- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Kadifepembe
-
Siz anlatinca herkes size ve abinize hak vermis bir de gelin hanim konu acip esimin kuzeni hergun mesaj atiyor ariyor diye konu acsa ona hak verecektikYok her gün konuşmak değil de kardeşlerin arasına nifak tohumları ekmek gibi bir şey oldu bu..Bir de yalan söylüyor üstelik.Kuzenim ilk zamanlarda kızcağıza yazmış ki"x mesajlarıma cevap vermiyor acaba bir şey mi var?" "x seninle konuşmak istemiyor" diye cevap vermiş.Halbuki abimin hiçbir şeyden haberi yokmuş
Abiniz evlendiğine göre yetişkin ya eşiyle bi şekilde orta yolu bulması lazım,ayrıca anlattıgınız yenge zaten sizi dinlemez,ki başta ısınmadık diyosunuz bence samimiyetinize de güvenmez,hatta abiniz size şikayet etmiş bile olsa telefonu vs ele geçirmiş belki eşini dandinliyodur bile,nerden bakarsam bakayım siz bu işi çözemezsiniz,abiniz çocuk siz de velisi değilsiniz ki arka sıradaki arkadaşı saçını cekmiş olsun siz de konuşmaya okula gidesiniz.Ben de bundan korkuyorum açıkçası.Ama abime hiç kıyamıyorum.Abim asker bu arada.Biraz arkadaşlarımla çıkıp kafa dağıtayım diyorum ama izin vermiyor,esir gibiyim diyor
Abim asker bu arada.Biraz arkadaşlarımla çıkıp kafa dağıtayım diyorum ama izin vermiyor,esir gibiyim diyor
boşansın abin
Yok artık yengeniz kadar abiniz de anormal dışarı çıkmak için niye eşine soruyor ki. İlk defa duydum böyle bir şeyiBen de bundan korkuyorum açıkçası.Ama abime hiç kıyamıyorum.Abim asker bu arada.Biraz arkadaşlarımla çıkıp kafa dağıtayım diyorum ama izin vermiyor,esir gibiyim diyor
Askerlik zaten yeterince stresli bir meslek.Ben de bundan korkuyorum açıkçası.Ama abime hiç kıyamıyorum.Abim asker bu arada.Biraz arkadaşlarımla çıkıp kafa dağıtayım diyorum ama izin vermiyor,esir gibiyim diyor
Yengenizin psikolojik sorunları var. İnsan okurken bile daralıyor yazık abinize. Tabi ki konusun.
Konuşmuş zaten.Söz veriyormuş,tamam bir daha yapmayacağım diye ama her gün aynı şeyleri yaşıyormuşSiz konuşmayın.
Abiniz madem bu saçma durumdan rahatsız, alsın karşısına o konuşsun.
Haklısınız..Abim de daha önce çok cebelleşmiş o yüzden şansımı denemek istedim.Sakın karışmayın bu baskı abinize yapılıyor o karşı çıkmalı konuşarak yada boşanarak bırakın o yapsın yoksa siz kötü olursunuz bizzat yaşamış birisi olarak söylüyorum
Abin konusamiyormu korkuyormu cokmu asik nedir ....bastan sona sacmalik kole efendi iliskisi resmen ...kuzeniniz neden beklemis kardes gibiyseniz anlatmasi gerekirdi nicin saklamis
siz araya girmeyin kötü olan siz olursunuz. mesele sizi üzüyor olabilir ama bu durumdan en cok rahatsiz olan kişi abinizken mutlaka o konuşmalı eşiyle. o dile getirmeli. esi de yaptığı kıskançlık ötesi bu duruma bir son vermeli.bu kadar cok sadece benim olsun sadece benle vakit gecirsin mantığını hala çözebilmiş değilim. bence yengenizin sahsi problemleri var, asabilmis degil ve bu davranislari da bunun sonucu ortaya çıkıyor. bu kesinlikle bir savunma psikolojisi ama neyi baskilamaya calisiyor anlayamadim. kisinin sosyal cevresini kisitlayayim derken eşinden olacak farkında değil. tamamen mantık dışı. ayni sey yengenize abiniz tarafindan yapilsa eve hapsoldum, keske evlenmeseydi der dururdu fazlasiyla. kafa yapisi ayni olduktan sonra demek ki ayni seyleri kadinlar erkeklere, erkekler kadinlara yapabiliyor. abiniz konuşup halletmeli hatta anlamiyorsa ayni davranislari sergileyerek yasattigi psikoloji anlamasini saglayabilir. bazi insanlara sadece düpedüz anlatmak yetmiyor cunku algilayamiyor. yahu kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlamak gibi bir lükse sahip degil..
Tabiki de konuşmayın. Sizi ilgilendiren bir şey yok ortada. Zaten yakında biter ilişkileri. Yengenizin boğması, abinizinde her şeyi size anlatmasıyla evliliğin en önemli kuralları ihlal edilmiş bile.
Siz anlatinca herkes size ve abinize hak vermis bir de gelin hanim konu acip esimin kuzeni hergun mesaj atiyor ariyor diye konu acsa ona hak verecektik
Abiniz evlendiğine göre yetişkin ya eşiyle bi şekilde orta yolu bulması lazım,ayrıca anlattıgınız yenge zaten sizi dinlemez,ki başta ısınmadık diyosunuz bence samimiyetinize de güvenmez,hatta abiniz size şikayet etmiş bile olsa telefonu vs ele geçirmiş belki eşini dandinliyodur bile,nerden bakarsam bakayım siz bu işi çözemezsiniz,abiniz çocuk siz de velisi değilsiniz ki arka sıradaki arkadaşı saçını cekmiş olsun siz de konuşmaya okula gidesiniz.
Kuzenim böyle seyler yüzünden dügünden sonra 3 ay sonra ayrildi. Sosyal medyada akrabalari silmesini birak, kuzenim işe gidiyordu. Eski esi annesine babasina "kari kiz pesine düsmeye gidiyor" diyordu. Onlarda oglanin annesini babasini arayip kiyameti kopariyordu. Oglanda cok agirbasli ve efendi. Öyle ters isleri hayatta olmaz. Bu tek bir örnek. abiniz birsey söylemedikten sonra siz söylemeyin cünkü kötü siz olursunuz
Dua edin sizide kıskanmıyorruh hastası gibi geldi kendisi. Özgüvensizlik hatsafhada sanırım
gerçekten şikayetçi olsaydı izin vermezdi hayatına bu kadar müdahale edilmesine. Size şikayetçi gibi görünmüş . Evli adamın velisi olarak eşine parmak mı sallayacaksınız ? OLmaz öyle
Isınamadık bazı uygunsuz davranışları oldu çünkü.Yine de umarım düzelirler.abine söyle uzlası yoluna taibler aada arkadaslarıyla ill bulusabilir.
ama sizi fazla müdahil gördüm ısınamadık dihe basta demissiniz önyargılısınız. onlar eş tabiki kuzeniyle arasına mesafe koymasını isteyebilir sizi ilgilendirmez
Ben de öyle yapıyorum şimdilik..Koskoca adam
Karisindan izin alip cikamiyorsa siz ne yapacaksiniz?
Sizi ilgilendiren sizin konusmanizi gerektirecek birsey yok ki.
İzin alıp çıkmıyor işte.Dışarı çıkmasına müsaade etmiyormuş.
Konusacaksaniz abinizla konusun
Kendini ezdirme bu kadar deyin.
Simdiden seni bu kadar bunaltirsa ilerde daha kotu olur deyin
Gerisi abinize kalmis
Karismayin zira bu sizi ilgilendirmez. Abiniz ve yengeniz kendi arasında halletmeli. Yoksa siz kotu olursunuz.
Bu kadar kiskanc bir kadin evliligi beklemezdi her seyi engellemek icin sevgiliyken baslamistir zaten bu tutumu.Abine acidim cok zor ya ben bile tahammul etmem bildigimi okurum.Kardesim gibi gordugum kuzenime seninle konusmak istemiyor yazamaz.Arkadaslarimi tamamen hayatimdan cikarmam.
1 senelik ilişkide bunu anlayamamış mı tavrını koyamamış mı abiniz ayrıca nasıl telefona yenge çıkıp görüşmek istemiyor diyebiliyor ağabeyiniz nerede o sırada? illa kulağına gelmiştir nasıl hesap sormuyor? kaldı ki nasıl gidip telefon numarasını üzerine habersiz alabiliyor bunu zaten jat sahibi olmadan yapamaz ki. hattı alsa da numarayı kullanan ağabeyiniz nasıl herkese aramayın diyebiliyor ben anlayamadım zaten numara değişse arkadaşlarına numaram değişti der ağabeyiniz mantıksız şeyler yani siz ısınamamış olabilirsiniz ama karışmayın size şikayet edeceğine gerekeni yapsın
Yok artık yengeniz kadar abiniz de anormal dışarı çıkmak için niye eşine soruyor ki. İlk defa duydum böyle bir şeyi
Askerlik zaten yeterince stresli bir meslek.
Abiniz eve gelince yaşadığı stresi unutmak bir yana kat be katını yaşıyorsa yakında patlama noktasına gelir.
Bence de siz karışmayın abinize destek olun, onu dinleyin, fikirlerinizi beyan edin ama asla şöyle yap böyle yap demeyin!
Allah'tan askeriyede çalışıyor, bayanların fazla yoğun olduğu bir ortamda çalışsaydı kim bilir yenge hanım nasıl kavgalar koparacaktı.
Abiniz adına çok üzüldüm. Umarım fazla yıpranmadan iyi veya kötü sonuçlandırabilirler.
Bence yengeyi dinlemek lazim birde... sizin kuzeniniz size iyi görünür bazi davranislarini goremezsiniz gormek istemezsiniz... bi bakisi bi davranisi yengenizin hoşuna gitmemis olabilir....
Karismayin bunu abiniz çözsün...sizler zaten basta yengenizle evlenmesine bile sicak bakmamissiniz ister istemez sizde de bi onyargi var...
Ayrica bende istemem esimin kuzeniyle sık sık telde görüşsün ...kuzeniz muhtemel bekar değil mi ??? Neler neler duyuyoruz ......
Siz bekarmisiniz bilmiyorum ama evli degilseniz evlenince bazi şeyler değişiyor biraz empati..
Abiniz çok da şikayet etmiyor belki.Kuzenine öyle yazdığı için neden tepki vermemiş?başkalarına yapıyor hadi ama kuzeni kardeş gibiler onlar.seninle görüşmek İstemiyor denir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?