Hanımlar ya insan abisinden abilik beklerken benim abimden biz gına geldik artık. Babam yeni ev almışken biranda kız kaçırdı tarla sattırdı. Yetmedi babam sürekli destek çıktı ama yok yok sürekli borç bataklığında. Kendimi bildim bileli asla borcu bitmiyor. Keşke mal mülk alıp borçlanıyor olsa hayır. Geziyorlar yiyiyorlar sonra çok borcum var. Yengem de çalışmıyor sürekli bişeyler alıp dışarıda gezmelere gidiyor gözüm yok tabiki gezsinler ama sonu beni de etkiliyor. Benim durumum iyiyken ben hiç gezip ettiğimi paylaşıp insanların gözüne sokmadım. Abim kardeşimden de sürekli para ister benden de istedi. Neyse yurtdışına gittiler orda abim çalışmaya orada birikim yapar kendini toplar dedik ama yok yine borç bataklığında. Babamın verdiği arsalardan bir tanesini sattı yediler. Haftanın 2 günü sürekli yengem dışarıda gezip ediyor buradaki eşyalarını da geri gelmeyecekmiş gibi arkadaşlarına dağıttı. Şimdi yine annemleri arayıp laf söylüyormuş bu yaşa kadar evi olmamış çok borcu varmış Türkiye’ye dönecekmiş diğer arsayı da hipotek edip kredi çekecekmiş. Tüm nefreti bize neden babam ona bir ev araba alamadı diye. Ama benşm annem babam hiçbirzaman gezip etmedi arsa ev aldı. Abimse babamın birikimlerini gezerek heba etti. Annemlere çocuğu bile göstermiyor tüm borçlarını babama yıkıyor. Ben vermedim diye birdaha banada bişey söylemedi iyice nefret ettirdi