abi dedigim insan......

HER İNSAN ÇİĞ SÜT EMMİŞTİR
KİMİSİ ABDESTLİ ANNNEDEN HELAL SÜTTÜR SÜTÜN HAKKINI VERİR
SIRF İNSANLIK ADINADIR YAPTIKLARI
KİMİSİNİN EMDİĞİ SÜT ABDESTSİZDİR
HER DÜŞÜNCESİNDEN ARTNİYET AKAR
GEÇMİŞ OLSUN

Gerekeni yapmışsın. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin, abi dediğin insan ne ki..

Gayet yerinde ve iyi bir tepki vermişsiniz, herkes haddini bilsin, bu devirde abi ne kelime amca dediğinize güvenmeyin, cinsi erkek değil mi, gözü toprağa doğru bakanın bile kaşı gözü oynar.

Yem atmış siz de yememişsiniz sonra yanlış anlaşılmaya çevirmeye çalışmış ama durum ortada. Ben erkeklerle muhabbet etmeyi pek sevmeyenlerdenim sırf bu nedenlerden dolayı...

annemin bir lafı var bu erkekler insanı feminist yapar die gerçekten çok haklı böyle adamlar yüzünden insan feminist olur adi köpek

Konuyu kestirip atmakla iyi yapmışsınız bence de. Umutlanmaya hevesi varmış belli NET BI HAYIR duyması iyi olmus.
Bazı insanlar kibarlıktan anlamaz cünkü. O 'abi' lafı çok net bi mesaj veriyomus zaten. Toplumda bile her sabah sevgililer arasında günaydın mesajı atılması geyiği vardır. Cem yılmaz esprisi oldu artık yani. Günaydın uyudun mu bilinen seyler bunlar.
Abi lafının üstüne böyle laubali bi mesaj atması kibarlıktan anlamayacagını açıkça göstermiş.

Vay pislik!

Ona haddini bildirdikten sonra engelledim ve sildim her salyasi akana mecbur deyilim kemik atmaya bizim erkeklerimiz kadin konusunda herzaman aç budurumda onlardan tiksinir oldu kadinlarimiz artik itici geliyor bukadar rahat ve utanmadan asilmalari tarifi yok yani igrenc ötesinin ötesinin dahada ötesi

Valla öz abimle her sabah msj lasmiyorum deyilki diskapinin mandaliyla ne mesajlasicam gitsin karisina gunaydin msj lari atsin ben burda boşluk doldurani deyilim elalemin

Bence attığın mesaj tam yerinde olmuş, çok iyi yapmışsın.
Emin ol kibarlık etseydin bu y.vşak sana daha neler yapardı. Pis herif
Kimseden yardım istemiceksin bu devirde, kendi göbeğini kendin kesceksin, adamdaki cesarete bak ya.

Ay sorma bu bana bir ders oldu bidaha tanidiklardan yardim asla istemem adam yardim ediyor karsiliginda resmen ask bekliyor terbiyesiz ükala

'Abi'nin mesajlar o kadar net ki yanlış anlaşılan birşey yok.
Gayet doğru bir tespit yapıp uygun mesajı atmışsınız.

densiz adam, iyi yapmışsınız, boşanmış kadın görünce o beyinleri nasıl çalışıyor anlamıyorum.
aynı durum başıma gelmişti. kaç yıllık yakınımız, abi değil ama kardeş gibiydik, ailece görüşürdük. boşanınca kıyı kıyı yanaşmaya başladı biz kardeşiz sıkıntın varsa ben yardımcı olurum diye aptal saptal hareketler, bir anda kestim selamı sabahı, hiç bir yerden ulaşamadı. neden konuşmadığımı soramadı bile.

Ben onu tersleyince enson yazdigi msj a bakarmisiniz masumlari oynamis resmen

dunku yazini okuyunca sok oldum...
Beni yanlis anladin ve algiladin neyse önemli degil numarani siliyorum
Allah bahtini acik etsin hersey gonlunce olsun....

Soramaz cunku ne halt ettigini senden benden cok daha iyi bildigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…