ben konuyu bu amaçla açmadım. sadece onun merak ettiği konuyu yazdım. ben onun hayatına müdahil olmak istemem.Burda kaç tan evlenmek istiyorum diye konu acan yorum yazan kadin var tanıstır biriyle
abimin yaşıtı bu konuyu soracak çevremde kimse yoktu. benim aklımada burası geldi. üye ol sor dedim ama sadece kadınların yazdığını görünce onun adına sormak için üye oldum.Kovalamayı bıraksın. Zamanı geldiyse eğer, zaten farklı şekilde karşısına çıkar.
Bu arada:
"aslında abim üye olacaktı ama erkeklerin üyeliği kabul edilmiyormuş. o yüzden ben açtım konuyu."
Ne ya? Abin bu tür kadın forumlarını mı takip edip okuyor?
aslında abim üye olacaktı ama erkeklerin üyeliği kabul edilmiyormuş. o yüzden ben açtım konuyu.
kendisi 28 yaşında, üniversiteyi bitirdi, askere gidecek ve kpssye girdi kazanırsa öğretmen olarak atanacak inşallah. bu kadar geç bitirmesinin sebebi okula başladığında vertigo olmuştu. 1,5 senede toparladı ama okulu uzatmak zorunda kaldı.
kendisi liseden, üniversiteden beri birçok kızla tanışmak istemiş. ama hiçbiri kabul etmemiş. bu bayramdada çıkıp gezmiş. otobüste, vapurda, metroda bi kızdan hoşlandığı zaman gidip göz hizası olacak şekilde oturuyormuş. belki hoşlanırda bi işaret verir diye. başkaları laf söyler diyede kızlarla konuşmaya çekiniyorum diyor kalabalık içinde. niye kızı rahatsız ediyorsun derler diye. ama hiç karşıdan olumlu bir işaret alamıyorum diyor.
size sormak istediği ne yapsın? olumlu işaret almadığı halde gidip konuşsun mu? yoksa olumlu işaret almayımı beklesin?
Abinin tarzı nasıl desem , tuhafff. Vazgeçirsen iyi olur.metroda bi kızdan hoşlandığı zaman gidip göz hizası olacak şekilde oturuyormuş. belki hoşlanırda bi işaret verir diye.
otobüste, vapurda, metroda bi kızdan hoşlandığı zaman gidip göz hizası olacak şekilde oturuyormuş.
şuan yanımda değil ama hiç arkadaşlarla gezmeye gidiyorum diye anneme söylediğini duymadım. genellikle tek gezer.bence abinizin ciddi bir iletişim sorunu var. okulundan hiç arkadaşı yok mu ? girdiği bir sosyal ortam yok mu ?
bence öncelikle iletişim problemini çözüp kendisine arkadaş edinsin. bir hobisi varsa kurslara gitsin. kimse sokakta kızlara baka baka dolaşan birinden hoşlanmaz.şuan yanımda değil ama hiç arkadaşlarla gezmeye gidiyorum diye anneme söylediğini duymadım. genellikle tek gezer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?