Sevgilisi oldu tabi, ama bir şekilde mutlu sonla bitmedi. Yürütmesi neden zor olur dediniz acaba ,?Buradan bile çıkabilir
34 yaşına kadar evlilik düşünmemesi anormal değil ama bu zamana kadar hiç görüştüğü sevgilisi olmamış mı? Öyle bir hava sezdim. Eğer öyleyse çok zor olur. Bulur yine bulur da yürütmesi zor olur.
İnsanlar ilişki yaşayarak evriliyor bence.Sevgilisi oldu tabi, ama bir şekilde mutlu sonla bitmedi. Yürütmesi neden zor olur dediniz acaba ,?
O kadar deneyimsiz değil. Sadece karşısına kişilerle mutlu bitmedi. Cevap için teşekkür ederimİnsanlar ilişki yaşayarak evriliyor bence.
Deneyimlere göre şekillenip ne istediklerini daha iyi biliyorlar, nasıl davranmaları gerektiğini öğreniyorlar.
Hiç ilişki deneyimi olmamış bir insanın 34 yaşından sonra öğrenmesi zor olurdu.
Kendi bulamıyor.34 yaşında okumuş etmiş adama , kardeşi ve annesi kız arıyor , yerler sizi burda söyleyim :)
Merhabalar,
Benimde kendime göre bir derdim var. Aslinda ailecek bir derdimiz. Abim 34 yaşında bu yaşına kadar da hiç evlenme derdinde olmadı. Fakat sanırım artık baba olmak istiyor. E bir de anne baskısı. Biz de çevremizde bakıyoruz ama yok. Hiç anlasabilecegi birini bulamadık. Nereden nasil bulabiliriz ? Fikri olan var mi? Kendisi veteriner pek.sosyallesecek vakti yok. Kursa falan gidemez yani.
Herkese teşekkür ederim.
Ancak ailen bulur. Annenin çevresindeki kızlar olabilir.Merhabalar,
Benimde kendime göre bir derdim var. Aslinda ailecek bir derdimiz. Abim 34 yaşında bu yaşına kadar da hiç evlenme derdinde olmadı. Fakat sanırım artık baba olmak istiyor. E bir de anne baskısı. Biz de çevremizde bakıyoruz ama yok. Hiç anlasabilecegi birini bulamadık. Nereden nasil bulabiliriz ? Fikri olan var mi? Kendisi veteriner pek.sosyallesecek vakti yok. Kursa falan gidemez yani.
Herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?