Abim,eşi ve kuzeni.

Siz yinede büyük konusmayin derim.... benim esiminde kuzeni vardi dayi kizi..... bize gelmisti evliligimizin 4. Ayinda..

Disari ciktik ben esimin koluna girmistim yuruyorduk baktim diger koluna kuzeni girdi direkt esimin kolundan ciktim esim anladi kuzenini kolundan cikardi....benim yuzum dustu eve geldim dunyanin lafini ettim esime.... hakli oldugumu uyaracagini soyledi uyardi kiz küstü konusmadi coktaaaa tinnnnn .... kuzensen kuzenligini bilecen....

Siz karismayin size düşmez. Abiniz sikayetci ise kendi konuşsun karisiyla. Ben cok kiskanc değilim. Ama halasinin kizi yuzunden kocam beni kiracaksa yol orda cekip gitsin. Kim olursa olsun kari koca arasina 3. Kisi girdi mi delleniyorum ben. Yengeniz abartmis kiskancligi kabul. Ama abiniz de onu oyle kabul etmis yapacak bir sey yok. 4 aylikken sikayet etmeye basladiysa fazla yurumez zaten evlilikleri.

Abin ağırlığını koyacak, gerekirse "Boşarım seni!" diyecek keskinlikte olacak yengene karşı, sizlik bi durum yok. Yengeni adam edecek-edemeyecek olan kişi abiniz. Telefonuna sahip olsun bu kadar ne giriyor eşinin boyunduruğu altına, bu nedir ya? Neyden korkuyor? Telefonu alıp, "Nabıyon sen hasta mısın kadın?" diyemiyor mu?

Ya güdecek, ya gidecek özetle. Sizlik, kuzenlik bi şey yok.

Belki yengenizinde bildiği bir şey vardır. Belki halanızın kızı o kadarda masum değildir. Bilemiyorum kimsenin günahını almak istemem ama seninle görüşmek istemiyor dedikten sonra halanızın kızı neden aramaya devam etti ki. İlk zamanlar kıskançlık olur sonra sonra zamanla alışılır bu duruma. İnşallah geçicidir.

Acaba yengenizide bu kadar ısrarcı bir şekilde halasının oğlu arasa. Abiniz açıp seninle görüşmek istemiyor dediği halde halasının oğlu aramaya devam etse yine abim gereksiz bir kıskançlık yapıyor ne var bunda dermisiniz merak ettim. Yada yengeniz bazı akşamlar kız arkadaşlarımla takılmak istiyorum dese abiniz buna izin verirmiydi

Konu sahibi bide soyle düşünün kuzeniniz evli olsa abiniz arasa sık sık... onun esi abinize msj atsa rahatsiz olduğunu halanizin kizi bundan dolayi esini bosar mi ? Yada kimin yaninda yer alir sizce ?????

Abiniz yengenizle bir sene çıkmış, nişanlılık dönemi de vardır . Bu kadar zamanda anlayamamış mı yengenizin bu kadar kıskanç olduğunu.. bu kadar telefonlarına karışmasına, erkek arkadaşlarına müdahale etmesine gözyumduysa ve onunla bu sorunu konuşup çozmek yerine size şikayet etmekle kalıyorsa abiniz yengenizin suç ortağı sayılır . Abiniz bu sorunu çözmez, çözene tepki gösterir üstüne bir de çocuk yaparsa hiç şaşırmayın ..

Ne kadar kardeşi de olsanız onların ilişki dinamiğini bilemezsiniz. Bence hiç karismayin abiniz dert yanarsa dinleyin destek olun yeter şu an. İki yetişkin insan var karı ile koca arasına girilmiyor sonra hatalı siz olursunuz. Tabi istisnai durumlar hariç. Sizlik bir şey yok anlayacağınız.

Zaten sık sık aramamış.İlk başta inanmamış kuzenim de onunla gerçekten konuşmak istemediğini.2 kere aramış ya da mesaj atmış bilmiyorum.Daha sonra bu çıkmış ortaya

Israrcı olduğunu size kim söyledi? :) Biz küsmüşler zannediyorduk yazdım yukarıda.öyle ki konuşmuyorlardı.
Ayrıca abim yengeme sık sık arkadaşlarınla dışarı çık dolaş diyormuş fakat çıkmak istemediğini söylüyormuş.
Konu sahibi bide soyle düşünün kuzeniniz evli olsa abiniz arasa sık sık... onun esi abinize msj atsa rahatsiz olduğunu halanizin kizi bundan dolayi esini bosar mi ? Yada kimin yaninda yer alir sizce ?????

Eşini boşasın demiyorum ki ben,bunu nerden çıkardınız?Kaldı ki abim eşini çok seviyordu sevgili iken.şu an da öyledir muhtemelen,zaten yengemle konuşmak istememin amacı aralarındaki düzelmede katkım olması.

Doğru diyorsunuz arkadaşlar.
Fakat tekrardan söyleyeceğim ki burada yazamadığım bazı şeyler var.O yüzden nişanlılık dönemleri de olmadı ne yazık ki.Hatta şöyle söyleyeyim,o kadar sıkıntılar çıktı ki düğün bile yapamadık.Abim ve yengem klasik kıyafetlerle 7-8 arkadaşı ve aileler olmak üzere nikah kıydık.

Siz karışmayın bence onlar kendi arasında konuşur anlaşır siz görümcelik yapmış olursunuz. Abinizde çok taviz vermiş sonuçlarına kendi katlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…