kızın durumu nedir ki sakıncası yoksa tabi
Yani nedenini bilmessek, nasıl yorum yapıcaz ki?:26:
buna neden siz karar veriyorsunuz?
evet haklısınız biraz anlatayım.
biz aile olarak bazı değerlere önem veriyoruz ama kız arkadaşı tamamen farklı. arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem biz kimseyi bişey yapmaya zorlayacak bir aile değiliz ama çevremizden görüyoruz en başta bizim için önemli olan sevgimiz gerisi herkes kendine yapar deniyor. ama evlendikten sonra böyle olmuyor. bazı değer yargıları yüzünden çok fazla sorun çıkıyor. çoğunlukla boşanmayla sonuçlanıyor bunlar da.bundan korkuyoruz.
babam onu karşısına alıp konuştu bak oğlum biz böyle böyle bi aileyiz nasıl yapıcaz nasıl uyum sağlayacağız diye. baba haklısın çok farklıyız ben de biliyorum bu benim de sürekli içimi kemiriyor ama ben onu değiştireceğim diyor.
sen öyle istiyorsun da bakalm kız istiyor mu. veya bakalm kolay mı olacak onun için. insanın bi yaştan sonra bişeyleri kabullenmesi yapması çok zor. biz onu da düşünüyoruz. ikisi de yıpranacak biliyoruz abim de belli kız da amerikada doğmuş büyümüş onun da hayat tarzı belli.
babam çok konuştu ama böyle olunca iyice sinirlendi. silerim sonu şimdiden belli olan bi evliliğe asla onayım yok diyor
evet haklısınız biraz anlatayım.
biz aile olarak bazı değerlere önem veriyoruz ama kız arkadaşı tamamen farklı. arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem biz kimseyi bişey yapmaya zorlayacak bir aile değiliz ama çevremizden görüyoruz en başta bizim için önemli olan sevgimiz gerisi herkes kendine yapar deniyor. ama evlendikten sonra böyle olmuyor. bazı değer yargıları yüzünden çok fazla sorun çıkıyor. çoğunlukla boşanmayla sonuçlanıyor bunlar da.bundan korkuyoruz.
babam onu karşısına alıp konuştu bak oğlum biz böyle böyle bi aileyiz nasıl yapıcaz nasıl uyum sağlayacağız diye. baba haklısın çok farklıyız ben de biliyorum bu benim de sürekli içimi kemiriyor ama ben onu değiştireceğim diyor.
sen öyle istiyorsun da bakalm kız istiyor mu. veya bakalm kolay mı olacak onun için. insanın bi yaştan sonra bişeyleri kabullenmesi yapması çok zor. biz onu da düşünüyoruz. ikisi de yıpranacak biliyoruz abim de belli kız da amerikada doğmuş büyümüş onun da hayat tarzı belli.
babam çok konuştu ama böyle olunca iyice sinirlendi. silerim sonu şimdiden belli olan bi evliliğe asla onayım yok diyor
Bir kere abiniz sevdigi kisiyi böyle görüp sevmemis mi? Niye degistiriyor anlamadım ben. Ortada farklılıklar var elbet ama büyük birsey oldugunu sanmıyorum. Zaten kızı degistirmek istemesi bastan yanlıs babanızın dedigi dogru kabul edicek mi???
evet arkadaşım bizim hayat anlayışımıza göre çok çok fazla serbest bir kız.
inanın bunu yazarken kimseyi kızmak kırmak istemiyorum konuyu çok fazla açmayışım da bu sebeple. herkesin kendi seçimi kendi hayatı sonuna kadar saygı duyuyorum.
ama bir de reel hayat var. şimdi aşık gözü görmüyor belki dediğinz gibi. onu değiştirmekten bahsediyor. buna hakkı da varmış gibi... ama durum çok ortada ki anlaşmazlık çıkacak çünkü abimin bana dediğine göre çok inatçıymış.kolay kolay hiç birşeyi kabul etmiyormuş etse de daha sonra aralarında bir tartışmaçıkınca inat olsun diye o hareketi tekrar yapıyormuş. bu beni çok zorluyor dedi abim.
ama bunları bile bile yine de o olsun diyor. şaşırdık valla.zor durum...
arkadaşlar tabiki biz de nuna kızıyoruz ya işte
böyle gördü sevdi ama böyle kabul etmiyır ki onu
değiştirmek istiyor. biz de bu temel üzerine bi evlilik kurulmasına karşıyız. en çok da babam.
madem diyoruz böyle olmasını kabullenmiyorsun o zaman kabullenebileceğin birini seç ama ona da yok. abim de olsa anlayamıyorum erkeklerin bu tavrını.
ama gerçekten çok üzücü bu olaylar. inanın çok farklı offf
kızı olduğu gibi kabul edemeyecekse,kızın da canını yakmasın diyorum ben..
kendisinin mutsuz olması da cabası olacaktır bu değiştirme düşüncesine sahipken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?