abi dedigim insan......

Ben sizi anlıyorum da siz beni anlamıyorsunuz malesef.
Kişilik farklılığı diyip geçiyorum...

Şerefsiz yoklama çekmiş artık görsende tanıma derim , dikkatli ol , birde böyleler gider başka adamlarada reklam yaparlar ama dilerinde namus kelimesi eksik olmaz , hayvanoğlu hayvan

Şerefsiz yoklama çekmiş artık görsende tanıma derim , dikkatli ol , birde böyleler gider başka adamlarada reklam yaparlar ama dilerinde namus kelimesi eksik olmaz , hayvanoğlu hayvan
Cani cehenneme bi halt edemez burasi dagbasi deyil almanya adami tersdüz eder kanunu yasasi arti allahtan uzak buraya onlarin kaldigi yer ve gorme ihtimalim az.

ohhh ağzına sağlık kardeşim böylelerinin ağzının payını vereceksin işte kendilerini bir şey zannetmesinler.

bende bir olayla buna örnek vereyim,eşim bir işe girecekti sınavlarına girdi mülakatına girdi kazandı belli bir süreç ve belgelerin toplanması istendi,yalnız kazanınca birden bu işten soğudu bu onun memurluğa geçişinde bir basamaktı şartları da iyi olacaktı tek şart belgeleri hazırlayıp dedikleri yerde olmak,bunla ilgili bir sorumlu aradı beni çünkü başvurusunun ben yaptım olmasa bile benimle ilgili bilgilerde istenmişti neyse;eşimi ikna etmek için çok dil dökmüş,bende o sıra biraz küstüm eşime o yüzden gidip gitmediğini ona sormak zorunda kalıyordum mesaj atıyordum.sonra bana mesaj atmaya devam etti muhabbetimiz eşimin neden ikna olmadığı bana siz kültürlü bir bayana benziyorsunuz filan demeye başladı,neyse bunu dışarıda görüşelim dedi parka gidecektik ben gelmem yanlış anlaşılır, dedim.sonra ertesi gün sabah mesaj attı.(bu adam evli) karım gitti şuan müsaitim bize gel görüşelim dedi. bende bu tavrınız hiç arkadaşça görünmüyor dedim oda haklısınız flana filan vs cümleli mesaj attı bi daha görüşmedim. yalnız geçenlerde eşimin iş yerine gelip borç para istemiş eşim savmış başından (sanki alnında borç para istenir yazıyo tanıdğı tanımadığı onu çarpma derdinde)

anneyim diye yazmışsınız sonra bekarım yazmışsınız anlayamadım..

Haddini bildiren güzel bir cevap olmuş.
Eğer yumuşatarak yazsaydın belki anlamına gelirdi. Erkeklerin lügatında böyle.

Dişini göstermek şart böylelerine. Abi dediğin namussuzmuş.
Bundan sonra selam bile verme dürzüye.

Cani cehenneme bi halt edemez burasi dagbasi deyil almanya adami tersdüz eder kanunu yasasi arti allahtan uzak buraya onlarin kaldigi yer ve gorme ihtimalim a
Ay bunlar resmen firsatci yav nere gidiyor insanlik peki esin biliyormu bu olanlari?

Kizlar yazan herkeze tsk ederim simdi cikmaliyim malum islerimi halledeyim artikim aksam
çok özür dilerim arkadaşım belki ben yanlış anladım diye yazdım..
Asla o şekil düşünememiştim
Yok estafurullah onemli deyil lugatimda dul yok bekarim ben hepsi bu : )

Çok iyi yapmışsın ağzının payını vermişsin tebiyesizin

hasret eşime yakalanıp daha abuk subuk yerlere gitmesin diye bu muhabbet sildim mesajların hepsini sonuç olarak eşim o işte çalışmak istemedi.hevesi olsa bile bu adam yüzünden kaçardı büyük ihtimalle

zarf atmış resmen yersen Ne şerefsizliktir bu ya

hasret eşime yakalanıp daha abuk subuk yerlere gitmesin diye bu muhabbet sildim mesajların hepsini sonuç olarak eşim o işte çalışmak istemedi.hevesi olsa bile bu adam yüzünden kaçardı büyük ihtimalle
What?

ben mesajınızı gayet yerinde buldum,sessiz kalsaydınız asıl,o zaman başka anlamlar çıkardı
kimi kadınlar daha fazla bile tepki verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…