Aile baskısı yüzünden mi degistirmek istiyor yoksa bizzat kendisine mi ait bu düsünceleri?
En cok kızı düsünüyorum bende. Onu oldugu gibi seven biriyle evlendigini düsünecek! Daha da kötüsü degismek istemeyecek ve problem olucak mutsuzluk kacınılmaz..
En cok kızı düsünüyorum bende. Onu oldugu gibi seven biriyle evlendigini düsünecek! Daha da kötüsü degismek istemeyecek ve problem olucak mutsuzluk kacınılmaz..
hayır dediğim gibi kendisi de bazı şeylere çok önem veren ve bazı şeyleri asla kaldıramayacak bir insandir.ailenin tutumu da belli tabi. ama kendisi de bu şekilde aslında.
aynı şekilde düşünüyorum..
sonu yok..
yani aslında var da yok..
mutlaka değişecek diye bir düşünceye sahipse yürümez..
not: bu gece ne çok katıldık birbirimize dimi :90:
hayır arkadaşım
kızı o kadar üzülünecek pozisyonda değil çünkü kendisi de biliyor bunları. değişirim diyormuş zamanla. babamın tavrından vs haberdar ama illa o da istiyor.
ama o kadar farklıyız ki az buz değil ben inanmıyorum değişeceğine. zatenn bu türlü çok olay gördm çevremde hep sorunluydu. abimn istediği kadar değişmesi çooookk zor. hep sorun olacak. çok ortada.
hayır arkadaşım
kızı o kadar üzülünecek pozisyonda değil çünkü kendisi de biliyor bunları. değişirim diyormuş zamanla. babamın tavrından vs haberdar ama illa o da istiyor.
ama o kadar farklıyız ki az buz değil ben inanmıyorum değişeceğine. zatenn bu türlü çok olay gördm çevremde hep sorunluydu. abimn istediği kadar değişmesi çooookk zor. hep sorun olacak. çok ortada.
ya konuşuyoruz ediyoruz ama başa gelmeyince bilinmiyor.Eğer aynı olayı yaşamasaydık derdim ki babana ne oluyo o mu evlenecek yada kız farklıysa ne olacak herkes aynı fabrika çıkışlı olmaz ya derdim ama insanın kendi başına gelince çok farklı olduğunu anlıyormuş. Ama yine hep abimden yana oldum evlenmelerini istedim abinin yanında ol bence çünkü arkadaşa çok ihtiyaçları oluyo bu dönemde, kızla abim ayrıldı ama ben kızla konuşmaya devam ediyorum.
muhtemelen kız da,abinin daha esnek davranacağını umuyordur zaman içinde..
ki bu da demek olur ki,abinin değişeceğini umuyor o da..
çok yanlış bir ilişki maalesef..
Bastan söylesene arkadasım ben kızın, abinizin düsüncelerinden haberi olmadıgını sanıyordum..
kızla ben bi kaç kez telefonda görüştüm ama hiç sevmedim çok cıvık geldi naber şeker kız yok tatlı yanaklım vs bi mana veremedim ilk konuşmada şu samimiyetine.
bide bana diyorki biz abinle sözlü sayılırız kimseyi karıştırmam.
varmış haberi ama derecesinden haberi olup olmadığını bilmiyorum bence abim onu, o da abimi değiştirmeyi düşünüyor...
Meg' cim sana katılmamak mümkün müü?? :13:
muhtemelen kız da,abinin daha esnek davranacağını umuyordur zaman içinde..
ki bu da demek olur ki,abinin değişeceğini umuyor o da..
çok yanlış bir ilişki maalesef..
sağol canımm
bende katılıyorum sana bananeee:90:
ee aklın yolu birdir dimi :13:
Mahsuru yoksa abiniz kac yasında? Ve de kız tabii..
abim 27 kız da 25 yaşındaymışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?