- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
Bekara koca boşamak kolay derler ya bazı kişiler böyle tip abileri olmadığı için çok rahat yorumlar yapmış.
Bende de var bundan bir tane,küçüklükte beni çok ezmiştir babam koruyordu aynı senin baban gibi ama o babama yalan söyler,bana iftira atardı.
Durup dururken sataşırdı,uyandığında odama dalar bilgisayarımı kullanırdı,benim titizlik hastalığım olduğu için daha çok bunalırdım.
Annem beni hiç korumazdı,babama söyletmezdi sanki ezilen ben değil de abimmiş gibi onu korurdu.
İnsanın aklından öldürmek düşüncesi geçiyor yalan yok,çok beddua ettim.
Şimdi evli,saygısız bir oğlu var,asarım keserim derdi eşi ona karşı ağzına geleni söylüyor hiçbir şey yapamıyor
Çünkü eşinin maaşını alıyor ona,bana davrandığı gibi davranamaz
Halbuki ben annemden okuldan gelince bir tabak yemek istedim diye kaşıklar fırlatırdı,şimdi gelmeden arayıp anne biz geliyoruz yemeği hazırla der
Ben onu uykudan istemeden uyandırdığımda kumanda fırlatırdı,şimdi ben uyurken uyandırıp git içerde uyu oğlumun alanı burası uyuyamazsın o hoplayıp zıplar diyor.
Çok da yüzsüz babam kaç defa kovar ama menfaati olduğu için gitmez,eşi kaç kere maaş kartını istemiş ağır abiyim diye geçinen adam vermiyor kadına,üstüne birde kadınları aşağılıyor,ben tek başıma imparatorum diyor ama aslında içten içe çok ezik olduğunu gözlerinden okuyorum
Çünkü insanların içinde fazla kalamıyor,dışarı çıkmayı sevmiyor dışardaki insanlara hükmedemeyeceğini bildiği için.
Neyse kusura bakma kendimden çok dolu olduğum için bu kadar anlattım daha önce konu açmıştım bu meselelerle ilgili ama işte çaresizlik,atsan atılmıyor,polisi arasan rezillik sonra bir daha nasıl yüz yüze bakacağız,mecburuz aileyiz sonuçta
İnsanlar bilmeden atıp tutuyor ama başa gelen çekiliyor.
benim yaşadıklarımın benzeri şeyler yaşamışsınız sizde Allah sizede yardım etsin aynen dediğiniz gibi polise şikayet etsem rezillik birbirimizin yüzüne bakmaya mecburuz nasıl başa çıkcağımı bilmiyorum artık teşekkür ederim cevabınız için