- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi deniz54321
-
Yok gıı konu sahabının gelmemesi üzerine halkı oyalamak üçün uydurulan bir bahaneGerçekten mi?
Nişanlıyı aldım gidiyorum demişti konu sahibi
Yok gıı konu sahabının gelmemesi üzerine halkı oyalamak üçün uydurulan bir bahane
Ben yüzleşmeye de inanmıyorum kimseye söyleyemem dediğinde çok tepki aldı bunu bastırmak için öyle dedi gibi :) ne açıklama yapsam diye düşünüyordur :)Evet sonradan anladım :)
Acaba yüzleşmede ters giden birşeyler mi oldu düşünmeden edemiyorum
Ben yüzleşmeye de inanmıyorum kimseye söyleyemem dediğinde çok tepki aldı bunu bastırmak için öyle dedi gibi :) ne açıklama yapsam diye düşünüyordur :)
Ne kadan da ani kararlar alan bir görümceAynı fikirdeyiz buraları da okuyordur kesin
Konu başında kesinlikle anneme, nişanlısına söyleyemem tavrı vardı.
Baktım 4 sayfa sonra nişanlıyı aramış hatta almış anne evine doğru gidiyormuş demek ki bu sitenin ikna kabiliyeti çok yüksek gece saati olmasına rağmen dinlemedi bile
Ben seni cok iyi anliyorumKızlar abim 1 ay önce nişanlandı. Öyle harika bir gelinimiz var ki. Hem huyu çok güzel hem kendi. Su gibi derler ya öyle bir kız. Ailesi de çok iyi üstelik uzun zamandır tanıdığımız bir aile. Düğünleri de bir kaç aya olacak, hazırlık yapıyorlar. Düğün yeri tutuldıu, evi alındı, eşyalar filan alınıyor yani herşey çok güzeldi ama abimin nişanlısını aldattığını tesadüfi bir şekilde öğrendik.
Nasıl öğrendiğimin ayrıntılarına girmeyeceğim ama yüzde yüz eminim. Ben ve kuzenim biliyoruz. Ben şimdi ne yapayım. Asla nişanlısına söyleyemem, anneme mi söylesem? Off ama kadıncağızın yüreğine iner. Aslında kuzenim konuşmaya çalışmış abimle ama karışma bana diye terslemiş. Yaşı da küçük değil ki. İşi gücü yerinde eğitimli bir insan. Dışardan baksan ne kadar aklı başında dersin. Şu an öyle sinirliyim ki abime. Bu sinirle sağlıklı düşünemiyorum. Saçma sapan bişey yapmaktan korkuyorum. Akıl verin bana.
E iyi de sizde göz yummuş olmuyor musunuz? Anlamamışta olabilirim kız aldattığını bile bile mi evlendi?Ben seni cok iyi anliyorum
Basima buna benzer bisye geldigi icin
abim 4 yil ciktigi kiz arkadasini bizimle tanistirmisti (ilk tanistirdigi kiz ) demekki ciddiydi, kiz cok sessiz guzeldi,namusluydu ayni dedigin gibi ama nisanli degil sevgilililer
abim kizdan ayrildi ama kizla biz hala sosyal medyalarda arkadastik bi gun bana mesaj atti sayfalarca (abim onu aldattiyodu oyuzden ayrildilar) cok uzuldum durumuna icim ciz etti anneme okudum oturduk annemle agliyoruz dusun yani
kizla gittim gorustum konustum onu aldattigini biliyodum aslinda ama bilmiyomus gibi yaptim abimle konustuk ben ayri annem ayri zamanda bunlar tekrar bir araya geldiler aradan 1 yil gecti gecmedi nisan takildi 6 ay oncede evlendiler
anlatirken yasadigim seyleri bil istedim hani hemen hemen ayni olaylar
ben senin yerinde olsam abimle konusurum annenede soyle oda konussun madem boyle yapacak kizin hayatinida yakmasin yolunu cizsin
Lutfen durust olun kizada yazik edersin vebali buyuk olur
Aynı fikirdeyiz buraları da okuyordur kesin
Konu başında kesinlikle anneme, nişanlısına söyleyemem tavrı vardı.
Baktım 4 sayfa sonra nişanlıyı aramış hatta almış anne evine doğru gidiyormuş demek ki bu sitenin ikna kabiliyeti çok yüksek gece saati olmasına rağmen dinlemedi bile
Hayir soyle anlatim, detay vermedim konunun rayindan cikmasin diyeE iyi de sizde göz yummuş olmuyor musunuz? Anlamamışta olabilirim kız aldattığını bile bile mi evlendi?
Heh şimdik anladım. Kız bilip kabul etmiş sonuçta sizlik birşey yok duruma göre davranmışsınız.Hayir soyle anlatim, detay vermedim konunun rayindan cikmasin diye
abim kizla cikiyodu nisanli degildi o aldattigi kizla hani niyeti ciddi degildi
ben bise demedim cunku kizi daha fazla uzmek istemedim
kiz (suan gelinimiz) abimle karsi karsiya geldiler abim anlatmis zaten
abim itiraf etmis, gelinimiz bana yazdi sonradan onunla gorustuler soz vermis
Zaten hemen evlenmedi guveni oturmasi icin yaklasik 1 yil bekledi sonradan evlilik icin adim attilar
En doğrusu. Kızın adına sevindim.bu saate kadar yazamadım kusura bakmayın. henüz yorumlarınız okumadım ama bu kadar çok sayfa olduğundan merak edildiğini düşünüyorum tekrar kusuruma bakmayın kızalr.
dün gece konuyu açıp bir kaç kişiye de yorum yazdıktan sonra kuzenim aradı. dayanamamış ve tekrar abimi yanına gidip tartışmışlar (bu arada kuzenimde erkek ve abimle yaşları yakın)
sonra beni aradı ve abimi alıp annemlere gittiğini söyledi. bana ne yap et nişanlısını al getir dedi. o gün gelinimizin bir arkadaşının kınası vardı, oraya gideceğini biliyordum. belki hala ordadır dışardadır bir umut yakalarım dedim ama eve geçmişler. kıza dedimki eşimle tartıştım canım çok sıkkın dışardayım seni almaya geliyorum biriyle konuşmaya ihtiyacım var gibi bir yalan uydurum. muhtemelen inanmadı bir anlam veremedi ama geldi işte annemlere gittik. abimle kuzenimde gelmişti zaten girdiğimde kuzenim herşeyi annemle babama anlatıyordu gelinimizde girdi salona. ben girmedim. bir kadın olarak abimden utanıyorum kızın yüzüne bakamıyorum resmen. zaten orda annem babam da varken bana laf düşmez. sonuç olarak gelin yüzüğü attı.
Ve soyle soyleyim gercekten abim o sozunu verdikten sonra cok degisti, daha bi sakinlesti sevgilisinin (simdi karisinin) kiymetini bildiHeh şimdik anladım. Kız bilip kabul etmiş sonuçta sizlik birşey yok duruma göre davranmışsınız.
Herseyin hayirlisi olsunbu saate kadar yazamadım kusura bakmayın. henüz yorumlarınız okumadım ama bu kadar çok sayfa olduğundan merak edildiğini düşünüyorum tekrar kusuruma bakmayın kızalr.
dün gece konuyu açıp bir kaç kişiye de yorum yazdıktan sonra kuzenim aradı. dayanamamış ve tekrar abimi yanına gidip tartışmışlar (bu arada kuzenimde erkek ve abimle yaşları yakın)
sonra beni aradı ve abimi alıp annemlere gittiğini söyledi. bana ne yap et nişanlısını al getir dedi. o gün gelinimizin bir arkadaşının kınası vardı, oraya gideceğini biliyordum. belki hala ordadır dışardadır bir umut yakalarım dedim ama eve geçmişler. kıza dedimki eşimle tartıştım canım çok sıkkın dışardayım seni almaya geliyorum biriyle konuşmaya ihtiyacım var gibi bir yalan uydurum. muhtemelen inanmadı bir anlam veremedi ama geldi işte annemlere gittik. abimle kuzenimde gelmişti zaten girdiğimde kuzenim herşeyi annemle babama anlatıyordu gelinimizde girdi salona. ben girmedim. bir kadın olarak abimden utanıyorum kızın yüzüne bakamıyorum resmen. zaten orda annem babam da varken bana laf düşmez. sonuç olarak gelin yüzüğü attı.
evet doğru söylüyorsunuz yalan üzerine yuva olmazdı, olmamalıydı.Herseyin hayirlisi olsun
Siz dogru olani yapmisiniz, vijdaniniz rahat olsun
Yalan uzerine yuva kurulmaz
Abinin değiştiğinden ne kadar emin olabilirsiniz ki gene aldatır o kız kendine yazık etmiş...Ve soyle soyleyim gercekten abim o sozunu verdikten sonra cok degisti, daha bi sakinlesti sevgilisinin (simdi karisinin) kiymetini bildi
Evlendiler ama ben hic bizaman abimdir diye haksiz olsa yaninda olmam,bunu gelinimizde biliyo
Hep^hakliyi savundum gelinimize haksiz bise dese bile ben onun tarafini tutarim
Konu sahi bence dogrunun yaninda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?