Yengem surekli bana abimin onu erkek gibi giydgndigini biraz kadinsi ol bakımlı ol dedgini anlatıyordu kendileri de oyle mukemmel degiller ama eleştiri yapıyorlarYengen çok mu güzelmiş? Yada abin çok mu yakışıklıymış?
Söylediğin çok ayıp olmus yengenin suratına onun da bulduğunu gördük demek. Çok çok çok ayıp. Başkasında kızdığın deyi yapmışsın. Bi derdim varsa ara abine söyleMerhaba sevgili k.k uyeleri. Iki abim var en büyük olan evli . Biraz once watshappdan eşi yani yengem msj atti. Abin seninkinin resimlerine baktı faceden dedi. Bu nasıl tip bu guzellikle gitmis bunu mu bulmus dio dedi. Sonuna bide dalga gecer gibi gulucuk koymus. Bunu duyunca cok sinir oldum. Bende cevap olarak o kendi zevkine baksn onun seçiminide gördük dedim. tip onemli olsaydi en iyiisni de bulurdum ama bana beni seven lazım sen kendinde görüyorsn nasıl deger verdgini sevdgini dedim. ( yengemde tanıyor sevgilimi hatta kendisi yuzyuze tanisti kendisi surekli bana gercekten seviyor seni gozunun icine bakıyor belli oluyor her haliyle die onayliyordu) oda cvp olarak yok ya sadce dişleri hosuna gitmemiş dedi. Boyle dışardan olumsz bi yorum alinca kizlar otomatik olarak moralim bozuluyor. Huy olarakda dıştn gelen yorumlardn etkileniyorum. Elimde degil aslında diyorum kendi kendime ilerde evlenirsem sanki kendileri ayni evin içinde yaşayacak, beni uzdukten deger vermedktn snra o adamın tipini napaym diyorum ama niye moralim bozuluyor anlamıyorum ? Erkek arkdsimi çok seviyorum beni gerctkn mutlu etmek icin elinden geleni yapıyor. Huy olarakda inatci sinirli ve zor bi insanm bana katlaniyor boyle disardan gelen olumsuz yorumlarn da duygularimi etkilemesini istemiyorm. Sizinde boyle esinizle sevgilinizle yakistirmayanlar olmus muydu ?
Eleştiriyi yapan yengen değil abin. Belli ki yengen seninle bir derdini Paylaşmıs sen de vakit kaybemeden yüzüne vurmuşsun. Ne zaman bu kadar uzaklaştık insani değerlerimizden!Yengem surekli bana abimin onu erkek gibi giydgndigini biraz kadinsi ol bakımlı ol dedgini anlatıyordu kendileri de oyle mukemmel degiller ama eleştiri yapıyorlar
Herkes önce kendine baksın o zaman..Herşey güzellik değil..İnsanları sadece dış görünüşlerine bakarak yorumlayamayız..Eğer ki bu çocuk seni gerçekten seviyorsa,mutlu ediyorsa en önemlisi sana değer verip arkanda duruyorsa sakın bu saçma laflardan etkilenme..Sen mutlu olmadıktan sonra dünyanın en yakışıklı adamı olsa var mı bir önemi? Buarada yengene inceden verdiğin ayara bayıldım..Tam oturtmuşsun lafı afferim..Haddini bilsin herkes..Yengem surekli bana abimin onu erkek gibi giydgndigini biraz kadinsi ol bakımlı ol dedgini anlatıyordu kendileri de oyle mukemmel degiller ama eleştiri yapıyorlar
ailecek şekle şemale ne kadar değer verdiğiniz belli oluyor
siz ailecek dünya güzellerisiniz herhalde
senin de abinden farkın yok yengene dediğin layengem edenınca
Yengene tam yapıştırmışsın lafı ..
Tip ekmeğe sürülüp yenmiyor .. Doğru söylüyorsun yaşayan sensin sen mutluysanda gerisi boş ..
Yakışıklı ama kişiliksiz dolanan bir dolu erkek var ..
Önemli olan adam olabilmek karakterli durabilmek gerisi boş .
Abinize Senin seciminide gördük derken Yengenizimi kasdettiniz ve bunu yengenizemi söyledinizzz
bunu yengenize mi söylediniz
ee yengen alınmadı mı :)...
kıza laf attın resmen...büşey demedi mi...
Resmen yengenize hakaret etmişsiniz şok oldum ve o da hiçbir şey dememiş, pes...!
Hoşlanmadım tavrınızdan.abiniz size yakıştıramamış ama siz yengeye onun seçiminide gördük diyosun.
Olmamış
Sen açık açık yengene mi laf attın şimdi; abin için onun da zevkini gördük derken..ve kadın hala sizinle konuşuyor?
Yalnız yengenize iyi yapıştırmışsınız lafı belli ki bozulmuş fakat bozuntuya vermede ''Yok ya dişlerini beğenmemiş'' gibisinden geçiştirmiş.
Evet bize de söyleyenler oluyor bunu. Fakat bu söyleyenlerin çoğu hep acı çekiyorlar tabii tipine göre çıkıp huyunu suyunu bilmeden sonrada acı çekerler. :)
Çok sinirli ve asabi biriyim dediğim dediktir. Sevgilim katlanıyor bana çokta mutluyum bana söylenenlerede aldırmıyorum.
ailecek şekle şemale ne kadar değer verdiğiniz belli oluyor
siz ailecek dünya güzellerisiniz herhalde
senin de abinden farkın yok yengene dediğin laflara bakılınca
ben yengenizin yerinde olsam sizinle asla konuşmazdım bi daha
Benide şuanki sevgilime kadar çıktıklarımla kimse yakıştırmazdı. Hatta bir önceki erkek arkadaşımda, liseden görüşmediğim arkadaşlarım dahi arayıp QueenBee sen bu çocukla çıkmakta emin misin, güzel kızsın bak çok daha yanına yakışanları bulursun falan diyorlardı. Hatta ablamın bir arkadaşı QueenBee hiç aynaya bakmamış galiba bu çocukla çıktığına göre demiş, ablam söylediğinde sinirden ağladığımı bilirim. İnanılmaz moralim bozuluyordu seni çok iyi anlıyorum. Ama senin çıktığın anlattığına göre doğru insanmış. Benimkiler yanlış insanlardı. Şimdiki sevgilimle çok ama çok mutluyum. Herkes sonunda yanına yakışan birini buldun diyor. Ama hoş görünümlü bir çocuk olmasaydı ve kimse yanıma yakıştırmasaydı asla ilişkimi etkilemesine izin vermezdim ve takmazdım söylenenleri. Çünkü onunla çok mutluyum ve doğru insan olduğuna sonsuz inancım var. Sende sevgilinin doğru insan olduğuna inanıyorsun anladığım kadarıyla. O yüzden sende takma. Önemli olan insanın gönlüne yakışması, kalbine değil. Gönlüne yakışıyorsa o zaten senin için dünyalar yakışıklısıdır, söylenenlere sakın kulak asmaBir de yengene söylediğin söz çok ağır olmuş, bence özür dilemelisin.
Yengenize direkt çirkin demişsiniz.
Kime ne ki?
Ben de ay çok yakisiyorsunuza sinir oluyorum su siralar...cünkü ayrildiktan sonra bile ayrildk dediğimde bunu söylediklerinde cildiriyorum. "Ama iyiydiniz,ama çok yakisyordunuz". Bir insan ayrildik derse ardina bu mu söylenir?
Haklisin etkilenmemek pek mümkün değil.. Ama yengene biraz fazla cıkışmışsın
benjm amacim yengeme laf soylemek degil ona kizdigm konu daha oncede boyle bi sohbet gecti abin bakti seninkine bu ne ya dedi begenmedi dedi bende o cok biliyor sunun dediklerini bana deyip durma sinir oluyorum dedim. ve bugun gelip yine bana ayni konuyu dalga gecerek anlatiyor. Onlaar kendi arasnda konusuyor belli abim ona soyluyor gelsn bana anlatsn diye degil. Hosuna gidiyor belli ki bende artk bi daha yapmamasi icin lafi soyledim. Kendisi erkek arkdsmla dalga geciyor ne diyim siz mukemmelsnz biz tipsiziz mi ?Yengene söylemiş olduğun söz çok kaba. Sen bu kadar kolay kırabiliyorsan insanların kalbini böyle yorumlar almana şaşırmamalı.
Arkadaşlar düzgün mü okumuyorsunuz konuyuda kıza yükleniyorsunuz anlamadım..Yengesi abin çocuğu beğenmedi diye dalga geçerek gülerek söylemiş konu sahibine..Kendi eşiniz yada sevgiliniz için bu şekilde konuşulsa gelin öyle dedi,böyle dedi diye yıkarsınız ama ortalığı! Bu kız bu çocuğu seviyor yengenin o şekilde konuşması hoş mu? Evli barklı kadın biraz konuşma şekline dikkat etsin ya..Laf söyledikleri insanıda Allah yaratmış kimin çirkin demeye,dalga geçmeye hakkı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?