- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ben sizi anlıyorum da siz beni anlamıyorsunuz malesef.çok haklısın önemsemekten gelen, ÖNEMSEMEME..arkadaşım, bir duvarı sıvazladım diye bu kadar yüz bulan bu adam, ah hayır abiciğim lütfen ben çok rahatsız olurum cümlesiyle mi msjı alacak..ben anlamıyorum ki, kibarlık çok farklı bişey edep de öyle..ama benim namusuma el uzanıyorsa, bambaşka birine dönüşürüm, bu da apayrı bişey..bilmem anlatabildim mi?_
Valla tumgun beynim zonkladi nedir bu israr nedir bu pişkinlikAdam seni boşanmış olduğun için kolay lokma afedersin..... konumuna düşürmüş bence tepkin hiçte abartılı değil,
o sinirle insan ne yapacağını şaşırır.
Ben sizi anlıyorum da siz beni anlamıyorsunuz malesef.
Kişilik farklılığı diyip geçiyorum...
Cani cehenneme bi halt edemez burasi dagbasi deyil almanya adami tersdüz eder kanunu yasasi arti allahtan uzak buraya onlarin kaldigi yer ve gorme ihtimalim az.Şerefsiz yoklama çekmiş artık görsende tanıma derim , dikkatli ol , birde böyleler gider başka adamlarada reklam yaparlar ama dilerinde namus kelimesi eksik olmaz , hayvanoğlu hayvan
Cani cehenneme bi halt edemez burasi dagbasi deyil almanya adami tersdüz eder kanunu yasasi arti allahtan uzak buraya onlarin kaldigi yer ve gorme ihtimalim aŞerefsiz yoklama çekmiş artık görsende tanıma derim , dikkatli ol , birde böyleler gider başka adamlarada reklam yaparlar ama dilerinde namus kelimesi eksik olmaz , hayvanoğlu hayvan
Ay bunlar resmen firsatci yav nere gidiyor insanlik peki esin biliyormu bu olanlari?bende bir olayla buna örnek vereyim,eşim bir işe girecekti sınavlarına girdi mülakatına girdi kazandı belli bir süreç ve belgelerin toplanması istendi,yalnız kazanınca birden bu işten soğudu bu onun memurluğa geçişinde bir basamaktı şartları da iyi olacaktı tek şart belgeleri hazırlayıp dedikleri yerde olmak,bunla ilgili bir sorumlu aradı beni çünkü başvurusunun ben yaptım olmasa bile benimle ilgili bilgilerde istenmişti neyse;eşimi ikna etmek için çok dil dökmüş,bende o sıra biraz küstüm eşime o yüzden gidip gitmediğini ona sormak zorunda kalıyordum mesaj atıyordum.sonra bana mesaj atmaya devam etti muhabbetimiz eşimin neden ikna olmadığı bana siz kültürlü bir bayana benziyorsunuz filan demeye başladı,neyse bunu dışarıda görüşelim dedi parka gidecektik ben gelmem yanlış anlaşılır, dedim.sonra ertesi gün sabah mesaj attı.(bu adam evli) karım gitti şuan müsaitim bize gel görüşelim dedi. bende bu tavrınız hiç arkadaşça görünmüyor dedim oda haklısınız flana filan vs cümleli mesaj attı bi daha görüşmedim. yalnız geçenlerde eşimin iş yerine gelip borç para istemiş eşim savmış başından (sanki alnında borç para istenir yazıyo tanıdğı tanımadığı onu çarpma derdinde)
Pardon anlaman icin dulummu yazmaliydim??anneyim diye yazmışsınız sonra bekarım yazmışsınız anlayamadım..
çok özür dilerim arkadaşım belki ben yanlış anladım diye yazdım..Pardon anlaman icin dulummu yazmaliydim??
Yok estafurullah onemli deyil lugatimda dul yok bekarim ben hepsi bu : )çok özür dilerim arkadaşım belki ben yanlış anladım diye yazdım..
Asla o şekil düşünememiştim
What?hasret eşime yakalanıp daha abuk subuk yerlere gitmesin diye bu muhabbet sildim mesajların hepsini sonuç olarak eşim o işte çalışmak istemedi.hevesi olsa bile bu adam yüzünden kaçardı büyük ihtimalle
what didin gulumhasret eşime yakalanıp daha abuk subuk yerlere gitmesin diye bu muhabbet sildim mesajların hepsini sonuç olarak eşim o işte çalışmak istemedi.hevesi olsa bile bu adam yüzünden kaçardı büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?