- 18 Ekim 2016
- 851
- 841
- 53
- 34
Mrb sevgili bayanlar.
Abim nişanlı ve bütün masrafı kendileri karsiliyorlar. Çünkü babamin düğün yapacak durumu yoktu. Onlarda biz yapacağız dediler. Neyse sıkıntı yok yani yine güzel elimizden geldiğince destek oluyoruz.
Nisanlisiyla iyi anlasiyoruz iyi bır kız neşeli,içi dışı bir ve sosyal bır insan.
Abimin anneme olan dengesiz ve terbiyesiz çocukça tavırları davranışları oluyor kızın yanında .
Örneğin; kız acı yiyemiyor ve o gün yemek acı olduysa kızın yanında sanki babammis gibi annemi azarlayip bozuyor "hep bunu yapiyosun sen niye böyle! !" Gibi.
Kadın ağzının payını veriyor tabi çok abartmadan kavga çıkmasın diye "haddini bil" diyor.
Annem babam melek gibi insanlar ve kızın hicbiseyine laf etmezler çok narin yapılı insanlar.
Kızı seviyoruz yani ve ufak tefek şeyleri annem babam laf edip büyütüp te huzursuzluk cikarmiyorlar.
Bana gelirse zaten bır ton dersle uğraşıyorum hergün bunların kahrindan sabır çekip dersimi calismaya çalışıyorum. Çok gürültü yapıyorlar ve her akşam bunlar yüzünden calisamiyorum .
1 değil 2 değil kızın yanında sürekli ufak birşey de anneme saygısızlık yapıyor .
Ben hizmetciyim zaten .
Esra çay getir esra şunu yap.
Ve işin garip tarafı gelin adayı Aslı diyelim ismi.
Oturur çay May doldurmaz öyle ki rahat biri.
Ailem bu rahatlığı samimiyeti verdi ona.
Neyse yani bulasikdi falan birlikte yaparız ama bazen ben odadan cikmiyorum gidip te o bulaşıga dokunmadigi oldu 1 kere. Çok garipsedim çünkü ben utanirdim.
Hiç istemeden Görümcelik yapmaya başlıyorum sanırım fakat bu Görümcelik mi bilmiyorum.
Ağzımi açıp ters birsey diyemeyen laf cakamayan biriyim.
Hatalı bile olsalar birsey yok gibi davranıp 2 yüzlü davranıyorlar abimle.
Bugün ise bi olay oldu minik.
Kız abimin yanindaymis duymuş teli.
Annem Şakayla gelmem size demiş bu kızda yanlış anlamış kavga etmişler.
Abim geri annemi arayip kızın yanında bır ağız gitti küfürler. ..
Annem çok Üzgün çok kırdı annemi hergün yapıyor bunu büyük nedir bilmiyor.
Neyse kız demişki gitmiycem ben .
Gelmiyoruz biz akşam yemeğe.
Neyse canımız sıkıldı kızın bu tavrına sinir olduk çünkü.
1 saat sonra zil çaldı geldiler.
Kapıda girişte kiz diyor ki anneme "gelmeyecektim de kandil diye geldim"....
Lafa bak !
Ben odamdayim bu lafı duyunca sinirden catladim.
Gidip bozacaktim çünkü artık abimin hallerinden etkilenip bununda burnu kalktı.
Ya sabır dedim odadan cikmadim sakin olmaya çalıştım ve sonra baktım annem bişey yok gibi davraniyo kıza bende mecbur hosgeldin dedim .
Ne sacmaliyosun sen diyeceksiniz belki ama artık çok yoruldum.
Yordular. Eski konumdada biliyosunuzdur sınav haftası düğün yapacaklar. Kendi kendime öfke patlaması yaşıyorum Ağlıyorum sonra kıza gülüp 2 yüzlü olmak zorunda kalıyorum. Biktimmmm.....
Bugün tavırli davrandım ama baktım kizda ciddi duruyo tavirli.
Oysa ki abimin telini duyupta olayı yanlış tarafa çekip yanlış anlayan kendisi ve niye anneme öyle diyosun nasıl bır yüzsuzluk bu.
Sadece paylaşmak istedim çok mutsuzum.
Bencilin teki abim kimseyi düşünmüyor.
Kızın yanında anneme diyoki destek olmuyonuz bari köstek olmayın.
Hayır her zamanki annem ne zaman kaynanalik yapıda kızın yanında böyle davranıyorsun .
Odama çekilip dersimi çalışayım diyorum kahkahalarla yüksek sesle sohbetleriyle içine ediyorlar odaklanamiyorum
Abim nişanlı ve bütün masrafı kendileri karsiliyorlar. Çünkü babamin düğün yapacak durumu yoktu. Onlarda biz yapacağız dediler. Neyse sıkıntı yok yani yine güzel elimizden geldiğince destek oluyoruz.
Nisanlisiyla iyi anlasiyoruz iyi bır kız neşeli,içi dışı bir ve sosyal bır insan.
Abimin anneme olan dengesiz ve terbiyesiz çocukça tavırları davranışları oluyor kızın yanında .
Örneğin; kız acı yiyemiyor ve o gün yemek acı olduysa kızın yanında sanki babammis gibi annemi azarlayip bozuyor "hep bunu yapiyosun sen niye böyle! !" Gibi.
Kadın ağzının payını veriyor tabi çok abartmadan kavga çıkmasın diye "haddini bil" diyor.
Annem babam melek gibi insanlar ve kızın hicbiseyine laf etmezler çok narin yapılı insanlar.
Kızı seviyoruz yani ve ufak tefek şeyleri annem babam laf edip büyütüp te huzursuzluk cikarmiyorlar.
Bana gelirse zaten bır ton dersle uğraşıyorum hergün bunların kahrindan sabır çekip dersimi calismaya çalışıyorum. Çok gürültü yapıyorlar ve her akşam bunlar yüzünden calisamiyorum .
1 değil 2 değil kızın yanında sürekli ufak birşey de anneme saygısızlık yapıyor .
Ben hizmetciyim zaten .
Esra çay getir esra şunu yap.
Ve işin garip tarafı gelin adayı Aslı diyelim ismi.
Oturur çay May doldurmaz öyle ki rahat biri.
Ailem bu rahatlığı samimiyeti verdi ona.
Neyse yani bulasikdi falan birlikte yaparız ama bazen ben odadan cikmiyorum gidip te o bulaşıga dokunmadigi oldu 1 kere. Çok garipsedim çünkü ben utanirdim.
Hiç istemeden Görümcelik yapmaya başlıyorum sanırım fakat bu Görümcelik mi bilmiyorum.
Ağzımi açıp ters birsey diyemeyen laf cakamayan biriyim.
Hatalı bile olsalar birsey yok gibi davranıp 2 yüzlü davranıyorlar abimle.
Bugün ise bi olay oldu minik.
Kız abimin yanindaymis duymuş teli.
Annem Şakayla gelmem size demiş bu kızda yanlış anlamış kavga etmişler.
Abim geri annemi arayip kızın yanında bır ağız gitti küfürler. ..
Annem çok Üzgün çok kırdı annemi hergün yapıyor bunu büyük nedir bilmiyor.
Neyse kız demişki gitmiycem ben .
Gelmiyoruz biz akşam yemeğe.
Neyse canımız sıkıldı kızın bu tavrına sinir olduk çünkü.
1 saat sonra zil çaldı geldiler.
Kapıda girişte kiz diyor ki anneme "gelmeyecektim de kandil diye geldim"....
Lafa bak !
Ben odamdayim bu lafı duyunca sinirden catladim.
Gidip bozacaktim çünkü artık abimin hallerinden etkilenip bununda burnu kalktı.
Ya sabır dedim odadan cikmadim sakin olmaya çalıştım ve sonra baktım annem bişey yok gibi davraniyo kıza bende mecbur hosgeldin dedim .
Ne sacmaliyosun sen diyeceksiniz belki ama artık çok yoruldum.
Yordular. Eski konumdada biliyosunuzdur sınav haftası düğün yapacaklar. Kendi kendime öfke patlaması yaşıyorum Ağlıyorum sonra kıza gülüp 2 yüzlü olmak zorunda kalıyorum. Biktimmmm.....
Bugün tavırli davrandım ama baktım kizda ciddi duruyo tavirli.
Oysa ki abimin telini duyupta olayı yanlış tarafa çekip yanlış anlayan kendisi ve niye anneme öyle diyosun nasıl bır yüzsuzluk bu.
Sadece paylaşmak istedim çok mutsuzum.
Bencilin teki abim kimseyi düşünmüyor.
Kızın yanında anneme diyoki destek olmuyonuz bari köstek olmayın.
Hayır her zamanki annem ne zaman kaynanalik yapıda kızın yanında böyle davranıyorsun .
Odama çekilip dersimi çalışayım diyorum kahkahalarla yüksek sesle sohbetleriyle içine ediyorlar odaklanamiyorum