- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Kız uyarımı yaptım daha öncede diyor ama dinlemeyen yengesi burda..Kimse sevdiği insanla dalga geçilmesini istemez..Orda ciddi bir konu konuşulurken yengenin gülmesi ne kadar mantıklı sizce? Abisi beğenmiyorsa madem açsın telefonu kendisi söylesin,yenge neden yetiştiriyor hemen üstelik hoş olmayan bir uslupla..Konu sahibi rahatsız olmuş ki demekki daha önce yengesine uyarıda bulunmuş..Kız hoşlanmıyor demek ki yengede üzerine vazife olmayan konularda yorum yapmamayı öğrensin bundan sonra..Farkındaysanız dalga geçen, beğenmeyen yenge değil, ağabeyi o ağabeyinin görüşlerini söylemiş neden yengeye mal ediyorsunuz ki bunu ayrıca gülücük koyması dalga geçtiği anlamına gelmez her zaman şaka yaptığını belirtmek içinde kullanılır sonra şaka yaptım da demiş zaten madem kızdı açıp ağabeyine cevap verseydi ona neden konuşamıyor. En fazla ben beğendim başkasının beğenmesine gerek yok der yine kendini savunurdu. Ama onun seçimini de gördük demek drekt hakarettir bir insana ve yengesinin yüzüne nasıl bakacak artık konuşmaması lazım ben yengenin yerinde olsam çok güzel cevabımı verirdim sen nasıl beğendiysen erkek arkadaşını, ağabeyinde beni beğenmiş derdim konu sahibine çünkü savunduğu şeyi yengesine yaptı. Bir insan birine göre çirkin olabilir ama onu seven kşiye göre çirkin değildir konu sahibi bunu savunurken, ağabeyinin seçtiği kişiye nasıl çirkin diyebiliyor çelişmiyor mu sizce? Ve kızdığı şeyin aynısını kendisi de yapmış oluyor o terbiyesizlikse bu da terbiyesizlik değil mi.
Yengem benden küçük, kendisinden 2 yas büyüğüm. Tamam içinde art niyet olmayabilir ama laf taşıyor bi degil iki degil. Kendince eğleniyor belli ki yada abime karsi dolduruyor. Mantıklı dusunce boyle biseyi ikinci kez tekrarlamazdi. Ben gidip abime desem sn ne karisiyorsun yorum yapıyorsn diye aramiz acilsa bu hos olur muydu ?[/QUOTE]="dejavu_one, post: 38539706, member: 143327"]Kusura bakmayın da bence sadece yengeniz dalgasın mahsus söylemiş eğer beğenmemiş olsa ya da art niyetli olsa gördüğünde tanıştığında lafını ederdi o zaman lafını etmemiş ki. Ayrıca kendi düşüncesini değil ağabeyinin düşüncesini söylüyor gereksiz üzerine gitmişsiniz. Hele hele küçük biri olarak onun da seçimini gördük deyip yengenize bu şekilde dolaylı yoldan çirkin demeniz hiç ama hiç hoş olmamış bende çok yakışıksız eğer bana denseydi ben öyle alttan alıp görmezden gelmezdim. Bende aynı senin verdiiin cevapla cevap verir, ağabeyin beni güzel bulmuş ki evlenmiş, huyumu da sevmiş aynı senin erkek arkadaşını sevdiğin gibi derdim yine o saygılı davranmış. Muhatap olacağınız kişi yengeniz değil ağabeyiniz lafı söyleyene demeniz gerekirdi ama ağabeyinize diyemiyorsunuz yengenize diyorsunuz çok büyük saygısızlık kusura bakmayın şaka yapmış sadece işte. Alınsanız bile alındığınızı daha iyi sözlerle ifade edebilirdiniz
Demek ki sinirlerine hakim olamamış konu sahibi..Hepimizin yapısıda bir olamaz tabiki..Misal sen sakin karşılarsın ben tepkimi daha fazla belli ederim yapı gereği..5 parmağında 5i bir olmuyor ki..hasetinden demiş tabiki iyi anlamda ya da saflığından söylediği birşey değil yengesinin de ben yerinde olsam o şekilde cevap vermezdim seviyemi düşürmezdim açıkcasıyengeler pek oturaklı konuşmazlar genelde kıskanç oluyorlar zaten o yüzden gülüp geçmek lazım
tabiki şekerim doğru söylüyorsun yengesinin amacı zaten onu sinir etmek bu şekilde karşilık verince emeline ulaşmış oldu keşke bıraksaymış kendi halineDemek ki sinirlerine hakim olamamış konu sahibi..Hepimizin yapısıda bir olamaz tabiki..Misal sen sakin karşılarsın ben tepkimi daha fazla belli ederim yapı gereği..5 parmağında 5i bir olmuyor ki..
tabiki şekerim doğru söylüyorsun yengesinin amacı zaten onu sinir etmek bu şekilde karşilık verince emeline ulaşmış oldu keşke bıraksaymış kendi haline
Kız uyarımı yaptım daha öncede diyor ama dinlemeyen yengesi burda..Kimse sevdiği insanla dalga geçilmesini istemez..Orda ciddi bir konu konuşulurken yengenin gülmesi ne kadar mantıklı sizce? Abisi beğenmiyorsa mademkarşın telefonu kendisi söylesin,yenge neden yetiştiriyor hemen üstelik hoş olmayan bir uslupla..Konu sahibi rahatsız olmuş ki demekki daha önce yengesine uyarıda bulunmuş..Kız hoşlanmıyor demek ki yengede üzerine vazife olmayan konularda yorum yapmamayı öğrensin bundan sonra..
tatlım bence bunu hiç sorun etme yengen kıskançlık etmiş olabilir hasetlenmiş olabilir çekememezlik olabilir orasını bilemiyorum sevgilin mutlaka iyidir ama dünya çirkini olsa bile biz sevgililerimizi dış görünüşüyle değil kalbiyle severiz o yüzden kimsenin ne dediğini önemsememelisin ve yengene aynı şekilde cevap verip seviyeni düşürme onun da istediği budur zatenYengem benden küçük, kendisinden 2 yas büyüğüm. Tamam içinde art niyet olmayabilir ama laf taşıyor bi degil iki degil. Kendince eğleniyor belli ki yada abime karsi dolduruyor. Mantıklı dusunce boyle biseyi ikinci kez tekrarlamazdi. Ben gidip abime desem sn ne karisiyorsun yorum yapıyorsn diye aramiz acilsa bu hos olur muydu ?
Demek ki sinirlerine hakim olamamış konu sahibi..Hepimizin yapısıda bir olamaz tabiki..Misal sen sakin karşılarsın ben tepkimi daha fazla belli ederim yapı gereği..5 parmağında 5i bir olmuyor ki..
tesekkur ederim beni anladgnz icin. Belki oyle bi cevap vermemeliydim ama ben bugun gene o konuyu aman bosver deyip kapatsaydm . Eminm ki iki uc gun sonra tekrar bana gelip bu konuyu acacak. Bizim akrabalarmzdn da yengemi daha toy bulan begenmeyenler oldu illa ki laf olur bilirsiniz, yok boyu kisa yok gözu sasi gibisnden herkes yorum yapar. Ben bu duyduklarimi gidip bi tanesini bile ona anlatmadm. Uzak yerden gelin geldi kendsini yabanco dislanmis hissetmesn diye ona karsi bi art niyet olsa icimde ilk zamnlarda bu duyduklarmi ona iletrdimtabiki şekerim doğru söylüyorsun yengesinin amacı zaten onu sinir etmek bu şekilde karşilık verince emeline ulaşmış oldu keşke bıraksaymış kendi haline
Benide şuanki sevgilime kadar çıktıklarımla kimse yakıştırmazdı. Hatta bir önceki erkek arkadaşımda, liseden görüşmediğim arkadaşlarım dahi arayıp QueenBee sen bu çocukla çıkmakta emin misin, güzel kızsın bak çok daha yanına yakışanları bulursun falan diyorlardı. Hatta ablamın bir arkadaşı QueenBee hiç aynaya bakmamış galiba bu çocukla çıktığına göre demiş, ablam söylediğinde sinirden ağladığımı bilirim. İnanılmaz moralim bozuluyordu seni çok iyi anlıyorum. Ama senin çıktığın anlattığına göre doğru insanmış. Benimkiler yanlış insanlardı. Şimdiki sevgilimle çok ama çok mutluyum. Herkes sonunda yanına yakışan birini buldun diyor. Ama hoş görünümlü bir çocuk olmasaydı ve kimse yanıma yakıştırmasaydı asla ilişkimi etkilemesine izin vermezdim ve takmazdım söylenenleri. Çünkü onunla çok mutluyum ve doğru insan olduğuna sonsuz inancım var. Sende sevgilinin doğru insan olduğuna inanıyorsun anladığım kadarıyla. O yüzden sende takma. Önemli olan insanın gönlüne yakışması, kalbine değil. Gönlüne yakışıyorsa o zaten senin için dünyalar yakışıklısıdır, söylenenlere sakın kulak asmaBir de yengene söylediğin söz çok ağır olmuş, bence özür dilemelisin.
Canım benim öncelikle sinirini bozma daha en baştan bu tarz şeyler için. Şunu bilki sen abinn karşısına brad pitt de çıkarsan bir eksisini bulurdu kesin . Genelde bütün abiler böyle alışma evreleri kabullenmeleri zor oluyor ve abi psikolojisiyle hep işi olumsuz tarafa getirmeye çalışıyorlar genelde.Merhaba sevgili k.k uyeleri. Iki abim var en büyük olan evli . Biraz once watshappdan eşi yani yengem msj atti. Abin seninkinin resimlerine baktı faceden dedi. Bu nasıl tip bu guzellikle gitmis bunu mu bulmus dio dedi. Sonuna bide dalga gecer gibi gulucuk koymus. Bunu duyunca cok sinir oldum. Bende cevap olarak o kendi zevkine baksn onun seçiminide gördük dedim. tip onemli olsaydi en iyiisni de bulurdum ama bana beni seven lazım sen kendinde görüyorsn nasıl deger verdgini sevdgini dedim. ( yengemde tanıyor sevgilimi hatta kendisi yuzyuze tanisti kendisi surekli bana gercekten seviyor seni gozunun icine bakıyor belli oluyor her haliyle die onayliyordu) oda cvp olarak yok ya sadce dişleri hosuna gitmemiş dedi. Boyle dışardan olumsz bi yorum alinca kizlar otomatik olarak moralim bozuluyor. Huy olarakda dıştn gelen yorumlardn etkileniyorum. Elimde degil aslında diyorum kendi kendime ilerde evlenirsem sanki kendileri ayni evin içinde yaşayacak, beni uzdukten deger vermedktn snra o adamın tipini napaym diyorum ama niye moralim bozuluyor anlamıyorum ? Erkek arkdsimi çok seviyorum beni gerctkn mutlu etmek icin elinden geleni yapıyor. Huy olarakda inatci sinirli ve zor bi insanm bana katlaniyor boyle disardan gelen olumsuz yorumlarn da duygularimi etkilemesini istemiyorm. Sizinde boyle esinizle sevgilinizle yakistirmayanlar olmus muydu ?
Sen zayif erkek arkadasin kilolu olsa yinede sevmeye devam ederdin demi ? Dogru diyorsun beni mutlu ediyor ayrilsam uzulsem ben uzulucem onlar sadcee seyirciSözlümle ikimiz kiloluyuz. Sözlümün arkadaşı bi gün demişki o kız çok guzel kız zayıf olsa senin suratına bakmaz tekmeyi koyardı, daha sosnra sen zayıf olsa o kıza tekmeyi koyardın demiş.
Napalım ayrılalım mı yani?
Seni mutlu ediyosa kimseyi takma.
Dogru diyorsunuz illa bi kusur bulur buyuk abim biraz cins zaten diğer abim hatta sevgilimle arkadas ve cok iyi anlasiyorlar. Giyimini falan da cok beğeniyor ortanca abim. Ama buyuk nedense boyle cinslk yapıyorCanım benim öncelikle sinirini bozma daha en baştan bu tarz şeyler için. Şunu bilki sen abinn karşısına brad pitt de çıkarsan bir eksisini bböyle bu kesin . Genelde bütün abiler böyle alışma evreleri kabullenmeleri zor oluyor ve abi psikolojisiyle hep işi olumsuz tarafa getirmeye çalışıyorlar genelde.
Canını sıkma canımm böyle şeylere takılma evet bende onun çirkinliğine aşık oldum de kapat.
Guzel bi kiskanclk :) bende kimseyi dinlemicem ben sevmisim kime ne :)Benim de olmuştu. ben kimseyi dinlemedim seviyosam bi başkası ne derse desin soğumam. Hatta tuhaf bi huyum var ki sevdiğim insanı benden başka kimse beğenmesin isterimm buda kıskançlıktan olsa gerek
Öyle tabi ne takıyosun milleti sen mutlusun ya ona bak :)Guzel bi kiskanclk :) bende kimseyi dinlemicem ben sevmisim kime ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?