Abim sevgilimi bana Yakıştırmadı

Kız uyarımı yaptım daha öncede diyor ama dinlemeyen yengesi burda..Kimse sevdiği insanla dalga geçilmesini istemez..Orda ciddi bir konu konuşulurken yengenin gülmesi ne kadar mantıklı sizce? Abisi beğenmiyorsa madem açsın telefonu kendisi söylesin,yenge neden yetiştiriyor hemen üstelik hoş olmayan bir uslupla..Konu sahibi rahatsız olmuş ki demekki daha önce yengesine uyarıda bulunmuş..Kız hoşlanmıyor demek ki yengede üzerine vazife olmayan konularda yorum yapmamayı öğrensin bundan sonra..

Yengem benden küçük, kendisinden 2 yas büyüğüm. Tamam içinde art niyet olmayabilir ama laf taşıyor bi degil iki degil. Kendince eğleniyor belli ki yada abime karsi dolduruyor. Mantıklı dusunce boyle biseyi ikinci kez tekrarlamazdi. Ben gidip abime desem sn ne karisiyorsun yorum yapıyorsn diye aramiz acilsa bu hos olur muydu ?[/QUOTE]
tatlım bence bunu hiç sorun etme yengen kıskançlık etmiş olabilir hasetlenmiş olabilir çekememezlik olabilir orasını bilemiyorum sevgilin mutlaka iyidir ama dünya çirkini olsa bile biz sevgililerimizi dış görünüşüyle değil kalbiyle severiz o yüzden kimsenin ne dediğini önemsememelisin ve yengene aynı şekilde cevap verip seviyeni düşürme onun da istediği budur zaten bırak çatlasın

Demek ki sinirlerine hakim olamamış konu sahibi..Hepimizin yapısıda bir olamaz tabiki..Misal sen sakin karşılarsın ben tepkimi daha fazla belli ederim yapı gereği..5 parmağında 5i bir olmuyor ki..

Demek ki sinirlerine hakim olamamış konu sahibi..Hepimizin yapısıda bir olamaz tabiki..Misal sen sakin karşılarsın ben tepkimi daha fazla belli ederim yapı gereği..5 parmağında 5i bir olmuyor ki..
tabiki şekerim doğru söylüyorsun yengesinin amacı zaten onu sinir etmek bu şekilde karşilık verince emeline ulaşmış oldu keşke bıraksaymış kendi haline

FashionStil, post: 38539625, member: 637131"]Arkadaşlar düzgün mü okumuyorsunuz konuyuda kıza yükleniyorsunuz anlamadım..Yengesi abin çocuğu beğenmedi diye dalga geçerek gülerek söylemiş konu sahibine..Kendi eşiniz yada sevgiliniz için bu şekilde konuşulsa gelin öyle dedi,böyle dedi diye yıkarsınız ama ortalığı! Bu kız bu çocuğu seviyor yengenin o şekilde konuşması hoş mu? Evli barklı kadın biraz konuşma şekline dikkat etsin ya..Laf söyledikleri insanıda Allah yaratmış kimin çirkin demeye,dalga geçmeye hakkı var?[/QUOTE]
Teşekkür ederim konuma objektif baktgnz icin. Hayır ben bu lafı yengeme ilk abin begenmedi dedignde demis olsaydm haklsnz ağır laf etmis olacaktm. Ilkinde uyardm abimin dediklerini bana deme sinirimi bozuyor dedim. Aman ne bakion sen ona zevksiz ne anlar dedi kendisi de . Bugün gelmis yine bana gulerek bunu anlatiyor. Sinirlenmkte haklı degil miyim. Kimse sevdigi ile dalga gecilsn istmez ha hatta abim duymus olsa bana bu laflari yetistrdigini yengeme de kızar bunu bildiğim icin gidip abime konuyu bile acmiyorum ben mi kotu oldum simdi ?

tabiki şekerim doğru söylüyorsun yengesinin amacı zaten onu sinir etmek bu şekilde karşilık verince emeline ulaşmış oldu keşke bıraksaymış kendi haline

tatlım bence bunu hiç sorun etme yengen kıskançlık etmiş olabilir hasetlenmiş olabilir çekememezlik olabilir orasını bilemiyorum sevgilin mutlaka iyidir ama dünya çirkini olsa bile biz sevgililerimizi dış görünüşüyle değil kalbiyle severiz o yüzden kimsenin ne dediğini önemsememelisin ve yengene aynı şekilde cevap verip seviyeni düşürme onun da istediği budur zaten bırak çatlasın[/QUOTE]

tesekkur ederim beni anladgnz icin. Belki oyle bi cevap vermemeliydim ama ben bugun gene o konuyu aman bosver deyip kapatsaydm . Eminm ki iki uc gun sonra tekrar bana gelip bu konuyu acacak. Bizim akrabalarmzdn da yengemi daha toy bulan begenmeyenler oldu illa ki laf olur bilirsiniz, yok boyu kisa yok gözu sasi gibisnden herkes yorum yapar. Ben bu duyduklarimi gidip bi tanesini bile ona anlatmadm. Uzak yerden gelin geldi kendsini yabanco dislanmis hissetmesn diye ona karsi bi art niyet olsa icimde ilk zamnlarda bu duyduklarmi ona iletrdim

[/QUOTE]
Teşekkür ederim konuma objektif baktgnz icin. Hayır ben bu lafı yengeme ilk abin begenmedi dedignde demis olsaydm haklsnz ağır laf etmis olacaktm. Ilkinde uyardm abimin dediklerini bana deme sinirimi bozuyor dedim. Aman ne bakion sen ona zevksiz ne anlar dedi kendisi de . Bugün gelmis yine bana gulerek bunu anlatiyor. Sinirlenmkte haklı degil miyim. Kimse sevdigi ile dalga gecilsn istmez ha hatta abim duymus olsa bana bu laflari yetistrdigini yengeme de kızar bunu bildiğim icin gidip abime konuyu bile acmiyorum ben mi kotu oldum simdi ?[/QUOTE]
Hayır kötü falan değilsin canım sonuna kadarda haklısın..Ben sende samimiyetsizlik sezmedim..Bir insanı uyarırsın düzgünce tekrar aynı şeyi yaptığında o hatalıdır..Haklı olarak sinirlenmişsin sen neden suçlu olasın ki..Hissettiğim kadarıyla yengen biraz kıskanç ve patavatsız bir insan..Gereksiz yere çok konuşan,çok soru soran,çok yorum yapan ve üzerine vazife olmayan herşeye burnunu sokan bir tip..Ve benimde en nefret ettiğim insan tipi..Eminim burdaki herkeste bu tarz insanlardan nefret ediyordur..Niye böyle yorumlar geldi hayret ettim bugün açıkcası..

Cok guzel soylemissiniz onemli olan gönlüme yakışması.

Yengen sana takılma maksatlı söylemiştir belki?
Ben olsam bu kadar ciddiye almazdım muhtemelen.
Ciddi bir istememe durumu olsa direkt kendi ağzıyla konuşurdu seninle.

öncelikle yengenizin abinizin yaptığı bir yorumu size bu şekilde yansıtması hoş değil.
ayrıca dıştan gelen yorumlardan bu kadar etkileniyorsanız sevginizi tekrar sorgulamanızı tavsiye ederim.
gerçekten sevseydiniz kimsenin ne dediği umurunuzda olmazdı diye düşünüyorum.

Sözlümle ikimiz kiloluyuz. Sözlümün arkadaşı bi gün demişki o kız çok guzel kız zayıf olsa senin suratına bakmaz tekmeyi koyardı, daha sosnra sen zayıf olsa o kıza tekmeyi koyardın demiş.
Napalım ayrılalım mı yani?
Seni mutlu ediyosa kimseyi takma.

Canım benim öncelikle sinirini bozma daha en baştan bu tarz şeyler için. Şunu bilki sen abinn karşısına brad pitt de çıkarsan bir eksisini bulurdu kesin . Genelde bütün abiler böyle alışma evreleri kabullenmeleri zor oluyor ve abi psikolojisiyle hep işi olumsuz tarafa getirmeye çalışıyorlar genelde.
Canını sıkma canımm böyle şeylere takılma evet bende onun çirkinliğine aşık oldum de kapat.

Benim de olmuştu ben kimseyi dinlemedim seviyosam bi başkası ne derse desin soğumam. Hatta tuhaf bi huyum var ki sevdiğim insanı benden başka kimse beğenmesin isterimm buda kıskançlıktan olsa gerek

Sen zayif erkek arkadasin kilolu olsa yinede sevmeye devam ederdin demi ? Dogru diyorsun beni mutlu ediyor ayrilsam uzulsem ben uzulucem onlar sadcee seyirci

Dogru diyorsunuz illa bi kusur bulur buyuk abim biraz cins zaten diğer abim hatta sevgilimle arkadas ve cok iyi anlasiyorlar. Giyimini falan da cok beğeniyor ortanca abim. Ama buyuk nedense boyle cinslk yapıyor

Benim de olmuştu. ben kimseyi dinlemedim seviyosam bi başkası ne derse desin soğumam. Hatta tuhaf bi huyum var ki sevdiğim insanı benden başka kimse beğenmesin isterimm buda kıskançlıktan olsa gerek
Guzel bi kiskanclk :) bende kimseyi dinlemicem ben sevmisim kime ne :)

Yengeye ne ya? Allah allah abindir, kusur da bulur, söylenir, yüzüne de söyler isterse. Yengeye noluyor ki afedersin kocakarı gibi laf yetiştiriyor? Bir de gülücükler filan. Dalga amaçlı söylemese sana konusunu bile açmazdı. "Haberin olsun abinin düşüncesi böyle kib cnm" demek mi amaç? Hasetlik akmış paçalarından, ama lafı çok güzel oturtmuşsun süpersin.

Yengenize tepkiniz biraz ağır kaçmış açıkçası ama;
Kardeşler arasında laf taşınması hiç hoşlanmadığım bir durum.Ne olursa olsun can ciğer olanlar bu sebeplerden dolayı kırgın kızgın oluyorlar.Senelerce konuşmayanlar da var. Hiç hoş bir davranışı olmamış yengenizin.
Onlara deseydiniz ya "Bir de benim gözümle bakın."diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…