• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim...

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Abimi biraz anlamak zor.Zor insandir.
Şimdi bundan yillar önce babam ve abim bir üç ailelik ev aldilar. O zamanlar abimin birikmişi olmadiği için babam önden bir miktar nakit verdi kalanida beraber kredi çektiler.
Biz almanyada yaşiyoruz ,burda ev sahibi olmak türkiyeden çok çok zor.
En erken yirmi senede borcu bitiyor.
Bu ev zamaninda 220.000€ alindi.
Dairelerin birinde babam ve annem ve birinde abim ve ailesi ve biri kiradaydi.
Babam evin bankasina abime vekalet vermişdi .Abim evi gelirine giderine bakiyordu.Bizler malesef çok şahit olduk abimin kirayi kendi cebine attipta,babama kiraci bu ay ödemedi dediğine.
Yada tamiri olur usta çağrilir nasil olursa babamin payi herzaman abiminden yüksektir.

Yillardir biz susduk , babasidir oda farkinda kendileri haletsin diye.
Babam bana geldi bir mekupla ,krediyi
kapatmak için son taksit bildirmişler.
Bu aslinda beraber alinan kredi olduğ icin ikisi yariyari ödeyip kapatilmasi gerekiyor.
Fakat abim demişki bendende ayri ödeme istiyorlar,onu sen yalniz öde demiş.
Asil konu abim babamizi kazikliyor dolandiriyor.
Birde babam emekli yaşli adam,yakinda 78 yaşina girecek.
Kesin artik yaşlandi parayi ne edecek diye paralari hep kendi kontosuna aktariyor.
Bu durumda ben neyapacağim?Babam bana konuyu acti ,kizim tam ne oluyor öğren dedi.
Abime bildiklerimi söylesem hem bana hem babam küfür eder.Birde ev eski sürekli tamirat bakim gerekiyor bu sorunlarlada babami yalniz birakir.

Benim eşiminde haberi var(yeni olayi ben daha söylemedim) ve abimden soğudu.Ona hiç bir konuda güvenmiyor.Bazen konuşma tarzi beni kiriyor ,birşey söyliyemiyorum.Onun için bu olayi eşime anlatmasam diyorum.

Keske babam bize bunu açmasaydi
ama oda bunalmiş kendini kaziklayan oğlu.

Son düzenleme:
Bence de eşini konudan çok haberdar etme.zaten babasina böyle yapan abi size de abilik falan yapmiyordur yapsa bile Hayır gelmez. Ben olsam aynen anlatirim herseyi babama. Hic çekinme. Bir haksızlık karşısında bilip de Susan dilsiz seytandir diye bir laf var. Ve bu haksızlık da babanıza yapılıyor.bunun hesabı sizden de sorulur allah korusun.

Bence de eşini konudan çok haberdar etme.zaten babasina böyle yapan abi size de abilik falan yapmiyordur yapsa bile Hayır gelmez. Ben olsam aynen anlatirim herseyi babama. Hic çekinme. Bir haksızlık karşısında bilip de Susan dilsiz seytandir diye bir laf var. Ve bu haksızlık da babanıza yapılıyor.bunun hesabı sizden de sorulur allah korusun.

+1

Babam kendi artik fark etmiş.
Banka dökümleri kontrol etmiş .

Bir avukattan danismanlik isteseniz?
Hem siz isin icine karismamis olursunuz.
Abiniz bu cirkeflikle iftira attiginizi falan iddia edebilir.
Bir avukat etraflica aciklasin babaniza
Hatta abinizle de yuzlessin

Ne kadar kötü ya içi nasıl rahat ediyor.bence bu işi babana anlat artık abine de guvenmesin babana haksızlık edilmesine izin verme

Ne kadar kötü ya içi nasıl rahat ediyor.bence bu işi babana anlat artık abine de guvenmesin babana haksızlık edilmesine izin verme
Babam biliyor artik onun içinde destek olmami istedi fakat ben ne yapacağim?
Abimle yüzleşsem iftira sen onlarin beynine giriyorsun cekemiyorsun der.
Babamla annemle görüşmeyi birakir ,
evde tamirat ciksa,zaten iki güne bir kalifer kazani bozuluyor,yardima gelmez.
Babamin üstüne o evi yükünü atar.
Satalim deseler artik bu yaşdan sonra evden barkdan olmak istemezler.

Abimi biraz anlamak zor.Zor insandir.
Şimdi bundan yillar önce babam ve abim bir üç ailelik ev aldilar. O zamanlar abimin birikmişi olmadiği için babam önden bir miktar nakit verdi kalanida beraber kredi çektiler.
Biz almanyada yaşiyoruz ,burda ev sahibi olmak türkiyeden çok çok zor.
En erken yirmi senede borcu bitiyor.
Bu ev zamaninda 220.000€ alindi.
Dairelerin birinde babam ve annem ve birinde abim ve ailesi ve biri kiradaydi.
Babam evin bankasina abime vekalet vermişdi .Abim evi gelirine giderine bakiyordu.Bizler malesef çok şahit olduk abimin kirayi kendi cebine attipta,babama kiraci bu ay ödemedi dediğine.
Yada tamiri olur usta çağrilir nasil olursa babamin payi herzaman abiminden yüksektir.

Yillardir biz susduk , babasidir oda farkinda kendileri haletsin diye.
Babam bana geldi bir mekupla ,krediyi
kapatmak için son taksit bildirmişler.
Bu aslinda beraber alinan kredi olduğ icin ikisi yariyari ödeyip kapatilmasi gerekiyor.
Fakat abim demişki bendende ayri ödeme istiyorlar,onu sen yalniz öde demiş.
Asil konu abim babamizi kazikliyor dolandiriyor.
Birde babam emekli yaşli adam,yakinda 78 yaşina girecek.
Kesin artik yaşlandi parayi ne edecek diye paralari hep kendi kontosuna aktariyor.
Bu durumda ben neyapacağim?Babam bana konuyu acti ,kizim tam ne oluyor öğren dedi.
Abime bildiklerimi söylesem hem bana hem babam küfür eder.Birde ev eski sürekli tamirat bakim gerekiyor bu sorunlarlada babami yalniz birakir.

Benim eşiminde haberi var(yeni olayi ben daha söylemedim) ve abimden soğudu.Ona hiç bir konuda güvenmiyor.Bazen konuşma tarzi beni kiriyor ,birşey söyliyemiyorum.Onun için bu olayi eşime anlatmasam diyorum.

Keske babam bize bunu açmasaydi
ama oda bunalmiş kendini kaziklayan oğlu.
Esinize anlatmayin karistirmayin bu olaylara. Yarin birgun sen abinle iyi olursun esin kotu olur. Babaniza soyleyin abinizle bu konulari konustugunuzda aranizin dahada bozulacagini

İnsan evladına güvenemeyecekse kime güvenecek bu devirde. Yazık. Ne hale gelmiş dünya. Utanmıyor mu? Babası da olsa kul hakkı yiyor. Ahirette nasıl hesap verecek acaba?

Acaba Verwaltung Büroya devretseniz evleri hem kiraciyla hem tamirat isleriyle ilgilenseler?
Bunu söylemek cok zor ama eger miras resmi olarak dagitilmadiysa bi an önce yapilsa iyi olur cünkü abiniz ordada problem yasaticak gibi duruyor.
Rabbim babaciginiza uzun saglikli ömürler versin

Ahhh...gece hic uyuyamadim.
Ben abimle böyle bir konuda nasil yüzleşeceğim.
Babama nasil destek olabilirim.
Babam yalniz konuşsa yine birseyler uyduracak.Beraber konuşsak ayibi ortaya döküldü diye fevri ve kirici davranacak.
Korkuyorum doğrusu konuşmaktan ama mecburumda.

Back
X