Abim,eşi ve kuzeni.

Siz anlatinca herkes size ve abinize hak vermis bir de gelin hanim konu acip esimin kuzeni hergun mesaj atiyor ariyor diye konu acsa ona hak verecektik

Ben de bundan korkuyorum açıkçası.Ama abime hiç kıyamıyorum.Abim asker bu arada.Biraz arkadaşlarımla çıkıp kafa dağıtayım diyorum ama izin vermiyor,esir gibiyim diyor
Abiniz evlendiğine göre yetişkin ya eşiyle bi şekilde orta yolu bulması lazım,ayrıca anlattıgınız yenge zaten sizi dinlemez,ki başta ısınmadık diyosunuz bence samimiyetinize de güvenmez,hatta abiniz size şikayet etmiş bile olsa telefonu vs ele geçirmiş belki eşini dandinliyodur bile,nerden bakarsam bakayım siz bu işi çözemezsiniz,abiniz çocuk siz de velisi değilsiniz ki arka sıradaki arkadaşı saçını cekmiş olsun siz de konuşmaya okula gidesiniz.

Kuzenim böyle seyler yüzünden dügünden sonra 3 ay sonra ayrildi. Sosyal medyada akrabalari silmesini birak, kuzenim işe gidiyordu. Eski esi annesine babasina "kari kiz pesine düsmeye gidiyor" diyordu. Onlarda oglanin annesini babasini arayip kiyameti kopariyordu. Oglanda cok agirbasli ve efendi. Öyle ters isleri hayatta olmaz. Bu tek bir örnek. abiniz birsey söylemedikten sonra siz söylemeyin cünkü kötü siz olursunuz

abine söyle uzlası yoluna taibler aada arkadaslarıyla ill bulusabilir.

ama sizi fazla müdahil gördüm ısınamadık dihe basta demissiniz önyargılısınız. onlar eş tabiki kuzeniyle arasına mesafe koymasını isteyebilir sizi ilgilendirmez

Abim asker bu arada.Biraz arkadaşlarımla çıkıp kafa dağıtayım diyorum ama izin vermiyor,esir gibiyim diyor

Koskoca adam
Karisindan izin alip cikamiyorsa siz ne yapacaksiniz?
Sizi ilgilendiren sizin konusmanizi gerektirecek birsey yok ki.

Konusacaksaniz abinizla konusun
Kendini ezdirme bu kadar deyin.
Simdiden seni bu kadar bunaltirsa ilerde daha kotu olur deyin
Gerisi abinize kalmis

Karismayin zira bu sizi ilgilendirmez. Abiniz ve yengeniz kendi arasında halletmeli. Yoksa siz kotu olursunuz.

Bu kadar kiskanc bir kadin evliligi beklemezdi her seyi engellemek icin sevgiliyken baslamistir zaten bu tutumu.Abine acidim cok zor ya ben bile tahammul etmem bildigimi okurum.Kardesim gibi gordugum kuzenime seninle konusmak istemiyor yazamaz.Arkadaslarimi tamamen hayatimdan cikarmam.

1 senelik ilişkide bunu anlayamamış mı tavrını koyamamış mı abiniz ayrıca nasıl telefona yenge çıkıp görüşmek istemiyor diyebiliyor ağabeyiniz nerede o sırada? illa kulağına gelmiştir nasıl hesap sormuyor? kaldı ki nasıl gidip telefon numarasını üzerine habersiz alabiliyor bunu zaten jat sahibi olmadan yapamaz ki. hattı alsa da numarayı kullanan ağabeyiniz nasıl herkese aramayın diyebiliyor ben anlayamadım zaten numara değişse arkadaşlarına numaram değişti der ağabeyiniz mantıksız şeyler yani siz ısınamamış olabilirsiniz ama karışmayın size şikayet edeceğine gerekeni yapsın

Bu soruna siz karışırsanız yengeniz sizle kötü olur abinizi de sizden uzaklaştırır
Abinizi sesini çıkarmasına ikna edin yengeyle asla konuşmayın

Ben de bundan korkuyorum açıkçası.Ama abime hiç kıyamıyorum.Abim asker bu arada.Biraz arkadaşlarımla çıkıp kafa dağıtayım diyorum ama izin vermiyor,esir gibiyim diyor
Yok artık yengeniz kadar abiniz de anormal dışarı çıkmak için niye eşine soruyor ki. İlk defa duydum böyle bir şeyi

Askerlik zaten yeterince stresli bir meslek.
Abiniz eve gelince yaşadığı stresi unutmak bir yana kat be katını yaşıyorsa yakında patlama noktasına gelir.
Bence de siz karışmayın abinize destek olun, onu dinleyin, fikirlerinizi beyan edin ama asla şöyle yap böyle yap demeyin!
Allah'tan askeriyede çalışıyor, bayanların fazla yoğun olduğu bir ortamda çalışsaydı kim bilir yenge hanım nasıl kavgalar koparacaktı.
Abiniz adına çok üzüldüm. Umarım fazla yıpranmadan iyi veya kötü sonuçlandırabilirler.

Abiniz çok da şikayet etmiyor belki.Kuzenine öyle yazdığı için neden tepki vermemiş?başkalarına yapıyor hadi ama kuzeni kardeş gibiler onlar.seninle görüşmek İstemiyor denir mi?

Bence yengeyi dinlemek lazim birde... sizin kuzeniniz size iyi görünür bazi davranislarini goremezsiniz gormek istemezsiniz... bi bakisi bi davranisi yengenizin hoşuna gitmemis olabilir....

Karismayin bunu abiniz çözsün...sizler zaten basta yengenizle evlenmesine bile sicak bakmamissiniz ister istemez sizde de bi onyargi var...

Ayrica bende istemem esimin kuzeniyle sık sık telde görüşsün ...kuzeniz muhtemel bekar değil mi ??? Neler neler duyuyoruz ......

Siz bekarmisiniz bilmiyorum ama evli degilseniz evlenince bazi şeyler değişiyor biraz empati..

Yengenizin psikolojik sorunları var. İnsan okurken bile daralıyor yazık abinize. Tabi ki konusun.

Ben de bu kadar kıskançlığın normal olmadığı kanısındayım..
Siz konuşmayın.
Abiniz madem bu saçma durumdan rahatsız, alsın karşısına o konuşsun.
Konuşmuş zaten.Söz veriyormuş,tamam bir daha yapmayacağım diye ama her gün aynı şeyleri yaşıyormuş

Sakın karışmayın bu baskı abinize yapılıyor o karşı çıkmalı konuşarak yada boşanarak bırakın o yapsın yoksa siz kötü olursunuz bizzat yaşamış birisi olarak söylüyorum
Haklısınız..Abim de daha önce çok cebelleşmiş o yüzden şansımı denemek istedim.

Abin konusamiyormu korkuyormu cokmu asik nedir ....bastan sona sacmalik kole efendi iliskisi resmen ...kuzeniniz neden beklemis kardes gibiyseniz anlatmasi gerekirdi nicin saklamis

Dediğim gibi çok sessiz sakin bir kız.Araları bozulur diye korkmuş

Yengem abimi çok seviyor ve onun için en iyisini ister bunu biliyorum ama bu kadarı ona haksızlık..Çok haklısınız.

Tabiki de konuşmayın. Sizi ilgilendiren bir şey yok ortada. Zaten yakında biter ilişkileri. Yengenizin boğması, abinizinde her şeyi size anlatmasıyla evliliğin en önemli kuralları ihlal edilmiş bile.

Umarım bitmez de düzelir her şey..

Siz anlatinca herkes size ve abinize hak vermis bir de gelin hanim konu acip esimin kuzeni hergun mesaj atiyor ariyor diye konu acsa ona hak verecektik

Keşke o da birilerine yazsa ya da danışsa.Maalesef yengem biraz burnunun dikine gidiyor.

Bazı şeyleri yazamıyorum arkadaşlar ama bu abimin pek hazır olduğu bir evlilik değildi açıkçası.Seviyordu evet ama biraz aceleye getirildi.Üzülerek söylüyorum,çok pişmanım diyor..

Haklısınız..Allah ıslah etsin.

Dua edin sizide kıskanmıyor ruh hastası gibi geldi kendisi. Özgüvensizlik hatsafhada sanırım

Belki de kıskanıyordur bilmiyorum ki..

gerçekten şikayetçi olsaydı izin vermezdi hayatına bu kadar müdahale edilmesine. Size şikayetçi gibi görünmüş . Evli adamın velisi olarak eşine parmak mı sallayacaksınız ? OLmaz öyle

4 aylık evlilikte sık sık kavga etmişler.Abim onu sık sık uyarmış.Kimseye parmak sallamak gibi bir niyetim yok tabii ki ama biraz rahat bıraksın en azından.

Isınamadık bazı uygunsuz davranışları oldu çünkü.Yine de umarım düzelirler.

Ben de öyle yapıyorum şimdilik..

Karismayin zira bu sizi ilgilendirmez. Abiniz ve yengeniz kendi arasında halletmeli. Yoksa siz kotu olursunuz.

Kendi aralarında halletmek için uğraşıyorlar zaten..Yani daha doğrusu abim uğraşıyor

Ben de öyle düşünüyorum.O bizim canımızken el kızı olarak gelip böyle bir tutum sergileyemez.

Şöyle ki,az önce bir arkadaşa yazmıştım.Yazamadığım bazı şeyler var o yüzden abimin ruhu duymuyor.Hattı üstüne almış derken kartını artık o kullanmaya başlamış.Yoksa tabii ki hat sahibi olmadan kullanamaz.

Yok artık yengeniz kadar abiniz de anormal dışarı çıkmak için niye eşine soruyor ki. İlk defa duydum böyle bir şeyi

İzin almıyor,Dışarı çıkacağını söylüyor sonrasında olaylar gelişiyor.

Abimin anlattığına göre ufacık şeylerden kıyamet koparıyormuş..herkes size şikayet etmesin demiş ama abimin sesinden bile anlayabiliyorum ne olduğunu..İnşallah düzelir.İkisi de yıpransın istemiyorum.

Kuzenimden o kadar eminiz ki..Kaldı ki kendisi daha küçük yaşta ve erken yaşta vefat eden eniştemizin bize emaneti.
Ha tabii ki belki yengemin de haklı olduğu bir şey vardır buna bir şey diyemem ama bu tavrı sadece kuzenimize değil.Her cinsten,her yaştan insana..

Bu arada bir arkadaşım "nasıl asker dışarı çıkmak için izin alıyor" yazmış.O alıntıyı bulamadım burdan yazayım.Abim uzman çavuş.Asker derken bunu kast ettim.Akşam evine geliyor yani.

Hepinize teşekkür ederim,Allah razı olsun iyi-kötü yorumlarınız için.
İnşallah düzelirler.

Abiniz çok da şikayet etmiyor belki.Kuzenine öyle yazdığı için neden tepki vermemiş?başkalarına yapıyor hadi ama kuzeni kardeş gibiler onlar.seninle görüşmek İstemiyor denir mi?

Bunu atlamışım.En son yengem ile kuzenimin arasında bir olay geçmiş.Kız ağlayarak beni aradı.Ben de abime söyledim ve çok şaşırdı.Ben kendisi beni aramıyor sanıyordum dedi.

Benim de erkek arkadaşım var.Rahatsız olduğum insanlar olursa belirtirim tabii ama asla hayatından bir akrabasını çıkarmasını istemem.Benim haddim değil çünkü.Bayramlarda,seyranlarda,cenazelerde yüz yüze geleceğiz ve benc eçok ayıp bir durum bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…