of of offf malesef üzücü olaylar arkadaşım seniide anladım şimdi.... keşke baştan olayı ayrıntısyla anlatsaydın vallahi yinede istiyosa sizlere laf düşmez kardeşim... abiniz için dua edin inşallah doğru yolu bulur ve inşallah o kızcağaz cidden düzelir...
ben kızı suçlu bulmuyorum biliyomusun ailesi suçlu ne öğretmişler ki... hiç bişey aslında bu kıza sahip çıkmakta gerek diye düşünüyorum belki sizler sayesinde doğru yolu bulur buna vesile olabilmek bile bir lütuftur arkadaşım ne olur kınama ...
sağol arkadaşım.. evet çok zor..biz de başta öyle düşündük alır bağrımızıa basarız dedi herkes madem o da istiyor ama olmuyor işte. anlatsan da kemikleşmiş bazı şeyler sdüzelmiyor. aksine o da aslında kendi düşüncesini benimsetmeye çalışıyor..
valla bilemiyorum Allah hayorlsını versin herkese. ama aile içinde bu olaylar çok çok zor
sağol arkadaşım.. evet çok zor..biz de başta öyle düşündük alır bağrımızıa basarız dedi herkes madem o da istiyor ama olmuyor işte. anlatsan da kemikleşmiş bazı şeyler sdüzelmiyor. aksine o da aslında kendi düşüncesini benimsetmeye çalışıyor..
valla bilemiyorum Allah hayorlsını versin herkese. ama aile içinde bu olaylar çok çok zor
çocuk mu kandırıyorsunuz yanlışlıkla maili açıldı vs. bal gibi açık arayıp araştırıyorsunuz sonrada bunları ailenize anlatıyorsunuz ve iş iyice sarpasarıyor.babanız abinize baskı yapıyor abiniz iki arada kalıyor madem abinizle bukadar anlaşamıyorlar oruç meselesi veya ilişkiye girme meselesi abiniz için bukadar büyük konular niye ayrılmıyor? demekki seviyor 27 yaşına gelmiş aklı başında belirli olgunluğa sahip bir insan ben bu insanla evlenicem diyorsa ki onu sizden daha iyi tanıyıp daha iyi ölçüp tartıyor demekki iyi yönleri daha fazla ağır basıyormuş.18 yaşında gençliğinin başında bir delikanlıdan bahsetmiyorsunuzki kaç yaşına gelmiş.ayrıca mail okumakta neyin nesi nekadar ayıp birşey insanların özeli o sizin bilmemeniz gereken şeyler bilmenizi istese abiniz size söylerdi zaten bu çok ayıp abiniz öyle bir maili açık bırakıp gidicek hali yok ha velhasılkelam bıraktı ben ne olursa olsun okumam kapatırım çünkü beni ilgilendirmez.abinizin hayatına bukadar girmeyin o bir birey ve kendine sizinde içinde bulunduğunuz fakat tamamını sizin oluşturmayacağınız eşi ve çocuklarının olacağı bir hayat kurmaya çalışıyor.bukadar dayatma babanızın silerim demesi yani kızı tanımadan ne bu önyargı nasıl bukadar önyargı oluştu.kusura bakmayın ama ben sizin payınız olduğunu düşünüyorum.inançlarınıza bağlı bir aile olduğunuzu söylüyorsunuz ozaman sizi Allah ve vicdanınızla bırakıyorum.günah önce bir tanıyın.ayrıca şunuda unutma kıyafetinin konuşma tarzının yaşayışının abinizin hoşuna gitmediğini nerden biliyorsunuz bukadar kontrol merkezli olmayın belki gidiyor onu öyle seviyor öyle kabul etmiş öyle mutlu.her ilişkide belirli anlaşmazlıklar olur her iki taraf birbirine saygı duyar bi şekilde çözerler ama hiç sevmediğim şey üçüncü kişilerin ilişkiye müdahale etmesi hemde tanımadan etmeden.bu kız size defalarca gelmiş olur vakit geçirmiş olursunuz belirli şeyler konuşulmuş olur anlarım.ama bu bana biraz sizin kıskançlığınızdan doğan bir durum gibi geldi.anlattıklarınızdan benim yapıcağım yorum bu tam terside olabilir benim düşüncem bu yönde.biraz elinizi başınıza koyup düşünün bence.ilerde boşanıcak diyorsunuzda nerden biliyorsunuz bütün konuşmalarınız varsayım ve önyargı üzerine.çok ayıp açıkçası hoşuma gitmedi bu tavırlar.tamam aile sözü önemli ama biryere kadar üzüldüm abinizle o kıza.en başta buraya çözüm için açmışsanız konuyu lütfen abinizin mail ve msjlarını karıştırmayı bırakın bunlar özel aibnizin özeli evet abinizin sizden ayrıda bir özeli var bence bütün mesele zaten bu hadi hatırlısı
benim için sorun değil başkasıyla birlikte olmuş ya da olmamış ama ben bunu biliyorumki şu anda bunu sorun etmediğini söyleyen abim aslında bunu içten içe ne kadar sorun ediyor ve bir müddet sonra bunu nasıl her fırsatta kınuşacak. diyorum kaldırabilecek bi insan değil. derdimiz bu yani. hadi abim olur rahat bi insan, kız olur değişmeye müsait tamam dersin ikisi birbirini idare eder. ama öyle değil.
bu ramazan ne olmuş. kızın ailesi hiç oruç tutmuyormuş. doğru da bulmayıp eleştiriyormuş. abim içnse ne kadar önemli. bak demiş böyle böyle. tamam demiş kız ben de tutaym2 gün tutmuş. 3. günbunlar bişeyden dolayı kavga etmişler kız da inadına gitmiş orucu bozmuş bi daha da senn için oruç tutarsam demiş.. tabi al sana kavga. hem bunu nasıl yaparsın hem bunu yapmanın gerekliliğinin sebebini o kadar anlattım nasıl böyle yorumlarsın diye.günlerce görüşmemişlr o ramazan da öyle geçip gitmiş abim hala takılı o konuya da.
bide yanlışlıkla mailini gördüm illa illişkiye girmek istiyormuş abim reddediyor şu anda doğru değil diye anlatıyor vs o tersini savunuyor.değişme olayı bence olamaz yani.en azından bu kız için tabiki herkesi kapsamaz dediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?