Siz burda pohpohlanmayi beklemissiniz isinize gelmeyen yorumlar olunca da komigiz evet..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu zihniyette bir insanın evine pek de kimsenin geleceğini sanmıyorum zaten.
Ne kadar yanlış evimin eşiğinden adımını atamaz cümlesi.
ayıptır.
Ayni seyi ben de yazdim ama arkadas burdan her ne olursa olsun destek alacagini dusunmus sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızın kocasına bişe söyledik demedik ki
o da nerden çıktı :)
BEĞENİLMEDİ DİYE BOŞANDIRILMASI MI?
Bu nasıl bir yorum yazdıklarımdan bunu mu anladınız.
Gelini dışlama pozisyonuna mı girdim. rahat olabilir güzelim buna karışan yok ama abim defalarca uyarmasına rağmen dedenin yanında bacak bacak üstüne atması abimin neredeyse kucağına oturması fln. sizce normalse zaten bişe diyemicem
Ben sizi anladım sanırım
Kimse kimsenin oturup kalkmasına karışmaz
Ama dedenin karşısında oran buran görünerek, oynaşma edasında oturuyorsan bizim toplumuzda uyarı alırsın
Her şeyin bir adabı var, buna inanırım. Herkesin eşi var, anne babalarınızın yanında oynaşmıyorsunuz değil mi ?
Bu oturup kalkmaya karışmak değildir, bu bir adap meselesidir.
Annenizin telefonunun karıştırılması çok çirkin bir olay, edepsizlik resmen. Annenin yerinde olsam kötü şeyler yapardım, hassasım bu konularda
Size akıl soruluyorsa ; gelin ailenize değilde, aileniz geline tavır koysun, yaptığı işin çirkinliğini anlasın
Yeni evlidir diye kimse kimsenin tepesine çıkamaz, çok samimi olmamak, gelip gitmemek kendi seçimidir ama geldiğinde adabıyla hareket etmesini bilmeli
Tabi ki ayrılmasınlar, kimsenin yuvası dağılmasın ama herkes duracağı yeri bilsin, sizlerde o da.
Rahat olabilirim derken guzelim rahatim merak etme begenmediginiz zsten yazdiklarinizdan da belli ben senin gelininin dedenin yaninda bacak bacak ustune koymasi benim icin normal dedim mi demedim dogrumu ozaman yazinca sirf laf kavgasi yaraticam diye ugrasmayin dusunerek cevap yazin
Iyi ki karışmıyorsunuz bi de karissaniz Allah bilir ne olurdu yazdıklarınızı çok iyi okudum tuhaf olan sizsiniz. Yengenize demediginiz kalmadı ayıp yaaaa. Allah aşkına bana yazmayın artık sinir oldum.iyi niyetli insan kalmadıGelini karşına alıp konuşmak bu devirde çok zor, karışmak istemediler kötü olmamak istediler zaten abim gereken uyarıyı yapıyordu.
Evet hoş bir durum değil ama ailem orda burda değil kocasıyla konuşmuş durumu.
Annesiyle paylaştı diye hadsiz cahil demedim ben :)
Çok tuhaf, nasıl okuyorsunuz yazdıklarımı.
yarın birgün sende görümce olursunn gelinde olursun kaynanada olursun annede olursun kadın kadının düşmanı deilmii neden bu görümlerr kayananalar bu kadar göze batıyo bende anlam veremez oldum şimdi hep gelinler haklı kaynana görüm haksız tabi istisnalar hariççç herkes yerini bilecek arkadaşımmm büyüklerin yanında oturmasını kakmasını bilecekk haya ve edeb var yahu müslümanız elhamdülillah benim eşim aileme nasıl saygılıysa bende ailesine ööyle saygılı olup oturmama kakmama dikkat etmeliyimm
Iyi ki karışmıyorsunuz bi de karissaniz Allah bilir ne olurdu yazdıklarınızı çok iyi okudum tuhaf olan sizsiniz. Yengenize demediginiz kalmadı ayıp yaaaa. Allah aşkına bana yazmayın artık sinir oldum.iyi niyetli insan kalmadı
Sana gelince de cevap dahi verilmeyecek cümleler kurmussun. Biz de müslümanız her sikistiginizda o güzel Dinimizi kötü niyetlerinize alet etmeyin. Görümce olsam kaynana olsam emin olun ki sizin gibi her şeye burnunu sokan kusur bulmak için didik
Didik Arayan biri olmam. ! Çok şükür de gelinim. Yerini bilmesi gereken de sensin saygıyı senden öğrenecek değiliz
bisey degil ama yazdiklariniza dikkat edin dogru yazin sinirli olabilirsiniz burda yazan kizlar icindede ben sizinle farkli goruslerde olabiliriz ama yazdiginiz zaman dusunup yazmaniz lazim nasil yani (dedesinin yaninda bacak bacak ustune koyuyo sizce normalse diycek lafim yok)bu nedir isinize gelmiye bilir ama zitlasmayi seviyorsunuz galiba gelinlede bizimledeBEĞENİLMEDİ DİYE BOŞANDIRILMASI demişsin.
Laf kavgası yapıcak durumda değilim lütfen saptırmayın.
Yorumlarınız için teşekkürler.
Bir aile ye gelin gitmek oraya uyum sağlamak zihniyetinden de kurtulun artık arkadaşlar
Uyum sağlayacak bi durum varsa oda Kur'an ve sünettir
Kaynana dede koca değil
Kur'an ve sünnete uyum sağlamakta insanları kocayı kaynanayı görümceyi ilgilendirmez Allah ve kul arasındadır.
Bu dünyaya cenneti kazanmaya geldik insanların istediğini yaşamaya değil.
Konuyla ne alaka diyeceksiniz düşünürseniz herşeyin temeli buna bağlı.
Eğer Kur'an ve sünnet ahlakıyla ahlaklansaydık ne bu görümce burda böyle saçma şeyleri dertlenirdi ne kaynana kocasına bu kadar basit mevzulardan gelinini kötülerdi. Nede gelin bunlara sebep olurdu umarım faydam olmuştur vesselam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir aile ye gelin gitmek oraya uyum sağlamak zihniyetinden de kurtulun artık arkadaşlar
Uyum sağlayacak bi durum varsa oda Kur'an ve sünettir
Kaynana dede koca değil
Kur'an ve sünnete uyum sağlamakta insanları kocayı kaynanayı görümceyi ilgilendirmez Allah ve kul arasındadır.
Bu dünyaya cenneti kazanmaya geldik insanların istediğini yaşamaya değil.
Konuyla ne alaka diyeceksiniz düşünürseniz herşeyin temeli buna bağlı.
Eğer Kur'an ve sünnet ahlakıyla ahlaklansaydık ne bu görümce burda böyle saçma şeyleri dertlenirdi ne kaynana kocasına bu kadar basit mevzulardan gelinini kötülerdi. Nede gelin bunlara sebep olurdu umarım faydam olmuştur vesselam
Katılıyorum dinimizi böyle şeylere alet ediyorlar Müslümanlık adı altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?