Selamlar
Konuya direkt giriş:biliyorsunuz bazi sebeblerden dolayi 1 yil icinde 2 kez ev taşidim bu yeni evim 4 odadan ibaret yalniz salon ve bir oda arasindaki duvar kasilmaliydi neyse hemsehri olan tanidimim bir abimize sordum tanidigin bildigin birisi varmi bu duvar isini yapabilicek oda ben yaparim anlarim bu islerden tmm dedim bu duvari yapti aradan 2 gun gecti bir msj sabahin köründe gunaydin nasilsin bir yapilcak is olursa ara cekinme neyse tmm yazdim her msj da ozellikle abi yaziyorumki yanlis seyler dusunmesin diye neyse kendisi evli huzuru yok etraftan ilgi alaka muhabbet bekledigini anladim bu tekrar msj yazmis ayni sabah sana her sabah gunaydin msj atsam rahatsiz olurmusun diye!!!!!cok sinirlendim ona yazdigim msj:bak abi abi diyorum ustune basa basa sen ne hakla hersabah gunaydin msj atacaksin bana yardimci olmus olabilirsin allah razi olsun ama kim kimin ayrilmis esine her sabah msj atar hangi sifatla???ben ortalik mali deyilim bir bayan olabilirim ama anneyim haddini bil evli bir erkekle bekar bayanin negibi bir muhabbeti olabilir????anladimki buzamanda abiler kardeslerine yangozle bakar olmus nr sil birdaha yazma rahatsiz oluyorum esinle mutlu olmayi dene!!!! Ogun hicbirsey yazmadi ertesi gun gelen msjda demiski sen beni yanlis anladin nr siliyorum.benmi safim salagim bu insanlarmi cakal yanlis yaptigimi sanmiyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim yazmadigim ayrintilar var sinir bozucu mesela guzel hemsehrim genc anne vs vs. Okudugunuz icin sagolun artik kimseye guvenemez oldum kahretsin.
Gerekeni yapmışsın. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin, abi dediğin insan ne ki..Selamlar
Konuya direkt giriş:biliyorsunuz bazi sebeblerden dolayi 1 yil icinde 2 kez ev taşidim bu yeni evim 4 odadan ibaret yalniz salon ve bir oda arasindaki duvar kasilmaliydi neyse hemsehri olan tanidimim bir abimize sordum tanidigin bildigin birisi varmi bu duvar isini yapabilicek oda ben yaparim anlarim bu islerden tmm dedim bu duvari yapti aradan 2 gun gecti bir msj sabahin köründe gunaydin nasilsin bir yapilcak is olursa ara cekinme neyse tmm yazdim her msj da ozellikle abi yaziyorumki yanlis seyler dusunmesin diye neyse kendisi evli huzuru yok etraftan ilgi alaka muhabbet bekledigini anladim bu tekrar msj yazmis ayni sabah sana her sabah gunaydin msj atsam rahatsiz olurmusun diye!!!!!cok sinirlendim ona yazdigim msj:bak abi abi diyorum ustune basa basa sen ne hakla hersabah gunaydin msj atacaksin bana yardimci olmus olabilirsin allah razi olsun ama kim kimin ayrilmis esine her sabah msj atar hangi sifatla???ben ortalik mali deyilim bir bayan olabilirim ama anneyim haddini bil evli bir erkekle bekar bayanin negibi bir muhabbeti olabilir????anladimki buzamanda abiler kardeslerine yangozle bakar olmus nr sil birdaha yazma rahatsiz oluyorum esinle mutlu olmayi dene!!!! Ogun hicbirsey yazmadi ertesi gun gelen msjda demiski sen beni yanlis anladin nr siliyorum.benmi safim salagim bu insanlarmi cakal yanlis yaptigimi sanmiyorum ama sizinde fikrinizi almak istedim yazmadigim ayrintilar var sinir bozucu mesela guzel hemsehrim genc anne vs vs. Okudugunuz icin sagolun artik kimseye guvenemez oldum kahretsin.
Valla öz abimle her sabah msj lasmiyorum deyilki diskapinin mandaliyla ne mesajlasicam gitsin karisina gunaydin msj lari atsin ben burda boşluk doldurani deyilim elaleminKonuyu kestirip atmakla iyi yapmışsınız bence de. Umutlanmaya hevesi varmış belli NET BI HAYIR duyması iyi olmus.
Bazı insanlar kibarlıktan anlamaz cünkü. O 'abi' lafı çok net bi mesaj veriyomus zaten. Toplumda bile her sabah sevgililer arasında günaydın mesajı atılması geyiği vardır. Cem yılmaz esprisi oldu artık yani. Günaydın uyudun mu bilinen seyler bunlar.
Abi lafının üstüne böyle laubali bi mesaj atması kibarlıktan anlamayacagını açıkça göstermiş.
Ay sorma bu bana bir ders oldu bidaha tanidiklardan yardim asla istemem adam yardim ediyor karsiliginda resmen ask bekliyor terbiyesiz ükalaBence attığın mesaj tam yerinde olmuş, çok iyi yapmışsın.
Emin ol kibarlık etseydin bu y.vşak sana daha neler yapardı. Pis herif
Kimseden yardım istemiceksin bu devirde, kendi göbeğini kendin kesceksin, adamdaki cesarete bak ya.
Soramaz cunku ne halt ettigini senden benden cok daha iyi bildigi icindensiz adam, iyi yapmışsınız, boşanmış kadın görünce o beyinleri nasıl çalışıyor anlamıyorum.
aynı durum başıma gelmişti. kaç yıllık yakınımız, abi değil ama kardeş gibiydik, ailece görüşürdük. boşanınca kıyı kıyı yanaşmaya başladı biz kardeşiz sıkıntın varsa ben yardımcı olurum diye aptal saptal hareketler, bir anda kestim selamı sabahı, hiç bir yerden ulaşamadı. neden konuşmadığımı soramadı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?