- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
benjm amacim yengeme laf soylemek degil ona kizdigm konu daha oncede boyle bi sohbet gecti abin bakti seninkine bu ne ya dedi begenmedi dedi bende o cok biliyor sunun dediklerini bana deyip durma sinir oluyorum dedim. ve bugun gelip yine bana ayni konuyu dalga gecerek anlatiyor. Onlaar kendi arasnda konusuyor belli abim ona soyluyor gelsn bana anlatsn diye degil. Hosuna gidiyor belli ki bende artk bi daha yapmamasi icin lafi soyledim. Kendisi erkek arkdsmla dalga geciyor ne diyim siz mukemmelsnz biz tipsiziz mi ?
Yenge haddini aşmış o da ayarı vermiş bukadar basit..Etki-tepki olayı yani..Aynı şekilde benimde eşimle biri dalga geçse bende cevabını verirdim..Konu sahibi yengeyle dalga geçmek amaçlı bunu söylememiş onlara sinirlenerek söylemiş..Evli barklı bir kadın yani bu yenge sonuçta daha düzgün bir usluplada konuşabilirdi..Canım abinle konuştuk şimdi ama sevgilinin bu bu özelliğini beğenmemiş,ama sen canını sıkma herşey güzellik değil dese ne kaybeder?oda yengesine aynılarını söylemiş şimdi onun abisinden ne farkı kalıyor.
benjm amacim yengeme laf soylemek degil ona kizdigm konu daha oncede boyle bi sohbet gecti abin bakti seninkine bu ne ya dedi begenmedi dedi bende o cok biliyor sunun dediklerini bana deyip durma sinir oluyorum dedim. ve bugun gelip yine bana ayni konuyu dalga gecerek anlatiyor. Onlaar kendi arasnda konusuyor belli abim ona soyluyor gelsn bana anlatsn diye degil. Hosuna gidiyor belli ki bende artk bi daha yapmamasi icin lafi soyledim. Kendisi erkek arkdsmla dalga geciyor ne diyim siz mukemmelsnz biz tipsiziz mi ?
şekerim tabiki de yengesi suçlu ama kız da bunları söyleyerek ondan farkı kalmamış yani çingeneyle çingene olmanın ne alemi var kiArkadaşlar düzgün mü okumuyorsunuz konuyuda kıza yükleniyorsunuz anlamadım..Yengesi abin çocuğu beğenmedi diye dalga geçerek gülerek söylemiş konu sahibine..Kendi eşiniz yada sevgiliniz için bu şekilde konuşulsa gelin öyle dedi,böyle dedi diye yıkarsınız ama ortalığı! Bu kız bu çocuğu seviyor yengenin o şekilde konuşması hoş mu? Evli barklı kadın biraz konuşma şekline dikkat etsin ya..Laf söyledikleri insanıda Allah yaratmış kimin çirkin demeye,dalga geçmeye hakkı var?
Yenge haddini aşmış o da ayarı vermiş bukadar basit..Etki-tepki olayı yani..Aynı şekilde benimde eşimle biri dalga geçse bende cevabını verirdim..Konu sahibi yengeyle dalga geçmek amaçlı bunu söylememiş onlara sinirlenerek söylemiş..Evli barklı bir kadın yani bu yenge sonuçta daha düzgün bir usluplada konuşabilirdi..Canım abinle konuştuk şimdi ama sevgilinin bu bu özelliğini beğenmemiş,ama sen canını sıkma herşey güzellik değil dese ne kaybeder?
Bir de yengesine dediği laflara bakmadan atar yapıyor burada
ailecek şekle şemale ne kadar değer verdiğiniz belli oluyor
siz ailecek dünya güzellerisiniz herhalde
senin de abinden farkın yok yengene dediğin laflara bakılınca
hopp yavassss yerler yaşşBir de yengesine dediği laflara bakmadan atar yapıyor burada
Yenge haddini aşmış o da ayarı vermiş bukadar basit..Etki-tepki olayı yani..Aynı şekilde benimde eşimle biri dalga geçse bende cevabını verirdim..Konu sahibi yengeyle dalga geçmek amaçlı bunu söylememiş onlara sinirlenerek söylemiş..Evli barklı bir kadın yani bu yenge sonuçta daha düzgün bir usluplada konuşabilirdi..Canım abinle konuştuk şimdi ama sevgilinin bu bu özelliğini beğenmemiş,ama sen canını sıkma herşey güzellik değil dese ne kaybeder?
Canım ama kız uyardım diyor daha önce..Hiç uyarmadan böyle konuşsa tamam..Ama insan gibi söylemiş kız almıyorsa kadının kafası az bile söylemiş bence..şekerim tabiki de yengesi suçlu ama kız da bunları söyleyerek ondan farkı kalmamış yani çingeneyle çingene olmanın ne alemi var kitabiki kendini ezdirmesin ama aynı şekilde cevap vererek seviyesini düşürmüş bence
Kesinlikle sana katılıyorum. Ortada çok yanlış var. Insanlarin yanlis yapmissin gerek yoktu deyip konu sahibine yol göstermeleri gerekirken bir de kiskirtiyorlar. Gerçekten anlamak zor. Iyilikten maraz doğmaz arkadaşlar. Bu düpedüz ayıp.Bence konu sahibesi de gayet haddini aşmış
etki tepkiden çok kendini beğenmişlik sezdim konuşmalarında yengesini çirkin ve küçük görmüş.
abisiyle halletseydi sorununu.
Kız uyarısını yapmış canım dikkate almayan yenge..Yaşlar kaç bilmiyorum ama tahminimce büyüktür yengesi..Bir büyük olarak daha oturaklı konuşmalıydı bence..Bence konu sahibesi de gayet haddini aşmış
etki tepkiden çok kendini beğenmişlik sezdim konuşmalarında yengesini çirkin ve küçük görmüş.
abisiyle halletseydi sorununu.
hopp yavassss yerler yaşşaileme dil uzatacak yetkin yok senin burada biraz daha dusunurek yorum yaparsan sevjnirim. Dedgm gibi yengem ikide bir ayni konuyu bana anlattgi icin artk o cevabi verdim kendisi de biliyor ki hakli oldugum icin hemen konuyu degstrdi . Surekli gelse sizle abin sunu diyo bunu diyo lafi altnda dalga gecse siz ne yapardnz cok merak ettm hanfendi ?
hasetinden demiş tabiki iyi anlamda ya da saflığından söylediği birşey değil yengesinin de ben yerinde olsam o şekilde cevap vermezdim seviyemi düşürmezdim açıkcasıCanım ama kız uyardım diyor daha önce..Hiç uyarmadan böyle konuşsa tamam..Ama insan gibi söylemiş kız almıyorsa kadının kafası az bile söylemiş bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?