Abim,eşi ve kuzeni.

Gurursuz olma demiş ya. Kime denir ki bu laf arama denildiği halde arayıp durana denmez mi.
Sıkıntı da bu işte..Kız sadece 2 kere aramış.Bence bu bir ısrar değil.
Birisini bana da "x seninle görüşmek istemiyor" dese arayıp sebebini sorarım

Ben sizi ilgilendiren bi mevzu olduğunu düşünmüyrm ki keza benm kardeşimn eşi de öyle. Onlarda 5 aylık evli. Kız erkek herkesle irtibatını koparttı. Annmn yanına gelrken bile tek göndermez kardeşmi falan filan. Kıskançlığın en üst seviyesinde hem kendine hem kardeşme Zarar. İş için bile kızla görşmk zornda kalsa hemen surat. Ama hiç kızla konuşmayı düşünmedim. Kişi ne ederse kendine eder. Alan razı veren razı he razı değilse abin kendi konşsun.

Tabii ki sizin fikriniz saygı duyarım.Ama şöyle de bir şey var ki onun eşi,hayat arkadaşı olabilir ama her şeyden önce benim abim ve bu onun duygularını,hislerini acımazsızca yok edebileceği anlamına gelmez.Eğer abartırsa bu olayı ne yazık ki müdahale edeceğim.O benim canım..

Ya tabi konuşunca düzlceğne inanıyosanız konuşun. Benmde kardeşim canım. Nişanlıyken çok uğraştı. Bizde annemle dertleşmkle yetiniyoruz. Ya düğünde yaşlı genç bi kadına öptürtmedi düşün. Gecesine kardeşm hastanelk oldu. Susa susa en sonunda. Ama biz karışnca değişen bişy olmıcak. Zaten bi araya gelnce tenkt etmdn muhabbeti döner. Sizde kötü olmayn en azndn.

Siz karışmayın, abiniz küçük çocuk değil yapamıyorsa boşansın ama yok ne yârdan ne serden dersede size gelip şikayet edeceğine mi aile terapistine gitmeleri daha uygun olur, sonuçta sizde ilişki uzmanı değilsiniz

Bence sizlik bir durum yok ve asla karismayin. O kisiyi hayatina sokan abiniz o kisiyle konusacak olan da yine abiniz.

Kuzum abin çocuk mu senin . Baksana önüne gelen abini yönlendirmeye çalışıyor. Abin yetişkin koskocaman adam . Karısını olduğu gibi kabul etmiş bence ve emin ol kuzen mevzusundan haberi vardır abinin. Bırakın au adamı yahu yenge bir yandan kardeş bir yandan herkes akıl verme derdinde. Kimseye ısınmak sevmek zorunda değilsiniz ama artık onlar bir aile kurdular. Bırakın kendi sorunlarını kendileri halletsinler . Halledemiyorlarsada boşanacaklarsa da bu onların kararı olmalı. Dışardan biri müdahale etmemeli .

Eşi abinizin sosyal hayatına müdahale ediyor kocam o benim diyerek.
Siz özel hayatına müdahale etmek istiyorsunuz abim o benim diyerek.
Peki abiniz madem bu kadar şikayetçi neden eşiyle konuşmuyor?

Bence karışmayın:) Bu işler hiç belli olmuyor.Bir barışır bir küserler olan size olur.Abiniz bunalmak yerine her dediğini yapmayabilir ama demek geçinmek istiyor ya da size kalmadan konuşup bir çaresine bakacaktır.

Ne demek müdehale ederim. Karı koda arasına girmeyin. Abiniz bilmeden evlenmedi ya. Hem de hür birey kendi kararini verebilir tepkisini ortaya koyabilir. Zaten siz konussaniz ne degisecek gelin hanım "tesekkur ederim gorumcem sen diyene kadar yaptıklarımın hata olduğunun farkında degildim" mi diyecek?
Bi de şu açı var ya bu kıskançlığın arkasında bir şey varsa? Ya abin aldatmışsa ve gelin hanım affetmis ama ipleri sıkı tutmaya çalışıyorsa? Ya asıl abin gereksiz kıza kıskançlık yapıyor da kız misilleme yapıyorsa? Sana burada yüzlerce ya böyleyse yazabilirim. Bu demek oluyor ki evli çiftlerin arasına değil kardeş, anne baba bile giremez girmemeli. Sonra siz kötü olursunuz.

Senlik bir durum yok , araya girme .

Abin ilişkide neden bu kadar pasif ? İradesi yok mu ? Herşeyi esinin kararına mi bırakıyor ? Yarın birgün ,sıkıldım artık senden ama boşandıktan sonra başkasıyla evlenmeni kaldıramam. At kendini camdan aşağı ,dese ,atacak gibi duruyor .. bu kadar sabır beni çileden çıkardı .. azıcık höt :) desin artık ,vakti gelmiş . Ve asla bu kadından çocuk sahibi olmasın ..

Kârı koca arasına her ne olursa olsun girilmez. Zaten evlilikleri de yeniymiş. Ilk zamanlar bu şekild e tartışmalar olabilir normaldir. Zamanla birbirlerine alışacaklardır birbirlerini anlayıp uyum sağlayacaklardır. Sizin araya girmeniz aralarını bozar ki vebali de size kalır çok dikkat edin. Onlar daha taze yeniler. Her evlilikte başlangıçta bunlar oluyor. Lütfen müdahale etmeyin. Anladigim kadarıyla baştan da sevmediğiniz için iyice gıcık kapmışsınız ama şunu söyleyeyim abiniz de olsa müdahale etme hakkını size vermez. Evlilik kutsal bir kurumdur

Konu direk abinizle ilgili olduğu halde o bir şey demiyor, size ne oluyor? Abiniz adına üzülebilirsiniz ama hayat onun hayatı. O ses çıkarmıyorsa ya da size fikriniz sorulmadıysa karışmamalısınız. Onların ikisi arasında. Yengeniz size ne der çıkar işin içinden, ki haklı.

Gelin hanım kötü olabilir onu kenara koyalım.
Fakat siz haddinizi bilmelisiniz. Ne demek müdahale edeceğim? Hangi sıfatla?
Onlar artık bir aile ve aralarındakiler sizi zerre ilgilendirmez.
Konuya geri dönelim.
Yengeniz hatalı. Fakat abiz koca adam bu saydığınız her şeye evet diyerek izin veren kendisi.
Ne yapacaksa kendisi yapacak.
Siz o evliliğin tarafı değilsiniz.

El kızı ne demek ya. Tam gorumcelik sözler. El kızı değil abinizin eşi karısı yani artık bir diğer cani. Bırakın lütfen kendi hallerine siz onlara karışırsanız yarın bir gün de siz evlendiginuzde sizin evliliginize karışan çok olur. Evlilik kurumu kutsaldır müdahale ederek en ufak bir olumsuzluğa sebep olmayın siz. Kendi aralarında çözsünler

Abiniz cok istese zaten gorusur. Hadi diyelim sizin gelin oyle mesaj atti bu kuzene. Ee ozaman abinizin neden haberi sonradan oluyor? Normalde cok yakinsalar ozaman kendisi birgun tel acardi hal hatir sorurdu masum kuzenine. Madem cok yakinsiniz. Hic mi o siralar iletisime gecmemis, gecmek istememis cok yakin oldugu kuzeninle? Yoksa fanusa mi kapatmis sizin gelin abini. Elini kolunu mi kirmis gariban abinin. Bunlar fazla sallamasyon bence.
Sizde yutmussunuz.

Bu olaylar oyle size anlatildigi gibi degildir eminim.

Son düzenleme:
Kuzenimiz,abimi aradığında ise telefonlara bizzat kendisi cevap verdi... demişsiniz, bir de "kuzenim yeni açıldı" demişsiniz... E iyi de, 4 aylık yeni evli çift bu kadar sık aranmaz ki... kuzeniniz görgü olarak biraz ayıp etmiş... tamam yengeniz belki tepkisel ama ben bu detaylara takıldım açıkçası... ayıp yahu, acil bir şey vs olsa tamam ama onlar şu anda cicim aylarındalar... biraz rahat bırakılsalar onlar için de iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…