Abim sevgilimi bana Yakıştırmadı

Yengen içgüzarlık etmiş bence ..
Biraz haketmiş yani o sözleri .

Miss word erkek güzeli olsa bu kezde hu çok yakışıklı seni aldatır derler.Derlerde derler yani.Senin gönlünde sevdiğin varsa elalemi boşver.

Kusura bakmayın da bence sadece yengeniz dalgasın mahsus söylemiş eğer beğenmemiş olsa ya da art niyetli olsa gördüğünde tanıştığında lafını ederdi o zaman lafını etmemiş ki. Ayrıca kendi düşüncesini değil ağabeyinin düşüncesini söylüyor gereksiz üzerine gitmişsiniz. Hele hele küçük biri olarak onun da seçimini gördük deyip yengenize bu şekilde dolaylı yoldan çirkin demeniz hiç ama hiç hoş olmamış bende çok yakışıksız eğer bana denseydi ben öyle alttan alıp görmezden gelmezdim. Bende aynı senin verdiiin cevapla cevap verir, ağabeyin beni güzel bulmuş ki evlenmiş, huyumu da sevmiş aynı senin erkek arkadaşını sevdiğin gibi derdim yine o saygılı davranmış. Muhatap olacağınız kişi yengeniz değil ağabeyiniz lafı söyleyene demeniz gerekirdi ama ağabeyinize diyemiyorsunuz yengenize diyorsunuz çok büyük saygısızlık kusura bakmayın şaka yapmış sadece işte. Alınsanız bile alındığınızı daha iyi sözlerle ifade edebilirdiniz

oda yengesine aynılarını söylemiş şimdi onun abisinden ne farkı kalıyor.
Yenge haddini aşmış o da ayarı vermiş bukadar basit..Etki-tepki olayı yani..Aynı şekilde benimde eşimle biri dalga geçse bende cevabını verirdim..Konu sahibi yengeyle dalga geçmek amaçlı bunu söylememiş onlara sinirlenerek söylemiş..Evli barklı bir kadın yani bu yenge sonuçta daha düzgün bir usluplada konuşabilirdi..Canım abinle konuştuk şimdi ama sevgilinin bu bu özelliğini beğenmemiş,ama sen canını sıkma herşey güzellik değil dese ne kaybeder?

Arkadaşım, kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma diyoruz biz. Sen onlar gibi olma, seni kıranları sen de kıracak değilsin.. Ben yengemi bir kere tartışma esnasında kırdım diye 3 gün utancımdan yüzüne bakamamıştım sonra da gidip özür dilemiştim.
Sizi kırıyorlar diye başkasını da sizin kırmanıza gerek yok. Sevgilinizi siz seviyorsanız başkası ne derse desin umrunuzda olmasın. Çünkü AŞK böyle bir şey....

şekerim tabiki de yengesi suçlu ama kız da bunları söyleyerek ondan farkı kalmamış yani çingeneyle çingene olmanın ne alemi var ki tabiki kendini ezdirmesin ama aynı şekilde cevap vererek seviyesini düşürmüş bence

o kendi zevkine baksın diyince sen otomatik olarak yengen nakavt oluyor zaten iyi demişsin
yüz güzelliği yakışıklılık ilk dört beş ay sonra adam ne melen olduğunu ortaya koyunca aşk maşk kalmıyo zaten
sen seviyorsan huyuda güzelse ne ala
bir daha da bu tarz yorumlar alırsan sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum de geç.

Bence konu sahibesi de gayet haddini aşmış

etki tepkiden çok kendini beğenmişlik sezdim konuşmalarında yengesini çirkin ve küçük görmüş.

abisiyle halletseydi sorununu.

Bir de yengesine dediği laflara bakmadan atar yapıyor burada
ailecek şekle şemale ne kadar değer verdiğiniz belli oluyor

siz ailecek dünya güzellerisiniz herhalde

senin de abinden farkın yok yengene dediğin laflara bakılınca

Bir de yengesine dediği laflara bakmadan atar yapıyor burada
hopp yavassss yerler yaşş aileme dil uzatacak yetkin yok senin burada biraz daha dusunurek yorum yaparsan sevjnirim. Dedgm gibi yengem ikide bir ayni konuyu bana anlattgi icin artk o cevabi verdim kendisi de biliyor ki hakli oldugum icin hemen konuyu degstrdi . Surekli gelse sizle abin sunu diyo bunu diyo lafi altnda dalga gecse siz ne yapardnz cok merak ettm hanfendi ?

Farkındaysanız dalga geçen, beğenmeyen yenge değil, ağabeyi o ağabeyinin görüşlerini söylemiş neden yengeye mal ediyorsunuz ki bunu ayrıca gülücük koyması dalga geçtiği anlamına gelmez her zaman şaka yaptığını belirtmek içinde kullanılır sonra şaka yaptım da demiş zaten madem kızdı açıp ağabeyine cevap verseydi ona neden konuşamıyor. En fazla ben beğendim başkasının beğenmesine gerek yok der yine kendini savunurdu. Ama onun seçimini de gördük demek drekt hakarettir bir insana ve yengesinin yüzüne nasıl bakacak artık konuşmaması lazım ben yengenin yerinde olsam çok güzel cevabımı verirdim sen nasıl beğendiysen erkek arkadaşını, ağabeyinde beni beğenmiş derdim konu sahibine çünkü savunduğu şeyi yengesine yaptı. Bir insan birine göre çirkin olabilir ama onu seven kşiye göre çirkin değildir konu sahibi bunu savunurken, ağabeyinin seçtiği kişiye nasıl çirkin diyebiliyor çelişmiyor mu sizce? Ve kızdığı şeyin aynısını kendisi de yapmış oluyor o terbiyesizlikse bu da terbiyesizlik değil mi.

Canım ama kız uyardım diyor daha önce..Hiç uyarmadan böyle konuşsa tamam..Ama insan gibi söylemiş kız almıyorsa kadının kafası az bile söylemiş bence..

etki tepkiden çok kendini beğenmişlik sezdim konuşmalarında yengesini çirkin ve küçük görmüş.

Kesinlikle sana katılıyorum. Ortada çok yanlış var. Insanlarin yanlis yapmissin gerek yoktu deyip konu sahibine yol göstermeleri gerekirken bir de kiskirtiyorlar. Gerçekten anlamak zor. Iyilikten maraz doğmaz arkadaşlar. Bu düpedüz ayıp.

Birinin tipini duruşunu, dış görünüşünü beğenmemek dalga geçmek değildir .
Sana göre geçiyo olsa dahi bunu sana söylüyo erkek arkadaşına değil.
Sen ise yengene söylüyosun.
İkisi arasında dağlar kadar fark var.

Kız uyarısını yapmış canım dikkate almayan yenge..Yaşlar kaç bilmiyorum ama tahminimce büyüktür yengesi..Bir büyük olarak daha oturaklı konuşmalıydı bence..

ailene dil uzattığım filan yok hanımefendi

konuşma üslubunuzu düzeltirseniz sevinirim

kabadayı ağzı ile konuşmayalım lütfen

düşünmeden konuşuyorum öyle mi(dinime küfreden müslüman olsa)

karşınızda sizin saf yengeniz yok kaprislerinizi çekip alttan alsın

burada ne düşünüyorsam saygı çerçevesinde yazma özgürlüğüm var.

="dejavu_one, post: 38539706, member: 143327"]Kusura bakmayın da bence sadece yengeniz dalgasın mahsus söylemiş eğer beğenmemiş olsa ya da art niyetli olsa gördüğünde tanıştığında lafını ederdi o zaman lafını etmemiş ki. Ayrıca kendi düşüncesini değil ağabeyinin düşüncesini söylüyor gereksiz üzerine gitmişsiniz. Hele hele küçük biri olarak onun da seçimini gördük deyip yengenize bu şekilde dolaylı yoldan çirkin demeniz hiç ama hiç hoş olmamış bende çok yakışıksız eğer bana denseydi ben öyle alttan alıp görmezden gelmezdim. Bende aynı senin verdiiin cevapla cevap verir, ağabeyin beni güzel bulmuş ki evlenmiş, huyumu da sevmiş aynı senin erkek arkadaşını sevdiğin gibi derdim yine o saygılı davranmış. Muhatap olacağınız kişi yengeniz değil ağabeyiniz lafı söyleyene demeniz gerekirdi ama ağabeyinize diyemiyorsunuz yengenize diyorsunuz çok büyük saygısızlık kusura bakmayın şaka yapmış sadece işte. Alınsanız bile alındığınızı daha iyi sözlerle ifade edebilirdiniz [/QUOTE]
Yengem benden küçük, kendisinden 2 yas büyüğüm. Tamam içinde art niyet olmayabilir ama laf taşıyor bi degil iki degil. Kendince eğleniyor belli ki yada abime karsi dolduruyor. Mantıklı dusunce boyle biseyi ikinci kez tekrarlamazdi. Ben gidip abime desem sn ne karisiyorsun yorum yapıyorsn diye aramiz acilsa bu hos olur muydu ?

Canım ama kız uyardım diyor daha önce..Hiç uyarmadan böyle konuşsa tamam..Ama insan gibi söylemiş kız almıyorsa kadının kafası az bile söylemiş bence..
hasetinden demiş tabiki iyi anlamda ya da saflığından söylediği birşey değil yengesinin de ben yerinde olsam o şekilde cevap vermezdim seviyemi düşürmezdim açıkcası yengeler pek oturaklı konuşmazlar genelde kıskanç oluyorlar zaten o yüzden gülüp geçmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…