abim nişanlısını aldatıyor

İnanmadı sanırım aldattığına. Abimin yanlış amladığını sanmıyorum baya yakınlarmış başka bi kızla elini falan tutmuş çünkü.

Yok affetmeliydi değil. O yapınca görmezden geliyor inanmıyor sorgulamıyor ama beni hiç dinlemedi demekki onu gerçekten sevmiş diye düşündü. Çünkü abim kızla tanıştığında maddi açıdanda kötü bi durumdaydı kız. Evini falan abim tuttu okul masraflarını karşıladı iş buldu. Sınavlara hazırladı ingilizce öğretti spora yazdırdı ilk halinden eser kalmadı kızın öyle söyliyim iyilerdi yani evleniceklerdi. Kız çok güveniyordu abime. Sonra söylemedikleri bişey oldu abim kızdan uzaklaştı abim sadece "ben iyi olsun diye uğraştım o değişti yalan söylemeye başladı" dedi.

Kavga ettiler bu kavga abimin işine yansıdı iş ortamında olduğu için ve bi sınava seçilmişti notunu düşürdüler gidemedi. Kız abimin oraya gitmesini istemiyordu söylemiştide zaten bu sebeple kıskançlıktan bilerel yaptığını düşündü abimde.

Neden aldattı bilmiyorum şehirdışına çıktığında yabancı kızlarla olmuş.

Kız abime aşıktı o evlendiği kişiye kıymet veriyordu bi kalp çarpıntısı yoktu bunu biliyorum. Sanırım evlenmiş olmak için evlendi ama ona bunu hiç sormadım. Gözümlede kötü bişey görmedim mutlu bence. İnşallah hep mutlu olur

Evlendiktrn sonra bişeyini görmedik mutlu görünüyorlar. Tek anlamadığım şey kız 31 yaşındaydı şuan sanırım 35-36 olması lazım. Ençok istediği şeyde çocuk sahibi olmaktı. Kaç sene oldu hala çocuğu yok. İnşallah kötü bi durum yoktur. O mevzuları hiç sormadım çünkü soramamda.

Abini her ne kdr kizi "para somuren kiz"olrak gorsede bu iliskinin bitis noktasini abiniz belirlemis aldatarak.
Eger parasini somuruyosa ayrilsin atsin nisani. Bu kdr. Aldatmak nedir?

Her neyse olan olmus. Abiniz kendisini aklamasin artik. Ve insallah bundan snra abiniz yaptigini hatalarin frkina varip guzel mutlu bi hayat surer, ve eski nisanlisida insallah mutlu ve huzurlu bi evliligi vardir.

Zenginliği cezbetmiş olabilir.
Çocuk meselesi de kendi bileceği iş belki adama güvenmediğinden yapmıyordur bilemeyiz. Abiniz evlendi mi peki

Yok hayır sömürme anlamında demedim. Öyle bi sömürü yok abim seve seve yaptı bunları. En kötü zamanları paylaştık kafasına gitti abim... Kız çalışkan bi kızdı zaten abimin bulduğu işte yükseldi çalıştı didindi. Abimin emeğini hiçbizaman boşa çıkarmadı. Dile de çalıştı öğrendi çabaladı. Okulu uzatmadan bitirdi evlenecekler diye. Ama işte abim sanırım küçük gördü kızı. Kızda o yüzden bu kadar çabaladı.
Şuan bi kızla beraber abim. Çok seviyor kızı aldatma falan yok iyi görünüyorlar. Bu kızda ünivli şuan. Geçen gün bukadar çabalıyorum inşallah değişmez diyordu. Önceki kızdan bahsettiğimizde emeğimi hiçe saydı diyordu sevdiğim için ayrılamıyordum demişti. Ama her ikiside detay vermedi hiç. Belli başka şeylerde var ama söylenmiyor demekki.

Olan olmuş bitem bitmiş. İnşallah her ikisinin de düzgün hayatları olur

Zenginliği cezbetmiş olabilir.
Çocuk meselesi de kendi bileceği iş belki adama güvenmediğinden yapmıyordur bilemeyiz. Abiniz evlendi mi peki
Henüz evlenmedi bikaç ilişkisi oldu biriyle ciddi olabilir diyordu ben nefret etmiştim kızdan evimize geldi hepimizi aşağıladı falan uzun hikaye. Sonuç olarak abime bıraktık ama anlaşamadılar. Şimdi biri var evleneceğini net bişekilde söylüyor. En ufak bişeyde soğuyan adam o eski kızdan bu yana ilk defa evleneceğim diyor.
İşte adama güvensin güvenmesin yapıcam diyordu bazen aklıöa geldikçe dua ederim hep eğee bir sorun varsa Allah yardım etsin. İsteğine kavuşsun diye.

Bence o diger kiza ulasmaya calisin bir sekilde.. ben olsam anonim bir sekilde abimin nisanlisina x seni aldatiyor derdim..

Konu sahibi abisiyle yengesini silbaştan tanıştırmaya gitti heralde. Yada hep beraber uyuya kaldılar..

Abiniz o kadar şey yaptı kız için bir de aldattı öyle mi..
Bdv deki gibi değil hayat dedim hep, sonuçta derdi olan yazıyor falan..
Ama bir süredir aldatmayan yok, hissetmemek anlamamak var diye düşünmeye başlıyorum büyük oranda... Erkeklerin çoğu da aslında bedenen birlikte olmayı aldatmaktan saymıyor sanırım. Evlenince yapan ş.fsizdir ama evlenmeden önce normal diyen bir erkek arkadaşım vardı(ciddiyetini bilemiyorum, şakacı biraz), hatta bunu normal görebileceğine dair şeyler söyleyen bir kız arkadaşım da olmuştu.

Uyarsan da abini birsey degismez, nikah oncesi aldatiyorsa yine yapar. Kuzeninize msj atin,abimin aldattigini soyleyemedim cok uzgunum ama o da abim vs diye, bu mesaji da kizla ortak tanidiginizin yanlislikla! Gozune sokun. Wc ye giderken teli masada birakin kendi gorsun mesela...

Bence geline söylemen lazım. Evet çok üzülecek ama evlenirlerse sen de bu yükü taşıyamazsın.
Kız da ona göre yolunu çizer

Niye nişanlısına söylemiyorsun evlilikleri mi bozulur adı üzerinde nişanlı ona söyle evlendikten sonra duymasından daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…