- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
merhaba herkese 2 kardeşiz bi ben birde benden 4 yaş büyük abim var ben 21 abim 25 artık bıktım onun baskılarından konuya nerden başlıcağımı bilmiyorum bu gün sofrayı toplarken ekmek sepeti kalmış farketmedim bana bağırarak ekmek sepetini götür dedi bende o sırada yerleri gırgırlıyodum sen götürüversene dedim sen bana nasıl cevap veriyosun diye üstüme yürüdü babam geldi o sırada kızdı abime ben bu yaşa kadar dokunmadım size sende vuramazsın gibisine konuştu abim babam beni koruyunca daha bi delirdi neyse babam gitti oturuyoruz aynı odada annem geldi şunun suratını gördükçe gebertesim geliyo diyo bana yan koltukta oturuyodum tekme atmaya çalıştı sonra bende dayanamadım ne yaptım ben bi ekmek sepetini götür diyemi bunlar diye sonra kalktı ayağa ve yumrukladı beni annem durdurmaya çalıştı annemde bu arada bana bağırıyo cevap verme abine diye dayanamıyorum artık ben bu yaşta dayak yemek gururumu kırıyo canımı acıtıyo ağlayarak yazıyorum buraya. babam dan aldığım paraya kadar herşeye karışan bi abiye sahibim artık nefret ediyorum ondan bana bunları yaşattığı için. bunun öncesinde de onu kızdırcak hiç bişey yapmadım. sadece bu olay değil erkek arkadaşımı öğrendiğinde onu bıçaklamaya bile gitmişti çok şeyler yaşattı ama artık bu gün dövmesi canımı çok acıttı babam dan görmediğim şiddeti abimden görüyorum hiç kimseye anlatamıyorum erkek arkadaşıma bile utanıyorum. çok canım acıyo ne yapmalıyım