- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi deniz54321
-
Abiniz bi kere kusura bakmayin ama kessin sesini otursun kenara. "Aldattim ama affetmeliydi" demek cok gereksiz bi cumle. O kiz sana su an guvenmiyosa " yeni nisanlinda aldatiyor bak ben gibi" dediginde, bu tamamen senin inandiriciligini kaybetmenden dolayidir. Aldattin ve guven muven kalmadi sana karsi, senin dedigini neden inanmaliki? ben o kiz olsam bende zittini yaparim.
Ama korktugum soruyu sorucam. Kiz o aldatan kisiylemi evlendi? O kiz sirf abinin dediginin tersini yapmak icinmi evlendi yoksa?
Kız onu aldatan adamla mı evlendi?
Belki de adamın kuzeni falandır abin yanlış anlamış olabilir.
Belki de kız çamur atmaya çalıştığını düşünmüş olabilir.
Umarım öyle değildir tabi.
İnanmadı sanırım aldattığına. Abimin yanlış amladığını sanmıyorum baya yakınlarmış başka bi kızla elini falan tutmuş çünkü.
Yok affetmeliydi değil. O yapınca görmezden geliyor inanmıyor sorgulamıyor ama beni hiç dinlemedi demekki onu gerçekten sevmiş diye düşündü. Çünkü abim kızla tanıştığında maddi açıdanda kötü bi durumdaydı kız. Evini falan abim tuttu okul masraflarını karşıladı iş buldu. Sınavlara hazırladı ingilizce öğretti spora yazdırdı ilk halinden eser kalmadı kızın öyle söyliyim iyilerdi yani evleniceklerdi. Kız çok güveniyordu abime. Sonra söylemedikleri bişey oldu abim kızdan uzaklaştı abim sadece "ben iyi olsun diye uğraştım o değişti yalan söylemeye başladı" dedi.
Kavga ettiler bu kavga abimin işine yansıdı iş ortamında olduğu için ve bi sınava seçilmişti notunu düşürdüler gidemedi. Kız abimin oraya gitmesini istemiyordu söylemiştide zaten bu sebeple kıskançlıktan bilerel yaptığını düşündü abimde.
Neden aldattı bilmiyorum şehirdışına çıktığında yabancı kızlarla olmuş.
Kız abime aşıktı o evlendiği kişiye kıymet veriyordu bi kalp çarpıntısı yoktu bunu biliyorum. Sanırım evlenmiş olmak için evlendi ama ona bunu hiç sormadım. Gözümlede kötü bişey görmedim mutlu bence. İnşallah hep mutlu olur
Zenginliği cezbetmiş olabilir.Evlendiktrn sonra bişeyini görmedik mutlu görünüyorlar. Tek anlamadığım şey kız 31 yaşındaydı şuan sanırım 35-36 olması lazım. Ençok istediği şeyde çocuk sahibi olmaktı. Kaç sene oldu hala çocuğu yok. İnşallah kötü bi durum yoktur. O mevzuları hiç sormadım çünkü soramamda.
Abini her ne kdr kizi "para somuren kiz"olrak gorsede bu iliskinin bitis noktasini abiniz belirlemis aldatarak.
Eger parasini somuruyosa ayrilsin atsin nisani. Bu kdr. Aldatmak nedir?
Her neyse olan olmus. Abiniz kendisini aklamasin artik. Ve insallah bundan snra abiniz yaptigini hatalarin frkina varip guzel mutlu bi hayat surer, ve eski nisanlisida insallah mutlu ve huzurlu bi evliligi vardir.
Henüz evlenmedi bikaç ilişkisi oldu biriyle ciddi olabilir diyordu ben nefret etmiştim kızdan evimize geldi hepimizi aşağıladı falan uzun hikaye. Sonuç olarak abime bıraktık ama anlaşamadılar. Şimdi biri var evleneceğini net bişekilde söylüyor. En ufak bişeyde soğuyan adam o eski kızdan bu yana ilk defa evleneceğim diyor.Zenginliği cezbetmiş olabilir.
Çocuk meselesi de kendi bileceği iş belki adama güvenmediğinden yapmıyordur bilemeyiz. Abiniz evlendi mi peki
İnanmadı sanırım aldattığına. Abimin yanlış amladığını sanmıyorum baya yakınlarmış başka bi kızla elini falan tutmuş çünkü.
Yok affetmeliydi değil. O yapınca görmezden geliyor inanmıyor sorgulamıyor ama beni hiç dinlemedi demekki onu gerçekten sevmiş diye düşündü. Çünkü abim kızla tanıştığında maddi açıdanda kötü bi durumdaydı kız. Evini falan abim tuttu okul masraflarını karşıladı iş buldu. Sınavlara hazırladı ingilizce öğretti spora yazdırdı ilk halinden eser kalmadı kızın öyle söyliyim iyilerdi yani evleniceklerdi. Kız çok güveniyordu abime. Sonra söylemedikleri bişey oldu abim kızdan uzaklaştı abim sadece "ben iyi olsun diye uğraştım o değişti yalan söylemeye başladı" dedi.
Kavga ettiler bu kavga abimin işine yansıdı iş ortamında olduğu için ve bi sınava seçilmişti notunu düşürdüler gidemedi. Kız abimin oraya gitmesini istemiyordu söylemiştide zaten bu sebeple kıskançlıktan bilerel yaptığını düşündü abimde.
Neden aldattı bilmiyorum şehirdışına çıktığında yabancı kızlarla olmuş.
Kız abime aşıktı o evlendiği kişiye kıymet veriyordu bi kalp çarpıntısı yoktu bunu biliyorum. Sanırım evlenmiş olmak için evlendi ama ona bunu hiç sormadım. Gözümlede kötü bişey görmedim mutlu bence. İnşallah hep mutlu olur
Bence geline söylemen lazım. Evet çok üzülecek ama evlenirlerse sen de bu yükü taşıyamazsın.Kızlar abim 1 ay önce nişanlandı. Öyle harika bir gelinimiz var ki. Hem huyu çok güzel hem kendi. Su gibi derler ya öyle bir kız. Ailesi de çok iyi üstelik uzun zamandır tanıdığımız bir aile. Düğünleri de bir kaç aya olacak, hazırlık yapıyorlar. Düğün yeri tutuldıu, evi alındı, eşyalar filan alınıyor yani herşey çok güzeldi ama abimin nişanlısını aldattığını tesadüfi bir şekilde öğrendik.
Nasıl öğrendiğimin ayrıntılarına girmeyeceğim ama yüzde yüz eminim. Ben ve kuzenim biliyoruz. Ben şimdi ne yapayım. Asla nişanlısına söyleyemem, anneme mi söylesem? Off ama kadıncağızın yüreğine iner. Aslında kuzenim konuşmaya çalışmış abimle ama karışma bana diye terslemiş. Yaşı da küçük değil ki. İşi gücü yerinde eğitimli bir insan. Dışardan baksan ne kadar aklı başında dersin. Şu an öyle sinirliyim ki abime. Bu sinirle sağlıklı düşünemiyorum. Saçma sapan bişey yapmaktan korkuyorum. Akıl verin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?