Su kizin telini versene banaBiliyorum beni çok kişi kıskanç görümce olarak görecek. Ama ne yapacagımızı şaşırdık ne annem babam ne abim bu kızın artık gercek yüzünü görmüyorlar. Bitürlü vaz geçmiyorlar. Ablamlara ben mi sadece görüyoruz anlamıyorum.
Biz Trabzonluyuz ve ailemiz baya muhafazakar hepimiz kapalıyız. Abim bir kızla tanıştı kendisi polis kız da öğretmenmiş Şanlıurfa'da tanıştılar. Kız açık ve İstanbullu.
Abim her şeyine evet diyor eskiden abim bizimle her seyini anlatırdı kızla ilgili her seyi anlatırdı kız bizi sosyal medyada bile kabul etmedi abim bize karşı çok değişti sogudu ve biz kız için ufacık bir şey desek kızmaya başladı.
Bu kız köyde kalmaz anneme babama bakmaz dedim abim sen kal o zaman neden hemen kocaya gittin dedi yani kız hep haklı.
Kız abime bilezik siparişi bile vermis mesela bizde 3 4 bilezikle kız evlenir sonra da geri verir kocasıgile bu hanımefendi az demiş ve geri veremem demiş. Söz bileziği gibi bişey istiyormuş. Üstelik evlenince de biz dedik kızın maaşını biriktirin ev alın ona da demiş ki tek maaşla geçinecek olsam zaten okumam evde otururum yani hem kendi maaşı hem de abim ona bakacakmış yoksa neden evleniyormuş. Abim diyor ki sana kocan bakmıyor mu evet bakıyor ama ben kocama bütün gün yemek yapıyorum temizlik yapıyorum. Maaşı oldugu halde abim ona harçlık verecekmis.
Ayda 1000 2000 masrafı varmısmıs bizim 150 bile yok başı açık abime demiş ki kapalıların kıyafeti kapalı ve içinden gelmeden kapanana gelince kapanırım zorla olmaz. Tam başına buyruk.
Evlenince bise para veremezmiş abim öyle tembihlemiş kız
Ama ennn çok gücümüze giden abim annem babam bile bize o kız sizin gibi olamaz diyo yani okumuşsa şehirde büyümüşse benden fazlası mı var demek bide sırf sarışın diye kendini havalarda görüyor sormayın.
Ne yapmam lazım
Ailemi abimi nasıl uyandırmam lazım bu tarz bi şeyle karsılasan var mıııı
beni çok kişi kıskanç görümce olarak görecek
Bide anasina babasina baktircakmisne olduğunuzu siz de çok iyi biliyorsunuz aslında.
Bide anasina babasina baktircakmis
Kole pazarindan kole aliyor sanki
Akla bak , mantiga bak
Vah zavalli milletim yaa
Seytan dedin ya az sonra gelir muneaziz (m)illetimiz işte. yine de kibledim bu şeytani konuya inanasım gelmedi
Herkes eşit degil mi neden kendini üstün görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?