Abim,evliligi ve metresi

Sadece gelininize üzüldüm ... Salak yerine konmak cok kotu bisey ilerde bir gun öğrendiğinde eminim cok daha büyük bir travma yaşayacak. . Siz de kadınsınız biraz vicdan varsa anlatin bilsin.. Hergun kocasının zili calmasini bekleyip cocuguyla oyunlar oynarken hayran hayran bakmaya devam ederken bunu kapatmayı gizlemeyi düşünüyor musunuz vicdanınız el veriyor mu

Gelin de bı Sayfayı okuyorsa gelinde o metrese dava açıp nesi var nesi yoksa alsın.
Tabi kocasına da

Suc iste tek taraflı değil burda sadece kadını dövme olduğu için abiye neden denilmiyor diye çıkısiliyor. Sonra arada abimide babam dövdü demiş ama bilemiyorum. Iki tane pislik var ortada yani denilen o dövülsun bu dövülsun değil yengeyi salak yerine koyarak sessiz sedasız halletmeye çalışmak. Kadinin bilmeye hakkı var devam ya da ayrılmaya o karar vermeli kaldırılmamalı

Okuduğunuzu algılayamıyorsunuz ben size annenizi anlatın demedim sorum da verilmesi gereken cevap da gayet de açık.

Kızın bebeği aldırması bu kadar saçmalık içinde en doğrusu olmuş. Şerefsiz adam bu akılsız kızı da bırakacak önünde sonunda; nikah yok bi şey yok çocuğu nüfusuna bile almayacak, çocuk sefil olup gidecekti. Ne kadar toz pembe bakıyorsunuz hayata şaşırıyorum.
Konu sahibi siz de abimi suçlu buluyorum diyorsunuz ama en büyük suçlu kız size göre. Abiniz de kız da ahlaksız ama sizi ilgilendiren abiniz kızı dövdünüz de ne oldu?

Gücünüz abinize yetmedi kıza mı yetti ? Dövülmesi gereken abiniz sonuçta ama yok abiniz sizin canınızzzz sonuçta erkek yapar sığ zihniyeti var kafanızda galiba !
Abiniz ve evliliğinden çok tabiki kıza üzüldüm ben yazık ya kadın olmak işte hep ezilmek hep mağdur olmak zorunda.

Peki neden boşanmadı o tanıdığınız kadın ? Neden kocasının ölümüne kadar çekti bu sıkıntıyı ? Bende bunu anlamıyorum. Konu sahibinin yengesi bukadar olay olurken sanmıyorum habersiz olsun. Muhakkak şüphelendiği bir çok şeye denk gelmiştir. Göz göre göre sessiz kalmak yada bazı kadınların yaptığı gibi defalarca yakalamasını rağmen boşanmamakta aynı şekilde iğrençlik. Bir kadın bu durumu kendine nasıl yakıştırır ki kabullenir.

Abiniz asıl dayağı hakeden. Evli olan o. Neyse abiniz için çok şey söylemek isterdim.

Siz neden kızı dövüyorsunuz ki abinizi dövün. Dayaklık olan o. Karımdan boşanacağım deyip kızı kandıran o , kız da kanmasaymış tabi ama bence evli olan kişi kendini geri çekmeli. Önünü arkasını düşünmeli. Bekara bir şey olmaz. Isterse çeker gider ama evli olan herseyini kaybeder. Abiniz abartmış Evde onu bekleyen kadın ama dışarda metres. Oh ne alâ. Eğer yengeniz duyarsa siz abinizi evden gönderip yengenize yeğeninize sahip çıkın. Ama inşallah duymaz

P...ç mi? Yani hiç birşey den haberi olmayan anne ve babasını kendi iradesiyle! seçmemiş masum el kadar bebek o bahsettiğiniz p..ç diye nitelendirdiniz yavru.

Anne babanın günahını el kadar yavru mu sırtladı ki ona p...ç dediniz?

Umarım abin de metresi de hakettiği hayatı yaşar, eşine söyleyin destek çıkın bıraksın bu yaşadığı yalan hayatı kendine bi düzen kursun

Bir insanın önce kendine saygısı olması lazım, sonra saygı bekleyecek. Başında göz göre göre kabullenip türlü bahanelerle bunu çekmeye devam ederse kocası sürekli aldatıyor diye şikayette etmeye hakkı kalmaz. Birkez aldatan zaten affedildiğinde aldatmaya devam eder burası net. Kadın güçlü olacak. O çocuklara da gayet iyi bakabilir. Eşi ölüp tek başına çocuk yetiştiren binlerce kadın var. Çocuk yetiştirmek için kocaya ihtiyacı yok.

Iron Lady aslinda belalti vurmak hic sevmedigim bi seydir ama masum bir bebek icin PİÇ kelimesini bu kadar futursuzca, kendinizden emin kullanmaniz beni delirtti. Yaziklar olsun bir de hamileymissiniz. Alin bu asagidaki mesaj sizin. Simdi anlasiliyor kuyruk aciniz. Zamaninda kendi kocaniza bi sey dememissiniz ki simdi konudaki erkegi suclayin.

"Kızlar evlenmeden önce eşim beni aldatmış ancak bunu evlendikten sonra öğrendim. Üzerinden zaman geçti ayrılamadım hala beraberim pişmanmış vs gibi sözleri var şuan bir hatası yok ama canı yansın istiyorum köpekler gibi acı ceksin. Aldatmak gibi bir niyetim yok sadece canı acısın yeter. Ne yapılabilir? Nasıl hayatını zehir ederşm?"

Erkek cocugu yetistiren bireylerin bazilarina ders bu konular..hala arkasini ,yaptıklarını toplamalar filan.
Valla yengenizin de bukadar olayi duymamasi hic birsey çakmamasi da ilginc.

Gidecek yeri olmaması , ayrılınca Eşlerin gelirini az gösterip nafaka bile ödemenesi , ekonomik bağımsızlık , ailesinin çocuğunu Bırak sen kızımızsın ama çocuğunu kabul edemeyiz demesi , çocuğun okulu dershanesi ünv tesi ve bugün yarın devamlı artacak masrafları bu sorumlulukları tek basına yüklenecek olmak .... Daha sayayım mı ?

Emin olun o kocalara bayıldıkları için evli kalmıyor o kadınlarda.

Pardon da kızı savunan arkadaşlar evli olduğunu bile bile ilişkiye başlamak nasıl bir masumluk kızı kandırmış mis da karımı boşayacam diye kanmasaymis başkasının yuvasını yıkmak masumluk mu adam da kadın da her iki taraf da suçlu üzüldüğüm tek insan adam in eşi çocuğu

Metresi savunan kadınlar topluluğu şaşılacak iş doğrusu...
Bir dernek falan acsaniza metresleri koruma derneği..
Erkeklerin fitratlari bozuk zaten, Ayşe olmazsa Fatma,
Ama bir kadın evli olduğunu bile bile nasıl yatar kalkar , nasıl kadına bunu yapar,.
Zaten hepsinin bahanesi hazır boşanacakti, nah boşanacak.
Ohhh olmuş iyi olmuş,, hakettiğini yaşamış dilerim daha beter olur ...

Mialle miydi neydi üyenin adı
Aynı iş yerindeki kızla ilişkisi vardı abisinin
Kendi eşi de 1998 doğumluydu en son askere falan gidecekti ağlaşıyorlardı
Herhalde öyleydi ama bu üye o olamaz çünkü konu sahibi sitede çok eski.
Fakat bir konudan esinlendiği de kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…