- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
O zaman ne güzel. Siz abiniz için de elinizden geleni yapmışsınız, gelininiz için de yapmışsınız/yapacakmışsınız.Babam zaten oturduklari evi daha en basinda gelinin uzerine verdi.ayrica biz yegenimin alacagi nafakadan korkmayiz aksine onu nafakaya muhtac etmez gul gibi her ihtiyacini alir karsilariz.tam aksine gelinin ve yegenimin zor durumda kalmamasi icin yaptik onca seyi abim zerre kadar kimsenin umurunda degil.
konuyu iyi okumanizi tavsiye edrim. konu sahibi yengemizin kimsesi gidecek yeri yok duuarsa. maf olur burda maddiytla ilgili bise goremiyorm zaten abilerine bu teklifte bulunmuslar bosanin diye daha ne yapsinlar zaten farkindaysaniz konu sahibi anlayip anlatmamak arasinda kalmis bizden fikir istiyorAbi vazgeçmem diyormuş.
Aile hala geline birşey söylememiş. İlk yakalanmasını söylememelerini anlıyorum yazdım zaten.
Kusura bakmayın da bal gibi ilgisi var. Boşanmada takılar, evlilik birliğinde aldatma ile ilgili tazminat, eş çalışmadığı için eşe ve çocuğa nafaka alınacak. Bunlar az buçuk herkesi düşündürür. Aynı zamanda sevdikleri belki evine sürekli gidip geldikleri bir arkadaştan bir kardeşinden-kızından olacaklar.
Maalesef insan hep karşı tarafı düşünürmüş gibi görünse de kendine bile itiraf edemez aslında kendini düşündüğünü....
peki ne yapmayi dusunuyorsunz yengenizi bole saf yerine ne kadr fazla koyacak abiniz bence anne babanizla bu konuyu tekrar konusun .bunun ustesinden .gelwceginizi sanmiyorm abiniz akillanmiyorIste evladina nasil yapar bir insan bunu bilmiyorum.psikolojimiz alt ust oldu
Hic ilgisi yok evi daha en basinda babam gelinin uzerine verdi ve tum paralar gelinin hesabinda kalir..tazminata ailem.oni muhtac birakmaz zatenAbi vazgeçmem diyormuş.
Aile hala geline birşey söylememiş. İlk yakalanmasını söylememelerini anlıyorum yazdım zaten.
Kusura bakmayın da bal gibi ilgisi var. Boşanmada takılar, evlilik birliğinde aldatma ile ilgili tazminat, eş çalışmadığı için eşe ve çocuğa nafaka alınacak. Bunlar az buçuk herkesi düşündürür. Aynı zamanda sevdikleri belki evine sürekli gidip geldikleri bir arkadaştan bir kardeşinden-kızından olacaklar.
Maalesef insan hep karşı tarafı düşünürmüş gibi görünse de kendine bile itiraf edemez aslında kendini düşündüğünü....
Az önce ikna ettik demiştiniz?Bebege ben kiymadim kiza anlattim bu adam evli karisindan vazgecmez o bebegi tek basina buyuturum diyorsan buyrun buyut dedik ve oda oyle bir cocuk istemem dedi ve aldirdi.sanki ben doktorum hemen girip aldim gibi konusuyorsunuz.zaten doktora gittiginizde doktor defalarca anneye emin misin diye soruyor.istemese aldirmazdi
Evet annem babam bizde kaldilar bi gece konustuk bayagi yarin anlaticaz herseyipeki ne yapmayi dusunuyorsunz yengenizi bole saf yerine ne kadr fazla koyacak abiniz bence anne babanizla bu konuyu tekrar konusun .bunun ustesinden .gelwceginizi sanmiyorm abiniz akillanmiyor
Evet bunlari anlattik ve ikna oldu ama aldirmama secenegide vardi istemiyorsan seni zorlayamayiz sonucta doktora istemiyorum dersin olur biter dedik ama o aldirmaya karar verdiAz önce ikna ettik demiştiniz?
anladim canim hakkinizda hayirlisi olsun siz elinizden geleni yaptiniz yazikkk. cidden sizde yazik ne emeklerle evlendirip bole hayal kirikligi hele o yengeye birde cocuk var ortada. abiniz hayatinin hatasini yapti bence .omru .boyunca pisman olack simdi alsin metresini yasasin onlaEvet annem babam bizde kaldilar bi gece konustuk bayagi yarin anlaticaz herseyi
Aynen zaten bosanirlarsa kimse bakmaz onun yuzune birdaha.ama iste yegenime cok uzuluyorum annemde oyle kiyamiyoruz o kadar cok seviyoruz ki onu anlatamam size.annem fenalasti hastaneye gotirduk aksam ,artik evde matem havasi var resmenanladim canim hakkinizda hayirlisi olsun siz elinizden geleni yaptiniz yazikkk. cidden sizde yazik ne emeklerle evlendirip bole hayal kirikligi hele o yengeye birde cocuk var ortada. abiniz hayatinin hatasini yapti bence .omru .boyunca pisman olack simdi alsin metresini yasasin onla
Valla sucun buyugu abide. Ama metres de az değil onca seye ragmen yapısmıs belli ki bedavadan ev tutulması alısverişler hosuna gitmiş evcilik oynuyor. Boylelerının köküne kibrit suyu. Hem abinizin hem de metresinin. Su asamada abinizin akıllanacagını sanmam.Olan cocuga olur ama yine de ben yengenizin yerinde olsam cocugu da alır giderim yuzumuzu fotografta bile goremez. İyi bir baba basta cocugunun annesine iyi olur zaten. Anneye yapılan ihanet cocugun kendisine yapılmıştır. Cunku eminim abiniz de bu işte en cok uzulenın yıprananın cocuk olacağının farkında ola ola bunu yapmıstır. Soyleyin karısına dar etsin dunyayıMerhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
tahmin edebiliyorum bu kadr insani uzdugu icin o abinizi bogmak istedim yengeniz duyunca cok uzulecek ama ona en buyuk iyiligi yapiyorsunzAynen zaten bosanirlarsa kimse bakmaz onun yuzune birdaha.ama iste yegenime cok uzuluyorum annemde oyle kiyamiyoruz o kadar cok seviyoruz ki onu anlatamam size.annem fenalasti hastaneye gotirduk aksam ,artik evde matem havasi var resmen
Aynen boyle o cocuk dogsaydi onu daha kotu seyler bekleyecekti bundan eminimAylardır yıllardır devam eden bir ilişkiyse bence bu durumu yenge kişisi biliyor en azından tahmin ediyordur, diye düşünüyorum. Bununla birlikte bilmezden geliyor bence. Hani hanımlar olarak miniminnacık bir mesajdan şüphelenen insanlarız. Kaldı ki adam ev açmış, çocuk yapmış vs. Kadının nasıl haberi olmayacak? Bu arada ben olsam muhtemelen bunca şeyden sonra söylerdim ancak bence kürtaj mevzusu en mantıklı karar olmuş. Hani o çocuk doğsaydı berbat bir ortama doğacaktı, onun yerine hiç dünyaya gelmemesi iyi olmuş. Maalesef gerçekler acıdır, keşke kimse kürtaj yaptırmasa kimse ama yani bir bebeğin gayrimeşru bir şekilde dünyaya gelmesi ne kadar zor olur bir de o konuyu düşünün. Kaldı ki insanlar sırf evlenmedi ve çocuk yaptı diye bile baskıya uğruyor bu ülkede.
Yengemin gidecek yeri yok ona soyledikten sonra abimi kovacagiz evden o kendi evinde duzeni bozulmadan oturacak.abiminde cehennemin dibinde yeri olsunValla sucun buyugu abide. Ama metres de az değil onca seye ragmen yapısmıs belli ki bedavadan ev tutulması alısverişler hosuna gitmiş evcilik oynuyor. Boylelerının köküne kibrit suyu. Hem abinizin hem de metresinin. Su asamada abinizin akıllanacagını sanmam.Olan cocuga olur ama yine de ben yengenizin yerinde olsam cocugu da alır giderim yuzumuzu fotografta bile goremez. İyi bir baba basta cocugunun annesine iyi olur zaten. Anneye yapılan ihanet cocugun kendisine yapılmıştır. Cunku eminim abiniz de bu işte en cok uzulenın yıprananın cocuk olacağının farkında ola ola bunu yapmıstır. Soyleyin karısına dar etsin dunyayı
Geline bu iyiliği yapacaksanız bravo.Ama bu iyiliğin karsılıgında bosanma bekle diyeceksen o kötü işte. Zaten abiniz de kendini metresinin kollarına atacak kesin.Ne de olsa tek tutunacak dalı onun gibi ahlaksız olan o kadın.Yengemin gidecek yeri yok ona soyledikten sonra abimi kovacagiz evden o kendi evinde duzeni bozulmadan oturacak.abiminde cehennemin dibinde yeri olsun
Siz öyle söylediniz?Evet bunlari anlattik ve ikna oldu ama aldirmama secenegide vardi istemiyorsan seni zorlayamayiz sonucta doktora istemiyorum dersin olur biter dedik ama o aldirmaya karar verdi
sizde hic bir sozden tatmin olmuyorsunuz o ailenin icinde mi yasiyorsunuz. hem ikna etse bile o kadinda aldirmasaymis kimse silah zoruyla bise yapmiyorSiz öyle söylediniz?
Siz?
Ahahaha tamam.
Az önce neler diyordunuz şimdi neler diyorsunuz,çevir kazı yanmasım misali.
Yahu çelişkili ifadelerin nesinden tatmin olayım.sizde hic bir sozden tatmin olmuyorsunuz o ailenin icinde mi yasiyorsunuz. hem ikna etse bile o kadinda aldirmasaymis kimse silah zoruyla bise yapmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?