeti olabilir????anladimki buzamanda abiler kardeslerine yangozle bakar olmus nr sil birdaha yazma rahatsiz oluyorum esinle mutlu olmayi dene!!!!

Burada ayrılmış eş,ortalık malı gibi sözleri telaffuz etmek çok yersiz olmuş.Kendin hakkında,sana yakıştırılmasını istemediğin sıfatları dile getirmemeni tavsiye ederim.Şöyle bir mesaj daha mesafeli olurdu bence :

Ne münasebet her sabah mesaj atacakmışsın ? Abi dediysem abiliğini bil,yanlış şeyler düşünme,bana da sakın bir daha mesaj yazma.

yazdiginiz mesaj cok yersiz olmus
sadece mesaj atmayin demeniz yeterliydi sanki
adam dahada tahrik olmustur kesin

Cok iyi yapmissin.

Hoşşttt   hemende sen beni yanlis anladin,hadi ordan pis herif

Mide bulandırıcı insan. Yok yaa bizim milletce daha çok fırın ekmek yememiz lazım. Hala dul kadına kolay kadın gözüyle bakan sapık rıçuhlu erkek müsveddeleri var

çok iyi yapmışsınız tepkinizi sert göstererek manyak,terbiyesiz adam ağzının payınıda aldı kadınlara nasıl davranılacağınıda öğrenmiş oldu.

yazdiginiz mesaj cok yersiz olmus
sadece mesaj atmayin demeniz yeterliydi sanki
adam dahada tahrik olmustur kesin
Kusura bakma bence gayet yerinde olmus sizin dediginizi de dedim adamdan gelen cvb ben gonulluyum oldu bunun uzerine siz ne yazardiniz cok merak ettim karsidaki anlamazliktan geliyorsa ona bu yazdigim az bile sanirim siz buraya yazmis oldugum cevaplarin bircogunu okumadan rast gele yorum yapmissiniz!tekrarliyorum BU ADAMA RAHATSIZ OLDUGUMU YAZDIM AMA ANLAMAMAZLIKTAN GELDI BENDE ANLAYACAGI DILDE TERSLEDIM!!

Bakin bi arkadasa gereken aciklamayi yaptim o an insan kibar takilamiyor isterseniz o aciklamayi okuyun derim ozaman yerli yada yersiz daha net anlasilir

doğru anlamışsın ve çok iyi yapmışsın.

çok iyi yapmışsınız tepkinizi sert göstererek manyak,terbiyesiz adam ağzının payınıda aldı kadınlara nasıl davranılacağınıda öğrenmiş oldu.
Valla bazi arkadaslar yazmis oldugum cvbi elestirmiste ayni rezaleti yasamis olsalar merak ediyorum burda dedikleri kadar kibar cvb verirlermiydi adama karsi.cunku adam israrla anlamamis ayagina yatiyor bu durumda baska yapicak birsey yoktu

böyle insanlar oldukça toplumun ön yargıları hayatta değişmez. aşağılık adam. ş.refsiz.
anlattıklarına göre tabiki onun niyetini doğru anlamışsın. Allah hidayete erdirsin böylelerini. terbiyesiz utanmaz pislik adam.

Iste bu adama karsi kibar olmaliymisim msj yazarken bazen bizim bayanlari anlamak zor kibarliktan anlayan var anlamayip ileri gitmek isteyen var bunu izzah edemiyorum bazilarina malesef kardesim

Iste bu adama karsi kibar olmaliymisim msj yazarken bazen bizim bayanlari anlamak zor kibarliktan anlayan var anlamayip ileri gitmek isteyen var bunu izzah edemiyorum bazilarina malesef kardesim

pardon yanlış mı anladım bazıları kibar olman lazımdı mı dedi.
kendilerinin başına gelmeyince anlayamazlar tabi.
böyle bi adama sizin dedikleriniz bile çok hafif kalıyorken nasıl kibar ol denilebilir. pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…