Abim ve eşi

Kızı kendi kalıbınıza koyamadıkça sinirlenip cahil demişsiniz. Saygı denen şey oturmayla, gülmeyle, bir yerinin farkında olmadan gözükmesiyle olmaz.

Herkes size uyacak diye bir şey yok. Ayrıca kadın size gayet net bir şekilde sizinle plan yapmayacağını ifade etmiş. Hakaret yok, küfür vs yok.

Telefonu karıştırma konusuna gelince çok haksız. Kimsenin özel mesajları vs karıştırılmaz. Karı-koca arasında bile olmamalı bu tarz şeyler.

Gelininizin bu tarz davranışlarının da hayat tarzına sürekli yaptığınız müdahaleden bunalmasından kaynaklı olduğunu sanıyorum.

Son düzenleme:

kızım yok iki oğlum var..zaten kız da gönüllüymüş ayrılmaya..baksana anne babası kızımızı alırız demişler..gidene güle güle denir kimse zorla tutulmaz..yolcudur abbas bağlasan durmaz..siz neden dert ettiniz bunu ki ben konu sahibine yazdım..

oturup kalkmasına birşey demem de telefonunu karıştırıp mesajlarını okuması sadece terbiyesizlik değil aynı zamanda suçtur.

ayrıca bir anne babanın böyle kolayca alırız kızımızı demesi de çok çirkin geliyor. buyur al demek lazım. ne yapılmış kızlarına karşı da hemen savunmaya geçiyorlar..

Son düzenleme:
Arkadasim anneniz gelinini devamli ogluna sikayet etmis ve abiniz de esinizi devamli uyarmis. Bunu duyan kiz nasil o kaynanaya saygi duysun ki? Ben de olsam oyle bir kaynana aradiginda bizim ozelimiz var derdim. Ne kadar masum olurs olsun tepki alirdim. Fakat gelinin yaptigi cok saygisizca tabii ki. Telefon karistirmak ne demek ya? Bir de karistirdigini asikar etmis. Insan yaptigi saygisizlik anlasilmasin diye kimseye bir sey soylemez. Bana kalirsa anneniz ve siz ozur dileyip hayatina hic karismayin. Size hayrinin dokunmasi gerekmez, abinize hayri dokunsun yeter.

Allah o gelini sizin ailenizden korusun asıl. Aaaa terbiyesize bak ya demek kahkaha atıyor? dekolte giyiyor? ooo bacak bacak üstüne atıyor aman allahım! Bir de sanki haddinizeymiş gibi bunlara karışıp cahil diyorsunuz o kadına. Allah korusun gerçekten sizin düşünce yapınızda insanlardan

Not: Herkez değil herkes. Çok cahilce gözüküyor, size yakışmaz:)

Son düzenleme:
Herkes gelinin kayınvalidesinin mesajlarını okumasına takılmış da durup dururken hiç kimse "Aman bakayım benim adamın anası kimlerle,neler yazışıyor" diye merak etmez.
Gelinin dikkatini çeken bir durum olmuş belli ki telefonu kurcalamış.
Hee doğru mu elbette değil.
Sizin de gelinin geliş-gidişinin az olmasını, kıyafetlerini,gülmesini hatta bacak bacak üstüne atmasını dert etmeniz de ayrı bir komedi.

Yengeniz suraya konu açsa kvdem gelinden hayır yok bana demiş surekli arıyolar planlarımızı bozuyorlar falan diye ne gıcık kvde derdik edep adap bacak bacak ustune atmayla gulmeyle olçulmez bence biyerleri açılıyosada bu abinin sorunu

bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen...

Allah bagislasin...

Bir kadin olarak empati yaptim sadece okadar kadinligi gectim hatta bir insan olarak...
Kadin veya erkek evlendigi kisiye bu gozle bakip zerre deger gostermeyip amaann bana kari/koca mi yok diyecekse zaten hic evlenmesin daha iyi..kocaniz bosanmak istese yolcudur abbas amaaann bana koca mi yok mu diyeceksiniz beraber paylastiginiz iyi kotu butun anilariniza yazik degil mi.. Sarf ettiginiz cumleler cok fazla gurur kirici geldi bana bir insan olarak sadece okadar.

bak şekerim yanlış anlaşıldım..burada gelin zaten ayrılmaya pek hevesli aileside ayırmaya hevesli...eee şimdi koca yalvarsın mı fatmaaaaaa fatmaaa seni seviyooooom geri dööööön diye..erkeğe kadın,kadına da erkek çok...hem illa bir ölene kadar beraber olunacak diye bir şey yok..zaten gelin sevse eşini ailesine açmazdı durumu..belliki ayrılmak istiyor ailesinden arka bekliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…