- 3 Haziran 2014
- 2.340
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Benim bu kadar uzun yazıyı okuyacak sabrım yok. Okuyan varsa kısaca anlatabilir mi?
Benim bu kadar uzun yazıyı okuyacak sabrım yok. Okuyan varsa kısaca anlatabilir mi?
ağabeyin kaç yaşında mesleği ne?, karaktersiz herifin huyunu suyunu bilen baban neden bile bile yaktı maaşını? , kaçan yenge iyi kaçmış valla...ama şunu söyleyeyim su testisi su yolunda kırılır, başına bir şey gelse de çok şaşırmayın ağabeyinizin:18:
Abim 35 yaşında matbaacı, resmen dolandırıcı verdiği hiç bir sözü tutmaz annemi hele hep umutlandırır ama sonuç hep hüsran
canım senın dıger ablanda ben olmayayım cunkı anlatıklarının hepsı sankı benım erkek kardesımı anlatmıssın gıbı bızımde var o dertten benım anneme babamada cok seyler yasattı yanlız senın abın bosanmıs benım kardesımın bı esı var dusmanın basına bıle vermesın oda ayrı bı dert kardesım ayrı bı dert annemın babanım omrunu yıyp bıtırıyo 4 kardesız sadece bı ablamla gorusuyo bızımle kus ah ah yaramı desmeyım
allah sızede sabır versın allah ıslah etsın
bu nasıl bir abidir ya! insan olamaz babasına nasıl yapar! yengen anlamış ve paçasını kurtarmış! kardeş işte atsan atılmaz satsan satılmaz! sen babana söyle artık evlatlıkdan red etse adam haklı yani! düşman başına böyle abi!
Allah sabır versin size ...ama bence hiç muhattap olmayın ağabeyinizle onun için gelen telefonlarla da ilgilenmeyin kesinlikle..
Abisi düzenbazın tekiymiş kısacası. Borcuna sadık değil, verdiği sözleri tutmuyor
allah yardımcınız olsun. abinin babasını böyle zor duruma sokması çok üzücüBabamı o kadar üzdü ki bu adam babam artık evden bile kovdu annem anlatmıştı 3 gün kalıyor bir yerlerde annem dayanamıyor çok üzülüyor annemi öyle görünce babam sesini çıkarmıyor aynı evde iki yabancı gibiler bende evlendim artık çok kötüyüm babama bu son olayını soylesem Allah korusun birşey yapmasından çok korkuyorum elim ayağım bağlı
Allah yardımcınız olsun. Burda ailenize büyük iş düşüyor. Bağırlarına taş basacaklar ve evlat falan demeden onun iyililiği için bir daha maddi yardım yapmayacaklar. Gerekirse hapse bile girmesi abinizin belki de aklının başına gelmesi demek olur. Bu şekilde hep birileri toplarsa arkasını ondan hiç bir şey olmaz. Ailede birinin akıllı davranması lazım. Abinizin huyunu bilmiyor musunuz da eline 50.000 sayıyor babanız. Ne yapabilirdi, o parayı oğluna vermeyip onunla gidip o makineleri aldığından emin olabilirdi. İş kurulacaksa oğlunun altından kalkabileceği bir işi gene bütün parayı eline saymadan yapmalıydı. Yok eğer babanızın da ticarete yatkınlığı yoksa abinizin hiç olmadığı ortada başka bir yola baş vurulmalıydı. Ama artık ailenizin abinizin huyunu iyice öğrendiğini ummak istiyorum. Bu 800'ü ödemeye falan kalkmasınlar, belki bir temiz dayak onu kendine getirir. Şiddete karşıyım ama ailesine psikolojik şiddet uygulayan birine de her şey mübah.
Allah evladın hayırlısını versin. Çok kötü.
Babanız çok büyük saflık yapmış az biraz biliyordur huyunu kabul etmemesi gerekirdi.
Böyle insana merhamet edilmez ihbar edip içeri tıktırmalı asıl.
Ne yapılabilir ki böyle birine fikir veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?