- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Gelin de bı Sayfayı okuyorsa gelinde o metrese dava açıp nesi var nesi yoksa alsın.Ahırınızdaki öküze sahip çıkamıyorsunuz diye komşunun ineğini mi kestiniz siz şimdi? Ne demek evire çevire dövmek, elinizi sürmeye hakkınız yok.
Dayak yiyen kız, eğer burayı okuyorsan bu aileye dava aç. Hem çocuğunu zorla aldırmışlar, hem de seni dövmüşler. Eminim kamera kayıtları vardır. Donlarına kadar al tazminatını ellerinden.
Abinizin cezasını vereceğinize gücünüz bir kadına yetiyor demek ki. Gelinin de haberi olmaması çok acı, bu hikayedeki en masum kişi o gelin!
Gelin de bı Sayfayı okuyorsa gelinde o metrese dava açıp nesi var nesi yoksa alsın.
Tabi kocasına da
Suc iste tek taraflı değil burda sadece kadını dövme olduğu için abiye neden denilmiyor diye çıkısiliyor. Sonra arada abimide babam dövdü demiş ama bilemiyorum. Iki tane pislik var ortada yani denilen o dövülsun bu dövülsun değil yengeyi salak yerine koyarak sessiz sedasız halletmeye çalışmak. Kadinin bilmeye hakkı var devam ya da ayrılmaya o karar vermeli kaldırılmamalıBen metrese de abiye de üzülmem ikisinin de hakkı dayaklık. Kadını bile bile gelmiş sonuçta. Tek suçlu abi filan diyen olmuş da ikinci kadın olmayı kabul etmiş sonuçta iki şerefsizin de kendi iradesiyle. Ben tek masum gelin hanımı gördüm. Arkadasında durmanız çok güzel. Erkek eşinin kiri dememiş kendinizce abinizi düzeltmeye çalışmışsınız. Ama bu şerefsizliği bilmek yengenin hakkı. Yarın öğrenirse size de kırılabilir.
Okuduğunuzu algılayamıyorsunuz ben size annenizi anlatın demedim sorum da verilmesi gereken cevap da gayet de açık.Olayı annelere getirirseniz ili. Boyutu değişir! Haddinizi bilin. Savunduğunuz şeyler benim umurumda değil. Siz anlatın kendi annenizi biz de dinleyip aydınlanalım madem. İşinize bakın hanımefendi. Konu sahibini muhatap alın. Şu savunduğunuz seyler kadar terbiye de önemli olsaydı keşke. Asıl cahiller burada belli oluyor. Başkasının düşüncesine saygı duymaktan aciz kendini bir halt sananlar.
Ben açılabiliyor diye biliyorum.Kadına dava açamıyor malesef. Adama açabilir sadece
Peki neden boşanmadı o tanıdığınız kadın ? Neden kocasının ölümüne kadar çekti bu sıkıntıyı ? Bende bunu anlamıyorum. Konu sahibinin yengesi bukadar olay olurken sanmıyorum habersiz olsun. Muhakkak şüphelendiği bir çok şeye denk gelmiştir. Göz göre göre sessiz kalmak yada bazı kadınların yaptığı gibi defalarca yakalamasını rağmen boşanmamakta aynı şekilde iğrençlik. Bir kadın bu durumu kendine nasıl yakıştırır ki kabullenir.Adam kansız anlıyorum ki bence de. Şerefsizin önde gideni. Ama evli bir adamla ilişki yasamak ne yani? Sokakta erkek mi kalmadı! Umarım böyle tiplerle asla karşılaşmazsınız. Çünkü ben bu metres gibi bir kadın tanıdım. Kene gibi yapısmıstı. En sonunda adam öldü de karısı kurtuldu.
Dayak şiddet kesinlikle karşı olduğum seyler ama bence bu kadın hak ediyor. He asıl dayaklık abiydi o ayrı bir durum.
Umarım konu gerçek olmaz zaten.
Abiniz asıl dayağı hakeden. Evli olan o. Neyse abiniz için çok şey söylemek isterdim.Merhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
Siz neden kızı dövüyorsunuz ki abinizi dövün. Dayaklık olan o. Karımdan boşanacağım deyip kızı kandıran o , kız da kanmasaymış tabi ama bence evli olan kişi kendini geri çekmeli. Önünü arkasını düşünmeli. Bekara bir şey olmaz. Isterse çeker gider ama evli olan herseyini kaybeder. Abiniz abartmış Evde onu bekleyen kadın ama dışarda metres. Oh ne alâ. Eğer yengeniz duyarsa siz abinizi evden gönderip yengenize yeğeninize sahip çıkın. Ama inşallah duymazMerhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
P...ç mi? Yani hiç birşey den haberi olmayan anne ve babasını kendi iradesiyle! seçmemiş masum el kadar bebek o bahsettiğiniz p..ç diye nitelendirdiniz yavru.Şu metresi de savunanı anlamıyorum. Adam ne kadar pezeven.se Kadın da o kadar oros.u! Kimse kusura bakmasın. Günah iki taraflı. Bile isteye belli ki para icin koşturuyor.
Benim gözümde evli adamdan peydahlanan çocuk da ne kadar masum olursa olsun p.çtir! Kadının aklı yok mu? Kandırılmış diyorlar bir de. Gelin boşasın o erkek müsveddesi kocasını sonra da iki namussuz evlenip mutlu olsunlar.
Bizim de aşka saygımız var. Ama evli biriyse öğrendikten sonra pekala yoluna bakabilir. Adam iradesiz kadın kandırılmış mı oluyor?
Bunu savunan ya kendi de ikinci kadındır ya da empati yağamıyordur.
Bir insanın önce kendine saygısı olması lazım, sonra saygı bekleyecek. Başında göz göre göre kabullenip türlü bahanelerle bunu çekmeye devam ederse kocası sürekli aldatıyor diye şikayette etmeye hakkı kalmaz. Birkez aldatan zaten affedildiğinde aldatmaya devam eder burası net. Kadın güçlü olacak. O çocuklara da gayet iyi bakabilir. Eşi ölüp tek başına çocuk yetiştiren binlerce kadın var. Çocuk yetiştirmek için kocaya ihtiyacı yok.Ben kendisine bırakırım tabi hayat onu ya pes eder yada mücadele.
Ama eşi için değil çocukları için.Ayrılmış eşlerin çocukları çokmu mutlu?Bir anne çekiştiriyor bir baba iki arada bir derede kalıyorlar
Gidecek yeri olmaması , ayrılınca Eşlerin gelirini az gösterip nafaka bile ödemenesi , ekonomik bağımsızlık , ailesinin çocuğunu Bırak sen kızımızsın ama çocuğunu kabul edemeyiz demesi , çocuğun okulu dershanesi ünv tesi ve bugün yarın devamlı artacak masrafları bu sorumlulukları tek basına yüklenecek olmak .... Daha sayayım mı ?Peki neden boşanmadı o tanıdığınız kadın ? Neden kocasının ölümüne kadar çekti bu sıkıntıyı ? Bende bunu anlamıyorum. Konu sahibinin yengesi bukadar olay olurken sanmıyorum habersiz olsun. Muhakkak şüphelendiği bir çok şeye denk gelmiştir. Göz göre göre sessiz kalmak yada bazı kadınların yaptığı gibi defalarca yakalamasını rağmen boşanmamakta aynı şekilde iğrençlik. Bir kadın bu durumu kendine nasıl yakıştırır ki kabullenir.
Herhalde öyleydi ama bu üye o olamaz çünkü konu sahibi sitede çok eski.Mialle miydi neydi üyenin adı
Aynı iş yerindeki kızla ilişkisi vardı abisinin
Kendi eşi de 1998 doğumluydu en son askere falan gidecekti ağlaşıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?