- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi portakalkokusu77
-
Yazdıklarının birazini okudum ve aklıma lise arkadaşım geldi. Oda babasını dövüyormuş sanırım Kızkardeşini falanda dövüyormuş. Sonuç baba cezaevinde arkadaşım mezarda ;(
Merhabaa.
Sizleri fazla sıkmamaya gayret ederek direk konuya gireceğim. 16 yaşında bir genç kızım ve sorunum abim.
Geçen sene dışarıdayken abimin aramalarını duymamam ve abime yarım saat kadar geç dönmem sebebiyle kıyamet koptu. Eve geldiğimde abimden tam anlamıyla dayak yedim. Ama öyle böyle değil. Saçımdan tutarak yerde sürükledi resmen. 2 ay sonrada kendi gelip özür diledi ve zorla barıştık.
Barıştık barışmasına ama ben bu olayın üzerine kin beslemeye başladım. Artık en ufak hareketi bile batıyor. 'Tırnaklarını uzatma, tayt giyme, makyaj yaparsan seni öldürürüm, odayı topla sen kızsın, yemek hazırla bu evin kızı sensin' Artık o kadar çok bunalıyorum ki.
Bu davranışları önceden de vardı tabii. Ama abim ya işte, kin tutamıyordum. Kısa süreli küsüp barışırdım kendi kendime.
Fakat şu sıralar yapamıyorum. Tiksiniyorum diyebilirim. Öpmeye çalışıyor uzaklaşıyorum, odaya geliyor ben başka odaya geçiyorum, konuşmaya başladığında olabildiğince kısa kesip bitirmeye çalışıyorum.. Sürekli huyuna gitmeye çalışıyorum ama içten içe bir nefret var. Aşamıyorum bunu. Bir an önce üniversiteye başlayıp kurtulmak istiyorum.
Üstelik onu sevmem konusunda hiç yardımcı olmuyor. Mesela yemek ısıtmamı istedi ve ben o gün yorgunum. Üzerime geliyor, eğer yine ısıtmazsam kavga çıkarıyor. Ya da sürekli benimle uğraşıyor. Ben uğraşmasını istemediğimi yumuşak bir dille belirtmeme rağmen uğraşmaya devam ediyor ve ses düzeyim biraz yükselse yapışıyor saçlarıma. Haksız bile olsa haklı duruma çıkmaya çalışıyor. Sonra annem bana bulaşmaması için kızınca yine beni dövüyor. Ben karıştırıyormuşum ortalığı.
Size sorum şu; acaba ben çok mu abartıyorum? Yani elimde değil ama çok abartıyorsam destek almaya çalışacağım.. teşekkür ederim şimdiden.
keşke yazmasaydınız bunuYazdıklarının birazini okudum ve aklıma lise arkadaşım geldi. Oda babasını dövüyormuş sanırım Kızkardeşini falanda dövüyormuş. Sonuç baba cezaevinde arkadaşım mezarda ;(
uff akil vermeyin ya. He evet kac dedim, kocaya kacsin hatta, yada junky olsun disardan eve gelmesin. tinerci olsun.
Merak etmeyin 7/24 disarda gezen birisi degilim, saat 7 diyince anneme gore evde olmaliyim, ve 21 yasindayken saat 7 de evdeyim, bilin istedim..
Ben disarda dolas diyosam arkdaslarla gezsin, alis veris/ yemek/ su kenari.
Merak etmeyin ben disari kacma konusunda en tecrumesiz olaniyim diye dusunuyorum.
Bos dersim olunca ya abime yada ablamin evine gidiyorum yigenlerimi sevmeye. Bude mesela evden kacmaydir/ uzaklasmaktir benim icin. KAstim bu evden kacmayla.
Insanlari hemen asip kesmeyin bi cumleden yola cikarak.
baban baba olsa abin o hareketleri yapamaz zaten baska baba olsa onu evden dahi kovarAnnem artık bıkmış durumda. Söyleyince de bana sataştığını bildiği için 'Huyuna git kızım 2 senen kaldı sonra kurtuluyorsum zaten' diyor. Babamda 'sinirlenince başım dönüyor, yorgunum' tarzı şeyler söyleyip sıyrılıyor işin içinden
Sizin ananiz babaniz yok mu basinizda? Ne oyle sahipsiz gibi hizmetci gibi kullanip dovmeler falan. Ailenizde is yok maalesef.
Aynı şeyleri düşündüm. .
Bu nasıl abi ?
Hadi o elindeki gucu egolari icin kullanan cahil ergenin biri. Anne baba gormuyor mu bu olanlari? Boyleleri gorunuste modern olsalar bile erkek cocugunu ustun tutan kafadan maalesef. Sorsan kizi erkegi ayni seviyoruz derler ama "huyuna git" derken aslinda "dayak yemek istemiyorsan sesini cikarmadan abinin hizmetini yapmalisin cunku o erkek oldugu icin daha ustun" diyor resmen. Bir kere ebeveynlerin bu evde kimse kimsenin hizmetcisi degil kimse kimseye de siddet uygulayamaz demesi gerekirken bulduklari cozume bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?