Abim,evliligi ve metresi

O zaman ne güzel. Siz abiniz için de elinizden geleni yapmışsınız, gelininiz için de yapmışsınız/yapacakmışsınız.

Artık herkesin yoluna gitme vakti gelmiş...

konuyu iyi okumanizi tavsiye edrim. konu sahibi yengemizin kimsesi gidecek yeri yok duuarsa. maf olur burda maddiytla ilgili bise goremiyorm zaten abilerine bu teklifte bulunmuslar bosanin diye daha ne yapsinlar zaten farkindaysaniz konu sahibi anlayip anlatmamak arasinda kalmis bizden fikir istiyor

Hic ilgisi yok evi daha en basinda babam gelinin uzerine verdi ve tum paralar gelinin hesabinda kalir..tazminata ailem.oni muhtac birakmaz zaten

Az önce ikna ettik demiştiniz?

peki ne yapmayi dusunuyorsunz yengenizi bole saf yerine ne kadr fazla koyacak abiniz bence anne babanizla bu konuyu tekrar konusun .bunun ustesinden .gelwceginizi sanmiyorm abiniz akillanmiyor
Evet annem babam bizde kaldilar bi gece konustuk bayagi yarin anlaticaz herseyi

Sizde bayansınız biraz empati yapın.Sizin görümceniz arkanızdan böle iş çevirse ne yaparsınız?Teşekkür mü edersiniz?Abiniz eşini,siz gelininizi aldatmışsınız.Burda suçlu olan erkek.Kanmayacak kimseye.İlişki ev açmaya gidecek kadar gittiyse abinizin eşini sevme olasılığı sıfırdır benim gözümde.Evire çevire dövdüğünüz kadın Belki abinize inanıp evlenme vaadiyle kandırılıp 10 saat uzaklıktan geldi.Evet onunda yaptığı yanlış ama en büyük suç abinizin ve abinizin suçunu kapatmaya çalışan sizin.Gidin gelininize anlatın başka çocuk yapmasın en azından bunu söyleyin.Abiniz pek vazgeçecek gibi durmuyor bence.Zaten bu işi bir kere yapan tekrar yapar çünkü eşini sevmiyor kendine resmen başka hayat kurmuş

Evet annem babam bizde kaldilar bi gece konustuk bayagi yarin anlaticaz herseyi
anladim canim hakkinizda hayirlisi olsun siz elinizden geleni yaptiniz yazikkk. cidden sizde yazik ne emeklerle evlendirip bole hayal kirikligi hele o yengeye birde cocuk var ortada. abiniz hayatinin hatasini yapti bence .omru .boyunca pisman olack simdi alsin metresini yasasin onla

Aylardır yıllardır devam eden bir ilişkiyse bence bu durumu yenge kişisi biliyor en azından tahmin ediyordur, diye düşünüyorum. Bununla birlikte bilmezden geliyor bence. Hani hanımlar olarak miniminnacık bir mesajdan şüphelenen insanlarız. Kaldı ki adam ev açmış, çocuk yapmış vs. Kadının nasıl haberi olmayacak? Bu arada ben olsam muhtemelen bunca şeyden sonra söylerdim ancak bence kürtaj mevzusu en mantıklı karar olmuş. Hani o çocuk doğsaydı berbat bir ortama doğacaktı, onun yerine hiç dünyaya gelmemesi iyi olmuş. Maalesef gerçekler acıdır, keşke kimse kürtaj yaptırmasa kimse ama yani bir bebeğin gayrimeşru bir şekilde dünyaya gelmesi ne kadar zor olur bir de o konuyu düşünün. Kaldı ki insanlar sırf evlenmedi ve çocuk yaptı diye bile baskıya uğruyor bu ülkede.

Aynen zaten bosanirlarsa kimse bakmaz onun yuzune birdaha.ama iste yegenime cok uzuluyorum annemde oyle kiyamiyoruz o kadar cok seviyoruz ki onu anlatamam size.annem fenalasti hastaneye gotirduk aksam ,artik evde matem havasi var resmen

Valla sucun buyugu abide. Ama metres de az değil onca seye ragmen yapısmıs belli ki bedavadan ev tutulması alısverişler hosuna gitmiş evcilik oynuyor. Boylelerının köküne kibrit suyu. Hem abinizin hem de metresinin. Su asamada abinizin akıllanacagını sanmam.Olan cocuga olur ama yine de ben yengenizin yerinde olsam cocugu da alır giderim yuzumuzu fotografta bile goremez. İyi bir baba basta cocugunun annesine iyi olur zaten. Anneye yapılan ihanet cocugun kendisine yapılmıştır. Cunku eminim abiniz de bu işte en cok uzulenın yıprananın cocuk olacağının farkında ola ola bunu yapmıstır. Soyleyin karısına dar etsin dunyayı

Aynen zaten bosanirlarsa kimse bakmaz onun yuzune birdaha.ama iste yegenime cok uzuluyorum annemde oyle kiyamiyoruz o kadar cok seviyoruz ki onu anlatamam size.annem fenalasti hastaneye gotirduk aksam ,artik evde matem havasi var resmen
tahmin edebiliyorum bu kadr insani uzdugu icin o abinizi bogmak istedim yengeniz duyunca cok uzulecek ama ona en buyuk iyiligi yapiyorsunz

Aynen boyle o cocuk dogsaydi onu daha kotu seyler bekleyecekti bundan eminim

Yengemin gidecek yeri yok ona soyledikten sonra abimi kovacagiz evden o kendi evinde duzeni bozulmadan oturacak.abiminde cehennemin dibinde yeri olsun

Yengemin gidecek yeri yok ona soyledikten sonra abimi kovacagiz evden o kendi evinde duzeni bozulmadan oturacak.abiminde cehennemin dibinde yeri olsun
Geline bu iyiliği yapacaksanız bravo.Ama bu iyiliğin karsılıgında bosanma bekle diyeceksen o kötü işte. Zaten abiniz de kendini metresinin kollarına atacak kesin.Ne de olsa tek tutunacak dalı onun gibi ahlaksız olan o kadın.

Evet bunlari anlattik ve ikna oldu ama aldirmama secenegide vardi istemiyorsan seni zorlayamayiz sonucta doktora istemiyorum dersin olur biter dedik ama o aldirmaya karar verdi
Siz öyle söylediniz?
Siz?
Ahahaha tamam.
Az önce neler diyordunuz şimdi neler diyorsunuz,çevir kazı yanmasım misali.

Evliliğin baş karakterinin yemediği halt kalmıyor,evliliği kurtarmak size kalmış,
Yengenden cok ciddi seyler saklayarak ustelik...!
Milletin karnına burnunu sokarak!
Dayak atarak! Pes!

Bu mu sizin doğrunuz?
Abine en buyuk ceza,ilerleyen surec icerisinde eşinin onu terk etmesiydi zaten emin ol!

Kaldi ki abin metresini birakmiyor,birakmiyor yahu neyin zorlamasindasiniz? Adamin kendi kurdugu yuva umrunda değil

sizde hic bir sozden tatmin olmuyorsunuz o ailenin icinde mi yasiyorsunuz. hem ikna etse bile o kadinda aldirmasaymis kimse silah zoruyla bise yapmiyor
Yahu çelişkili ifadelerin nesinden tatmin olayım.
Az önce afedersiniz ama "o zaman her o*ospu doğursun,kimse aldırmasın" diye kürtaja ikna ettiklerini savunan hanımefendi şimdi sadece konuştuk kendisi aldırdı diyor. Biraz mantık,bütün yorumları okursanız tepkilerden çekindiğini görürsünüz. Sizde annesiniz,aldırmasaymış diyerek neden acımasızca konuşuyorsunuz? Belli ki baskı altında aldırmış bebeği. Allahım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…