Abim sevgilimi bana Yakıştırmadı

Yengede bir fesatlık sezmiş olmalı ki öyle bir cevap vermiş.hem bence de düpedüz fesatlık var bunun adı açık açık 'laf taşıma!... abi yakıştırmamış olabilir ne gerek var direk kıza gelip abin böyle böyle diyor diye yetiştirmeye.. aralarında her konuşulanı kız kardeşe yetiştirecek değil herhalde? yenge olması herşeyi söyleme hakkını vermiyor bence.. o da o cevap üzerine bundan sonra daha dikkatli olur.

Yengende az değilmiş hemen sana yetiştirmesi gerekmiyor.
Etkilenme ya senin tercihin kimseyi ilgilendimez ruhun onun yanında dinleniyorsa gerisinin dibine kibrit çöpü

Canım benim abin seni çok sevdiği için yanına kimseleri yakıştıramamıştır bu lafları ondan etmiştir emin ol.

Yanlış anlama ama eğer bundan etkileniyorsan yeterince sevmiyorsun demektir sevgilini. Aksi olsa gözün kör kulağın sağır ilişkine bakarsın..

Benim de ailem "çok aradın mı" gibi esprili yorumlar yaparlar. Karşılıklı sevildiğimizi, mutlu olduğumuzu bildikleri için bunlar önemli şeyler değil zaten. Çok rahatsızsan güzel bir dille söyleyebilirdin kalkıp da yengene "abimin de seçimini gördük" demen çok çirkin olmuş bence.

Yengenizin suçu ne ona resmen hakaret etmissiniz ayıp olmuş. Ne var begenmedilerse onemli mi bubukadar sinirleniyorsunuz. millete kiziyorsunuz, hatta olayı kendi zevkine bak diyerek kadının yüzüne saygısızlık yapmaya getiriyorsunuz .sizi cok sevdikleri için kimseyi yakistiramazlar Nevar bunda yani

Abin sevgiline hakaret etti diye sen niye yengene hakaret ettin? Abi kardes benziyosunuz birbirinize sekilcilikte. Yuzu guzele doyulur ama ozu guzele doyulmaz.

Son düzenleme:
senin dil de iyimiş yalnız ..
ikiniz de çok fenasınız...
abi kardeş...
seven insan etkilenmez bu laflardan ..
herkesin bir kusuru var.. kimse 4*4 değil.......

evet olmuştu .Onlara ne ? onlar mı evlenecek kimsenin haddi değil aile bireyleride olsa !!bu tarz konuşmlardan hoşlanmam kim mudahale edersede sen önce aynaya bak kusurlarını ara derdim.Bana huy lazım birde ben beğenmişim ki zaten yani bana Tom Cruise de gelse seviyorsam ondan başka yakışıklı yok BANA YANİ :)

cevabını çok güzel yapıştırmışsınız.ohhh iyi yapmışsın.
abin sadece karı koca arasında konuşmuş belli ki.yengende işgüzarlık yapmış ve hemen seni sinirlendirmek için eşinin anlattıklarını sana söylemiş.

Senin begendigini herkes begenmek zorunda degil .
Onlarin begendiklerinide sen begenmek zorunda degilsin .

Herkes fikrini soyleyebilir , bhnun icin moralini bozmaya gerek yok , bosver kim ne derse desin.
Sen sevdikten sonra gerisi bos ..

Ilk seferde uyardigm halde hala bana laf getirdiği icin ikincisinde cevabim biraz ağır oldu dediginiz gibi fesatlk yapip dalga gectgini dusundum.

Bu cevapdan sonra bi daha gelip dalga gecmez umarim. Kalbini kirmak istemezdm ama hakketti.

Moralimi bozmak istemiyorm ama nedense elimde deil bozuluyor sevgilimi sevmiyor degilim seviyorum ama niye boyle dusuncelere kapılıorum anlamiyorm
Senin begendigini herkes begenmek zorunda degil .
Onlarin begendiklerinide sen begenmek zorunda degilsin .

Herkes fikrini soyleyebilir , bhnun icin moralini bozmaya gerek yok , bosver kim ne derse desin.
Sen sevdikten sonra gerisi bos ..

[QUOsude_bahar, post: 38547988, member: 261178"]Abin sevgiline hakaret etti diye sen niye yengene hakaret ettin? Abi kardes benziyosunuz birbirinize sekilcilikte. Yuzu guzele doyulur ama ozu guzele doyulmaz.[/QUOTE]
Laf taşıyor çünkü ilk seferde uyardim. Dalga gecio bilio moralimin bozuldgunu ikide bir abin seninkini begenmedi dio napayım bir degil iki degil lafı istedi

Yengeme kizdigm konu laf taşıması. Moralimi bozmak icin uğraşıyor.

İyide yengnizin sevgilinizi onayldığını söylemiştiniz ilk mesajda ..ayrıca atar yapcaksanız illaki abinize yapsaydız..senin seçiminide gördük diyeceğinize senide bi seçen bulunmuş demekki herşey güzellik değil deseymişsiniz..

Bence yengen 'abin dedi ki' diyerek, aslında kendi düşüncesini söylemiş.
Ama senin böyle tepki vermeni beklemiyormuş ki, üzerine "dişlerini beğenmedi" diyerek kıvırmış..
Keşke " at alırken dişlere bakılır.. ben at değil eş seçiyorum, dolayısıyla insanlığına bakıyorum" deseydiniz.
Ayrıca 'abim benim seçimlerime saygı duyar' diye ekleseydiniz.. Bu şekilde hem tepkinizi hem saygınızı gösterirdiniz.
Sizin ilk tepkiniz sert olmuş olabilir ama o da yenge diye, her lafı söyleyebilme yetkisine sahip olmadığını bilmeli.!

yengeni niye harcadin o arada, onu anlamadim?

yenge öncesinde destekliyor, sonra abini yatistirmak yerine abinle senin aranizi açacak seyler söylüyor... aldigi cevaba karsilik da yok abin onu kastetmedi sadece dislerini bilmem neyini begenmedigini söyledigini söylüyor...

bu yenge neyin kafasini yasiyor? yada seni içine çektigi bu durumu göremeyecek kadar sen ne düsünüyorsun?
bu yenge bana çok tehlikeli geldi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…