Selam kızlar.. düğün günü yaşadım olayı sizlerle paylaşmak istedim;
malumunuz 3 aylık evliyim düğün günü evden çıkmadan önce ablam arabada yanına kim gelecek dedi ben arkadaşım gelecek yengem kadirle(yiğenim) ilgilensin dedim bunu söylememle yengemin odanın kapısını tak diye çekip gitmesi bir oldu düğünümde hiç piste çıkmadılar özel bi fotomuz bi anımız bile yok en mutlu günümde onuda geçtim düğünümden bir hafta yada iki hafta sonra bir pazar kandildi hiç unutmuyorum abim beni aradı ve sen niçin yengeni yanına almıyorsunda elin kızını (elin kızı dedikleri 17 yıllık çocukluk arkadaşım hatta kardeşim yani) oturtuyorsun diye çıkıştı belli ki yengem doldurmuştu ama böyle birşey için abimle bütün bağlaırımızın kopacağını beni sil sen saygısızsın diyeceğini hiç ummazdım bende o anlık sinirle cevap verdim tabi siz benim hangi zor günümde yanımda oldunuzda en mutlu günümde arabanın başına kurulacaksınız dedim telefonu suratına kapattım ve o gün bugündür kandil geçti ramazan geçti bayram geçti hiç bir araya gelmedik..
yengem bir sorunuda ablamın kınasında çıkarmıştı ablamın kınasını o yakacakmış bizde adet kızın teyzesi yakar o kadar güzellikle söyledik kına öncesi büyük teyzemiz yakacak die dinlemedi ve ablamın kınasındada astı suratını oturdu uzaktan izledi..
şimdi bu yenge bizimle kafamı buluyor bizmi ona görümcelik yapıyoruz omu bize görümcelik yapıyor anlamadım