abim ve ilişkisi

Aile baskısı yüzünden mi degistirmek istiyor yoksa bizzat kendisine mi ait bu düsünceleri?

hayır dediğim gibi kendisi de bazı şeylere çok önem veren ve bazı şeyleri asla kaldıramayacak bir insandir.ailenin tutumu da belli tabi. ama kendisi de bu şekilde aslında.

En cok kızı düsünüyorum bende. Onu oldugu gibi seven biriyle evlendigini düsünecek! Daha da kötüsü degismek istemeyecek ve problem olucak mutsuzluk kacınılmaz..

aynı şekilde düşünüyorum..
sonu yok..
yani aslında var da yok..
mutlaka değişecek diye bir düşünceye sahipse yürümez..

not: bu gece ne çok katıldık birbirimize dimi :90:

Baban haklı cnm kız arkadaşına şimdiden degişmeyi teklif etsin bakalım alır cevabını oturur abin öyle tanıdı öyle sevdi evlenince hadi böyle ol diyemez desede söz geçiremez söz geçirsede sonu gelmez dayanamaz kız ve kötü son baba kesinlikle haklı abin şimdi söylesin degiş ben böyle istiyorum seni diye......Tabi alır cevabını diye düşünüyorum.

En cok kızı düsünüyorum bende. Onu oldugu gibi seven biriyle evlendigini düsünecek! Daha da kötüsü degismek istemeyecek ve problem olucak mutsuzluk kacınılmaz..

hayır arkadaşım

kızı o kadar üzülünecek pozisyonda değil çünkü kendisi de biliyor bunları. değişirim diyormuş zamanla. babamın tavrından vs haberdar ama illa o da istiyor.

ama o kadar farklıyız ki az buz değil ben inanmıyorum değişeceğine. zatenn bu türlü çok olay gördm çevremde hep sorunluydu. abimn istediği kadar değişmesi çooookk zor. hep sorun olacak. çok ortada.

hayır dediğim gibi kendisi de bazı şeylere çok önem veren ve bazı şeyleri asla kaldıramayacak bir insandir.ailenin tutumu da belli tabi. ama kendisi de bu şekilde aslında.

Yanlıs kisiye asık olmus o zaman. Ya karsısına alıp degerlerinden bahsedicek kısacası ben bu sekilde olmanı istiyorum diyecek tabii kızın tepkisi ne yonde olur bilemem kız da ben buyum degisemem derse abin vazgecicek mi onuda bilmiyorum. Evlendikten sonraya bırakarak, kendini kandırıyor ya da evlenince belki degisir, ben onu bir sekilde ikna ederim mantıgında..

muhtemelen kız da,abinin daha esnek davranacağını umuyordur zaman içinde..
ki bu da demek olur ki,abinin değişeceğini umuyor o da..
çok yanlış bir ilişki maalesef..

ya konuşuyoruz ediyoruz ama başa gelmeyince bilinmiyor.Eğer aynı olayı yaşamasaydık derdim ki babana ne oluyo o mu evlenecek yada kız farklıysa ne olacak herkes aynı fabrika çıkışlı olmaz ya derdim ama insanın kendi başına gelince çok farklı olduğunu anlıyormuş. Ama yine hep abimden yana oldum evlenmelerini istedim abinin yanında ol bence çünkü arkadaşa çok ihtiyaçları oluyo bu dönemde, kızla abim ayrıldı ama ben kızla konuşmaya devam ediyorum.

Bastan söylesene arkadasım ben kızın, abinizin düsüncelerinden haberi olmadıgını sanıyordum..

kızla ben bi kaç kez telefonda görüştüm ama hiç sevmedim çok cıvık geldi naber şeker kız yok tatlı yanaklım vs bi mana veremedim ilk konuşmada şu samimiyetine.
bide bana diyorki biz abinle sözlü sayılırız kimseyi karıştırmam.

Meg' cim sana katılmamak mümkün müü?? :13:

ya öyle düşünürsen bizim kızda öyleydi ama ben iyi geçinmeye çalıştım eğer yengem olursa aramızda kötülük olsun istemedim hem abimi mutlu oluyorsa ben dış kapıdayım. Ama ilk konuşma olduğu için öyle olmuş olabilir

evet öyle oluyo genelde erkek ne kadar farklıyız desede kız umut ediyor kabullenir beni diyerek

bende katılıyorum sana

konu sahibi arkadaşım lütfen daha şimdiden görümcelik yapmayın...

konuşmaları giyim tarzı insanlar bu şekilde sorgulanamazkii... bi tanıyın bakalım siz iyi olun iyiliğin karşısında taş bile çatlarken... oda zamanla yumuşarr kendinden sevdiği için zamnla fedakarlık yapar...

insanlar değişebilirler ben kendimden biliyorum....

lütfen bu kadar ön yargılı olmayın şuan istemediğiniz kızla ayrılsa ve daha sonra sizin ailenize yakıştığını düşünüp daha mütavazi biriyle evlense ve mutlu olamasa yine ayrılıp üzülebilir... aslında biz bunları bilemeyiz.... bazen şer gibi görünende hayır,,, hayrlı gibi görünende de şer vardır bunu rabbimiz söyler....

siz bu konulara dahil olmayın onlar evlenmeyi düşündüklerine göre yetişkin insanlarrr ...

bir çocuk 18 yaşını geçtiyse o artık kendi düşünceleri olan bir bireydir biz seçenekleri sunarız anne baba olarak o tercihini yaparr... ve her şekilde onun yanında olmalısınız...

ÖYLE MUTSUZ OLURLAR KESİN DİYEREK BUNU BOZMAYA ÇALIŞMAYIN ÇÜNKÜ ORASINI ALLAH BİLİR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…