- 24 Nisan 2016
- 18
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi portakalkokusu77
-
Abinizle fazla yan yana durmamak en iyisi sanırım.
Sanırım biraz daha edepsiz olan kardeşin yaptıklarına sırf sussun diye ses çıkarılmıyor. Söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz mümkünse kilitleyin kapıyı kalsın odanın dışında. Üniversiteyk kazanınca kurtulursunuz en kötü ihtimalle.
Abisinin borusu öterken aynı evde nasıl olacak o iş?ben olsam mesafemi koyar görüşmemeye çalışırım kin duymakta haklısınız.
Evinizde baya baya şiddet var ozaman en güzeli üniversiteyi kazanıp o evden kurtulman
Ne demek 16 yaşındaki kızı saçlarından sürümek cinlerim tepeme çıktı valla.
Abin tam vicdan yoksunu bir insan!! Allah yardımcın olsun canım yaa...
konu sahibi demişya aynı odada bile onunla kalmıyorum konuşmamaya çalışıyorum tarzında bişey yazmıştı onun için dedim.Abisinin borusu öterken aynı evde nasıl olacak o iş?
çok saçma nerdeyse anneyi döven bir abi sizi zaten dövüyor ve babanız karışmıyor sizi döven yarın öbür gün babanızıda döver.size aileniz sahip çıkacakki oda susmasını size insan gibi davranmasını bilicek.2 yıl sabret ne demek ayrıca ya peşinizden gelirse napıcaksınız? ben olsam mesafemi koyar görüşmemeye çalışırım kin duymakta haklısınız.
Çok üzüldüm , sen derslerini güzelce çalış ve okuluna devam et canım , o zamana kadar " He He" de huyuna suyuna git , köprüyü geçmene az kaldı , umarım güzel bir mmeslek sahibi olursun da kurtulursun kardeşim .
24Abini Allah ıslah etsin kaç yaşında abin?
Böyle ruh hastası abisi varken ayrı odadaki kızı gene rahat bırakmaz manyak!!konu sahibi demişya aynı odada bile onunla kalmıyorum konuşmamaya çalışıyorum tarzında bişey yazmıştı onun için dedim.
24Abin kac yasinda?
Artık onlarada kızamıyorum doğrusu:)Ayyyy inanmiyorum ailen sessiz mi kaliyor bu inanilmaz saka gibi ve yorumsuz
Anlayacaklarını pek düşünmüyorum.. tamam kızım haklısın deyip geçerler yaniKadinlari hizmetci gibi yetistiren ailelere sasiyorum valla evin icinde kim yasiyorsa herkes o evi temizlemek zorunda benim annem abimi de benide kardesimi de esit sekilde buyuttu abim bir kere su istedigi yoktur boyle zihniyetten nefret ederim benim de oglum var insallah kadinlari hizmetci gibi gormez kadinlarin eslerine veya evine yaptigi veya yapacaklari mecburi degildir esine ikramidir zorunlulugu yoktur sende aileni al karsina konus ben artik bir bireyim benim de kendime gore yorgunlugum olur fikirlerim olur saygi duyun deyin hem seni dovmesi hic kabul edilir birsey degil konusup anlasmak varken
iş anne baba da bitiyor ama herkes anne baba olamıyor.zaten genelde erkek annesi babası olmak çok kolay ama herkes kız çocuklarına anne baba olamıyor ne yazakki.Böyle ruh hastası abisi varken ayrı odadaki kızı gene rahat bırakmaz manyak!!
İlerde eşi olucak insana üzüldüm nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?